Temperaturerne er langt over plus og det er officielt forår i Danmark. Det synes jeg, at vi skal glæde os over. Nu kan vi nemlig begynde at hoppe i de lettere munderinger.

Ugens outfit er frisk og ganske optimalt her til foråret, da det for det først er skide pænt. For det andet har det den praktiske funktion, at du kan have det på både, når det er køligt og lunt, idet du både har t-shirt, striktrøje og jakke.

Sådan ser ingredienserne ud i ugens outfit.

grå chinos sorte sneakers blå jakke

Er du lige så tosset med det som jeg?

Lad os se på hvilke designere, der står bag og i øvrigt, hvad det er for noget ekvipering, vi har at gøre med.

Marineblå jakke til foråret

marineblå forårsjakke esprit

Esprit / 799 / Find forårsjakken her

Forleden skrev jeg om en god håndfuld forårsjakker, hvor en del korte modeller a la ovenstående sag indgik. Det er en glimrende jakke til foråret. Den er let og kan godt klare de kølige temperaturer, såfremt du har en bette trøje indenunder.

Brun striktrøje med v hals

brun striktrøje med v hals

Pier One / 179 / Find trøjen her

Således kunne sådan en trøje se ud. En helt igennem klassisk brun striktrøje med v hals til en helt igennem lav pris. Jeg har efterhånden omtalt Pier One positivt en del gange her på siden, men lad mig gøre det klart endnu engang. Pier One laver imponerende god kvalitet til imponerende lave priser. Jeg har en god portion tøj fra dem, så det er ikke noget, jeg finder på.

Striktrøjens brune farve harmonerer skide gode med den blå jakke fra Esprit.

Blå t-shirt med rund hals og brystlomme

blå t-shirt med rund hals

Marc O’Polo / 299 / Find t-shirten her

Indenunder striktrøjen kunne du have en dejlig let og sommerlig t-shirt på. Når du har en striktrøje med v hals, er det vigtigt, at du vælger en t-shirten med rund hals. V hals uden på en v hals ser fjollet ud. Den sommerlige blå farve giver forårsoutfittet et dejligt frisk touch.

Klassiske grå chinos til mænd

grå chinos til mænd

BOSS Orange / 899 / Find dem her

Benene iklæder du med et par moderigtige chinos fra BOSS Orange. Pasformen skulle være lige i øjet, når man læser købernes anmeldelser. Derudover kan vi glæde os over den dejlige grå farve, der gør, at sådan et par chinos kan parres med hvilken som helst ekvipering. Stort set i hvert fald.

Lækre sorte sneakers i læder

sorte sneakers i læder marc jacobs

Marc Jacobs / 2795 / Find skoene her

Forneden kan du forkæle din fusser med et par seriøst lækre sorte sneakers i læder. Designeren bag er Marc Jacobs, så du får lov at betale, men kvaliteten og design ligger altså helt i toppen på en 10-skala.

Blå shoppingbag

blå shoppingbag

Sandqvist / 949 / Find tasken her

Som prikken over i’et kunne du overveje om en shopping bag ikke ville være en fin tilføjelse til det samlede outfit. Det synes jeg. Sådan en shopping bag kan du bruge til at handle ind i Fakta, men du kan også godt have din Macbook Air i den og et par notesblokke. Egentligt er det bare en anderledes skuldertaske. Sandqvist er i øvrigt kendt for at lave fremragende tasker

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!