Hvis dit nytårsfortsæt omhandler selvforkælelse, sundhed og sustainability, så kan du gøre en lille, men vigtig forskel ved blot at skifte din basisgarderobe ud med undertøj, t-shirts og strømper fra Copenhagen Bamboo

De har nemlig specialiseret sig i bambus tøj med fokus på at skabe det lækreste undertøj, underbukser, t-shirts til både mænd og damer. 

Og hvad har det så at gøre med sustainability og velvære? 

Lad os begynde med velvære og sundhed. 

Vi er nemlig levende beviser på at bambus tøj har bidraget positivt til vores generelle sundhed. Vi har i vores hjem nemlig ikke brugt andet end bambus undertøj siden 2018. Det skyldes ikke kun, at det er vanvittigt behageligt og blødt at have på, men også at min partner ikke har haft udslæt siden vi skiftede til bambus undertøj.

Bambus er nemlig allergivenligt og naturligt fremstillet, så i stedet for at beklæde dig i kemikaliefyldt, syntetisk tøj, kan du med god samvittighed forkæle huden med kvalitetpræget bambusstof i stedet. 

Det er de færreste der tænker på at sundhed ikke kun omhandler træning og kost. Sundhed handler lige så meget om hvilke cremer, shampooer, parfumer og stoftyper vi benytter os af og selvom dét at skifte til bambus tøj måske virker som en stor investering, så gør det en langt større forskel. 

Men tøj fremstillet i bambus er også noget af det blødeste og mest smidige, du kan have på. Det føles ganske fantastisk mod huden. 

Faktisk virker undertøjet så luftigt og smidigt at man af og til får følelsen af slet ikke have undertøj på, og det kan jo kun beskrives som herlig frihed. 

Bambus er blevet et stort inden for bæredygtighed. Det skønnes, at bambus tøj kan fremstilles uden meget spild af naturlige resourcer. For at fremstille bambus tøj nedbrydes bambus til fibre, som så bruges til at skabe det bløde og smidige stof, vi kan klæde os i. 

Specielt hos Copenhagen Bamboo går man op i at reducere presset på planeten, når tøjet fremstilles. Det betyder at brug af pesticider, kemikalier og andre naturskadelige midler er tæt på ikke-eksisterende.

Derfor giver deres tøj specielt god mening for os, som passer på planeten, men som ikke er meget for at gå ned på luksus, velvære og godt design. 

Du får naturligvis ikke dit næste jakkesæt hos Copenhagen bamboo, men du får alle de klassiske elementer i en basisgarderobe både til mænd og kvinder, og det er derfor vi igen og igen vender tilbage til Copenhagen Bamboo, når vi køber denne slags tøj.

Jeg vil lige tillade mig at dele mine tre go to items fra Copenhagen Bamboo, men tag også et kig på deres samlede udvalg her.

Verdens Blødeste t-shirt af Bambus

Copenhagen Bamboo / 199 / Hop til Shop

Denne t-shirt har jeg i flere forskellige farver og jeg går med dem stort set hver dag. De er latterligt bløde og har et super lækkert fald på kroppen, som føles fantastisk. 

Bambusstoffet er luftigt og behageligt have på, men der er alligevel pondus over kvaliteten hvilket er grunden til jeg går så meget i disse t-shirts.

Hvide Tennis Strømper af Bambus

Copenhagen Bamboo / 149 / Hop til Shop

 

Du kan sådan set få alle slags strømper fra Copenhagen Bamboo, men jeg er primært til deres tennissokker af bambus. Jeg hører til den type mand som egentligt ikke er meget for strømper. Jeg foretrækker sko, som man ikke behøver strømper i, men efter at jeg er begyndt at gå med strømper af bambus er jeg rent faktisk blevet glad for at have strømper på.

Jeg kombinerer dem navnligt med mine mange sneakersDe strammer nemlig ikke, men sidder alligevel til. De varmer fødderne, men kan stadig ånde helt perfekt uden problemer. 

Det er ganske enkelt grundet det lækre bambusstof, at jeg kan elsker dem og hvorfor jeg også anbefaler dem.

Bambus Underbukser i Sort

Copenhagen Bamboo / 299 / Hop til Shop

 

Her er kongen af bambus tøj, som er skræddersyet til kongen af kroppen. Vi taler selvfølgelig om underbukser. Bambus underbukser er fantastiske. Med antibakterielle egenskaber og vanvittig komfort, er det et once you go bambus, you never go back stykke beklædning. 

Jeg går KUN i bambus underbukser. De er bløde og luftige, men sidder til på kroppen. Alligevel er de tilpas elastiske som gør, at du altid føler dig super godt tilpas i dem.

De er også absorberende og fjerner både fugt og sved, så du har en tør og frisk fornemmelse selv hen på slutningen af en lang dag.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Kender du i øvrigt vores YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!