En læser sendte mig en anmodning. Kunne jeg ikke snart diske op med noget inspiration til nogle eksklusive pullovers? Selvfølgelig kunne jeg det, lød mit svar naturligvis. Hvad man ikke gør for sine læsere!

Således har jeg været i arbejdstøjet (for at bruge en herlig kliché) og fundet en pullover til mænd frem. Ikke bare én pullover, men hele 13 af slagsen.  Fælles for udvalget her i artiklen er, at det er classiness og primo kvalitet, der gør sig gældende.

pullover til mænd

I denne omgang er det ikke cardigans, der er på menuen.

Majoriteten af udvalget er i øvrigt fra Ralph Lauren, men det mener jeg nu ikke gør noget. Deres pasform er nemlig altid lige i øjet for de fleste herrers vedkommende.

Men lad os se hvad der gemmer sig i klædeskabet af lækre sager!

Sort pullover med rund hals

pullover til mænd

Versace Collection / 2695 / Find den her

Vi lægger ud i den dyre ende med denne sorte sag fra Versace. Pulloveren er komplementeret med et diskret v mønster, der slutter ved den runde hals. Selvom der gemmer sig mange smuksakker i samlingen, er jeg særligt oppe at køre over denne her. Den er ikke for spraglet, men heller ej for kedelig. Du kommer formentligt til at kalde den din bedste sorte ven!

Blå pullover med rund hals

pullover til mænd

 

Just Cavalli / 3495 / Find den her

Det bliver en tand dyrere med denne blå vinterlige nydelighed fra Just Cavalli, men så bliver det heller ikke dyrere i denne omgang. Pulloveren er et fornemt valg til det neutrale outfit, hvor det blålilla mønster tilføjer et solidt skvæt dynamik. Trøjen er i øvrigt af ren uld, så du kan godt forvente at holde varmen i den.

Mørkeblå pullover med rund hals

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find den her

Herfra hedder den Ralph Lauren hele vejen frem til målstregen, og det er der som bekendt ikke så meget at klage over. For bekvemmelighedens skyld har jeg opdelt udvalget efter rund hals, v neck, lynlås og knappeåbning.

Ralph Lauren er kendt for at lave klassiske trøjer og denne her kan man roligt smide ind i den kategori.

Grå pullover med rund hals

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Find den her

Af allround ekvipering til overkroppen er det svært at finde produkter, der kan overgå denne nydelige grå herre. I hvert fald når man tager det i betragtning, at prisen er lav, kvaliteten høj og designet klassisk.

Brun pullover med v neck

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1095 / Find den her

Jeg har tidligere sagt det, men nu gentager jeg det lige. Trøjer med rund hals overgår oftest v neck. I hvert fald når v’et bliver for v-formet, og man har visuel adgang til et behåret mandebryst. Skal du ud i en trøje med v neck, skal den se sådan her ud. Faktisk går en pullover med denne skæring i halsen ganske glimrende sammen med skjorte og slips.

Den kornede brune farve er i øvrigt en fin pendant her til det mørke efterår.

Blå pullover med v neck

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1045 / Find den her

Nøjagtigt samme udgave blot i flot kornet blå. Begge pullovers ville være en fornem tilføjelse til din garderobe.

Grå pullover med knappeåbning

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1295 / Find den her

Se nu kommer vi over i det, som jeg personligt mener, er, hvad en rigtig pullover dækker over. Nemlig lidt høj krave og et par knapper eller lynlås. At skulle vælge mellem knapper og lynlås er lige så svært, som det valg hende der Sophie måtte træffe, næsten da!

Grunden til det er svært at vælge mellem lynlås og knappeåbning, er, at lynlåsen henvender sig til det afslappede ophold i sommerhuset, hvor knappeåbningen mere henvender sig til vinarrangementet med herrelogen, hvor en blazer i øvrigt agerer glimrende partner. Man kan naturligvis også snildt kombinere lynlåsen med blazeren, men du forstår givetvis, hvad jeg mener.

Nå, men skal vi ikke bare blive enige om, at sådan et gråt stykke ekvipering med knappeåbning tager sig godt ud?

Blå pullover med knappeåbning

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1295 / Find den her

Igen får du også et billede af den elegante tvilling. Din garderobe ville med sikkerhed ikke klage over at have sådanne to frækkerter inde i sig.

 Lysegrå pullover med knappeåbning

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1895 / Find den her

Tredje knappeåbningsekvipering er faktisk ikke magen til de to andre. Denne her er noget mere vinterlig, hvor ulden er tykkere samtidig med at kraven er en del højere. Er du et kuldskært menneske, er det den her du bør gå efter. Materialet indeholder 10% angora, som er en form for fattigrøvskashmir.

Grøn pullover med lynlås

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find den her

Så nåede vi endelig til sommerhusekviperingen. Hvis du ikke var helt med på referencen tidligere, har du sikkert fanget den nu. Den lynlås giver altså bare en stærk association til afslappede dage i sommerhuset, hvor man har været ude og blæse i vinden langs stranden med sine to Golden Retrievers.

Skal du have en solid pullover med lynlås, der ikke er kedelig, kunne sådan en grøn fætter måske været et meget godt bud?

Grå pullover med lynlås

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find den her

Næsten magen til, men så alligevel ikke, finder du den i en plysset grå. Det ligner lidt en fleecetrøje, men lad dig ikke snyde. Den er lavet af ren bomuld, så den næsten er lige så behagelig, som at blive krammet af en blød mark.

Brun pullover med lynlås

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1495 / Find den her

Jeg elsker brune pullovers. Der er et eller andet eksklusivt over kombinationen af en pullover og så den brune farve. Det at den fremstår eksklusiv åbner også mulighederne for kombinationsmulighederne i et outfit.

Man kan ikke undgå at føle sig godt tilpas i en sådan en fyr, men man kan heller ikke undgå at se godt ud. Jeg kalder det vind/vind/vind, for kraven tager også det værste fra blæsten.

Eksklusiv brun pullover med lynlås

pullover til mænd

Polo Ralph Lauren / 1495 / Find den her

Efterhånden er du vel også ved at være halvtræt af at læse om pullovers. Eller hvad?

Hvis du kan holde til en mere, lover jeg dig, at du ikke bliver skuffet for se lige en hurtig pullover. Elegancen drypper af den med sit subtile skråmønster. Pulloveren fremstår særligt eksklusiv, fordi Ralph Laurens designerteam har valgt farvekoder, der læner sig op af dem, vi kender fra Hermés.

Skulle du vælge én pullover af de tretten, ville jeg anbefale denne eksklusive nydelighed. Den har det hele!

LÆS NU:

15 Ralph Lauren trøjer til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!