Runde solbriller som John Lennon ville godkende

Det er sådan cirka, hvad du kan forvente af denne geniale samling af runde solbriller. Godt nok, har jeg ikke fundet nogle runde solbriller helt magen til dem, som John Lennon blev så kendt for at have på. Efter min smag er John Lennon-solbrillerne en anelse i overkanten, men det betyder ikke at følgende samling af kedelig.

Solbrillerproducenterne gør nemlig en hel del ud af at designe en masse lækre designs, der bestemt ikke lægger sig i den neutrale kategori. Dog har jeg naturligvis inkluderet et par klassiske runde solbriller til herren, der ikke er interesseret i at beklæde ansigtet med alt for mange farver.

Sådan et par lægges der i øvrigt ud med og farven er sort.

Billige runde solbriller i sort

runde solbriller mænd herre

Your Turn / 99 / Find solbrillerne her

Og udover at være klassiske, runde og i det hele taget nydelige at se på, koster de ikke mere end to lunkne sixpacks i fakta. Selvom solbrillerne er så billige, er det alligevel markant bedre kvalitet end de der skodbriller, man får smidt i nakken af gadesælgere i udlandet.

Fede runde solbriller i burne farver

runde solbriller mænd herre

Emporio Armani / 1295 / Find solbrillerne her

Det bliver ikke meget federe end disse møglækre Armani-solbriller, der er som håndlavet af Jesus selv. Solbrillerne har det hele. Læg mærke til kombinationen af de mørkebrune glas og det dominerende lysebrune stel, hvor navnligt det lysebrune stel er en blæret tilføjelse i glassene.

Gyldne runde solbriller fra Wood Wood

runde solbriller mænd herre

Wood Wood / 999 / Find solbrillerne her

Det stopper ikke ved Armani. Danske Wood Wood har ligeledes brugt ressourcer på at skabe nogle solbriller, der uden problemer ville gå videre i første, anden og tredje runde af X-factor for unikke solbriller. Jeg er godt nok farveblind, men ifølge Wood Wood skulle glassene være golden green. Personligt kan jeg ikke se, hvor det grønne gemmer sig, men det kan du jo selv vurdere.

Mørkegrå runde solbriller fra Ralph Lauren

runde solbriller mænd herre

Polo Ralph Lauren / 1095 / Find solbrillerne her

Ralph Lauren har selvfølgelig også sneget sig med på samlingen af runde solbriller med dette nydelige par, der på engelsk er beklædt i farven gun metal. Solbrillerne kan dog ikke skyde med krudt, men du til gengæld sende en masse farlige blik til smukke kvinder, der vil falde i armene på dig.

Blå runde Ralph Lauren solbriller

runde solbriller mænd herre

Polo Ralph Lauren / 1310 / Find solbrillerne her

Ralph Lauren laver også solbriller med farve på drengen. Hvad tænker du om sådan et par blå glas? Jeg er lidt i tvivl om, hvor stor fan jeg er af kombinationen af blå og den mørke ramme, men det ender sgu nok med, at jeg synes de er ret cool. Det er desuden sjældent, at man finder et par solbriller med sådan et design.

Runde blå solbriller

runde solbriller mænd herre

Carrera / 1095 / Find solbrillerne her

Det er sjældent, at jeg formår at samle så mange fede solbriller i én artikel. Det er bare den ene lækkerbisken efter den anden. Her er det et par bogstaveligt talt hurtige solbriller, da Carrera, som du måske ved, stammer fra det tyske sportsvognsmærke, Porsche.

Som en sucker for alt der er navy blue, kan der ikke herske nogen tvivl om, at jeg er stor fan af denne model.

Runde brune Kiomi solbriller

runde solbriller mænd herre

Kiomi / 129 / Find solbrillerne her

De minder en hel del om Ray-Ban, men de koster kun en tiendedel. Jeg har ikke prøvet solbriller for Kiomi, men hvis kvaliteten minder om den, der gør sig gældende i deres tøj, kan jeg forsikre dig om, at de er et køb værd.

