I løbet af det sidste års tid har jeg været igennem en fase, som af en eller anden årsag har givet mig et mindset, der bygger på simplicitet. Det skyldes formentligt, at jeg har levet i en kuffert og derfor har været tvunget til at tænke i de baner. Uanset hvor det kommer fra, kan jeg dog afsløre, at dette mindset er kommet for at blive. Det giver nemlig ro i sindet og livet er samtidig meget mere overskueligt, når man har en simpel tilgang til tingene. At man undlader unødvendige detaljer. At så mange aspekter af livet er så brugervenligt som muligt. Heriblandt er undertøj til mænd et af mange områder, hvor jeg har anvendt nævnte mindset.

Netop som overskriften afslører, er det derfor også en hurtig og simpel guide til, hvordan undertøjsafdelingen i din garderobe bør se ud.

Lad os starte med sokkerne.

Sokker skal være sorte

Hvis der er noget i livet, som kan give anledning til frustration og nedsat livskvalitet, så er det sortering af sokker. Det er tidskrævende af helvedes til. Så mangler man pludselig den ene makker til et par tigerstribede polyestersokker. Jeg tror, at jeg gennem det meste af mit liv, har gået i umage sokker. Det giver altså en intern uro. Om ikke andet så i hvert fald i min hjerne.

Derfor giver det sig selv. Man vælger sokker i samme farve og samme model. Ingen venstre og højre sokker. Ingen unødvendige detaljer. Just plain and simple.

Men er det ligemeget i hvilken farve, man vælger sokkerne?

Slet ikke!

Medmindre det er hvide polyesterstrømper til fitnesscenteret og løbeturen, er sorte sokker den eneste acceptable farve. Hvide sokker er absolut bandlyst. Hvide sokker er nedværdigende overfor en selv. Det er ligesom at købe en Bentley og smide et par plastikkapsler på hjulene.

Det går bare ikk’.

sorte sokkerSådan ser et par nydelige sorte sokker ud. Ingen hokus pokus. Ingen grønne fartstriber eller meningsløst logo. Just plain and black.

Strategien er altså, at du køber 20-30 identiske par sokker. Dem smider du i din sokkeskuffe, som vel at mærke skal være tom. Disse sokker går du i, indtil de går i stykker, slides op eller laver deres sædvanlige houdininummer. Når bestanddelen er nede på en 30-40% smider du dem ud og køber nogle nye. Såfremt du vælger at bestille nøjagtigt samme model kontinuerligt, kan du løbende holde bestanden ved lige. Du kan i øvrigt finde en startpakke med 10, 20 eller 30 par identiske sorte sokker her.

Og pludselig er livet meget mere medgørligt.

Boksershorts skal være præget af god kvalitet

For det første bør og skal mænd gå i boksershorts. Ikke trusser og ej heller one strings. Boksershorts. Basta.

For det andet skal boksershorts været præget af god kvalitet. Det nytter ikke noget, at man vælger de billigste med argumentet, at folk jo alligevel ikke kan se dem. Mandens mest kostbare organ fortjener mere end billig bomuld fra tekstilafdelingen i Føtex. Du pakker jo heller ikke en forlovelsesring ind i bølgepap, vel?

Følgende par fra Calvin Klein er et godt eksempel på et par pæne og klassiske boksershorts i glimrende kvalitet, hvor stoffet er både blødt og behageligt.

boksershorts mænd

Boksershorts behøver ikke være helt sorte eller helt hvide. Du behøver heller ikke have 20 identiske par, men så vidt muligt bør du holde dig til samme mærke og design. Ligesom med alt andet tøj varierer undertøj nemlig i størrelse og pasform, hvorfor et givent mærke kan være bedre end et andet for den enkelte person.

Blandt de mest populære premium brands inden for undertøj til mænd har vi blandt andre Calvin Klein, Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Diesel og Björn Borg.

_________

Så enkelt kan undertøj til mænd altså gøres. Sokker og boksershorts. Ikke andet. Heller ikke undertrøjer. Undertrøjer er for gamle mænd.

LÆS NU:

14 hvide t-shirts der aldrig går af mode