Det er blevet tid til endnu en omgang klassisk fodtøj her på Stayclassy.dk. Håndværkeren bag parret er britten Oliver Sweeney, der i årevis har lavet fodtøj i made in Italy-kvalitet.

Som billederne afslører, er der tale om et par klassiske røde sko, der henvender sig til den stilede herre. Som jeg tidligere har givet udtryk for, er klassiske sko bare pænest, når de er prydet med pyntesøm. Derfor er dette par heller ikke nogen undtagelse.
sorte sko til mænd oliver sweeney

Det er et par klassiske sko, men det kan man ikke sige om den røde farve. I virkeligheden er det nærmere bordeauxrød, hvilket gør, at parret ikke er for spraglede. Altså hvor tit har man et har skrigrøde sko på?

Den neutrale nuance gør, at sådan et par sko uden problemer kan indgå i et afslappet outfit, hvad end det er chinos og polo eller jeans og blazer.
sorte sko til mænd oliver sweeney

Fra fugleperspektiv får man et godt billede af, hvor nydeligt et par, vi har fat i. Skoen har de klassiske linjer, men fremstår en smule mere ungdommelig end et par fra eksempelvis Church’s, der er mere konservativt præget, hvad angår deres modellers design.

sorte sko til mænd oliver sweeney

Frækheden måler sig med snuden på en Maserati.

sorte sko til mænd oliver sweeney

Og bagenden er som en velholdt housewife fra Malibu.

sorte sko til mænd oliver sweeney

Designeren bag denne sko har i øvrigt fingeren på pulsen i forhold til, hvad der trender i øjeblikket. Kigger man på sålen er den nemlig præget af forskellige nuancer samt en hvid syning, der følger sålen hele vejen rundt. Dette farve- og nuancespil bidrager til, at skoen virker mere frisk i sit design.

Et par klassiske sko behøver nemlig ikke nødvendigvis være 100% konservative.

Som bekendt laver Oliver Sweeney ekvipering til fusserne i bedste kvalitet og design. Af den grund er det efter min mening et scoop, når prisen på herligheden ikke er højere end 1495 danske kroner. Ofte skal man af med 3000 for et par eksklusive herresko.

De klassiske røde sko finder du lige her

LÆS NU:

Elegante brune herresko