Runde Ray-Ban solbriller med blå glas

runde solbriller mænd herre

Ray-Ban / 1295 / Find solbrillerne her

Det er ikke nogen garanti at solbriller med farvede glas er en visuel succes. Det kan sagtens gå galt, og det findes der da også mange eksempler på. Dette par runde solbriller med blå glas er dog ikke et af dem. Det brune stel og blå glas harmonerer fortryllende godt, hvor det overordnede resultat er eksklusivt og unikt.

Sorte runde solbriller med gulddetaljer

runde solbriller mænd herre

Ray-Ban / 1195 / Find solbrillerne her

Ikke specielt overraskende har Ray-Ban en hel del runde solbriller med i samlingen, men det er der også en simpel forklaring på. Ray-Ban gør det skide godt. Hvad synes du om dette par? Det er classy, elegant, men alligevel enkelt.

Runde lysebrune Ray-Ban solbriller

runde solbriller mænd herre

Ray-Ban / 1195 / Find solbrillerne her

Du får lige et enkelt par Ray-Bans mere, og så skal jeg også nok stoppe. Jeg fandt det simpelthen bare nødvendigt at inkludere denne model. Solbrillerne minder en små om dem Johnny Depp har på i Fear and Loathing in Las Vegas, men i en langt mere nydelig udgave. De lysebrune glas og det brune leopardstel fungerer helt perfekt sammen.

Sorte runde Le Specs solbriller

runde solbriller mænd herre

Le Specs / 399 / Find solbrillerne her

Le Specs har et glimrende renommé, når det kommer til deres solbriller. Det er fransk kvalitet og fransk design, hvorfor du muligvis ikke finder en bedre løsning end dette par, hvis du leder efter et par sorte runde solbriller, som ikke ødelægger husholdningsbudgettet. Skulle det stå helt skidt med økonomien, kan du overveje at lede efter rabatkoder. Online shops som Ellos, Stylepit og Zara plejer gerne at have et par liggende, hvor der er lidt skejsere at spare.

Orange runde solbriller med udtonede glas

runde solbriller mænd herre

Web Eyewear / 1750 / Find solbrillerne her

Hvis du elsker materielle goder med oprindelse i Italien, gør det garanteret ikke dette par grimmere. Ikke nok med at være Made in Italy, så er de også made with love. Dette design er nemlig et resultat af kærlighed til design. Kombinationen af den svage orange og de udtonede glas danner et eksklusivt helhedsindtryk, der er svært at konkurrere med.

Runde solbriller af acetat og metal

runde solbriller mænd herre

HOPE / 1800 / Find solbrillerne her

HOPE er svensk, hvorfor dette par runde solbriller også er Made in Sweden. Det er måske ikke helt lige så eksotisk som Made in Italy, men jeg kan forsikre dig om, at kvaliteten er mindst lige så høj, hvilket også forklarer det matchende prisniveauet.

Runde retrosolbriller

runde solbriller mænd herre

HAN Kjøbenhavn / 1000 / Find solbrillerne her

I bunden af artiklen, men toppen af hierarkiet har vi ikke ét, men to par møglækre solbriller fra HAN Kjøbenhavn. Det er ikke svært at få øje på, hvor godt den danske tøjsnedker er vokset med opgaven. Deres produkter er usædvanligt flot udført, og altid med et tungt fokus på unikt design.

Denne model har et dejligt retrodesign med sine runde glas og det runde stel. Derudovre er farvespillet ikke bare unikt og nyt, men uhyrligt smukt.

Sorte runde HAN Kjøbenhavn solbriller

runde solbriller mænd herre

HAN Kjøbenhavn / 1000 / Find solbrillerne her

Det er ikke helt samme identiske par, men det er ikke svært at få øje på, at det også er HAN Kjøbenhavn, der står bag dette par runde solbriller. Hvor retrobrillerne skiller sig flittigt ud af mængden, er dette par en anelse mere klassiske, om end solbrillerne bestemt ikke er neutrale eller kedelige.

Der er bare et eller andet over runde solbriller, og skulle du have været i tvivl om dette, er jeg overbevist om, at ovenstående samling har skubbet lidt til dit verdensbillede.

LÆS NU:

12 hvide sneakers der aldrig går af mode

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!