Sidste uges ekvipering blev forsømt, så jeg har lidt at rette op på. Til det formål har jeg taget fat i et lækkert stykke tekstil fra Ralph Lauren. Helt konkret er der tale om et elegant beige halstørklæde, der vil tilføje elegance til  selv den mindre elegant klædte herre.

I forbindelse med at temperaturen er begyndt at snige sig under den tocifrede skala, kan man så småt begynde at mærke halsen tigger om tekstil.

Sådan et beige halstørklæde med neutrale tern er tidløst og evigt pænt. Derudover har man ret brede rammer i forhold til hvad, der er tilladt at sammensætte det med. Du kan vælge en helt almindelig pæn overgangsjakke eller eksempelvis en markant sort vinterjakke.

Jeg er selv af en sådan støbning, at jeg sjældent har det koldt. Derfor bruger jeg oftest sådan et elegant halstørklæde i en nydelig blazer-konstellation. For mit vedkommende kan jeg holde det ud ned til godt og vel 5 graders varme.

beige halstørklæde til mænd

Et klassisk bæst af et halstørklæde.

beige halstørklæde til mænd

Til trøjen, blazeren, jakken – det styrer du selv!

beige halstørklæde til mænd

Halstørklædet er af 80% uld og 20% nylon.

Idet halstørklædet består af uld og nylon, er det både varmt og behageligt at have på. Hvis det var ren uld, ville det godt kunne virke kløende på huden. I hvert fald hvis du har sensitiv hud som mig. Jeg kan ikke klare ren uld, men lige så snart det er blandet med en procentdel af eksempelvis nylon, så er det helt anderledes og dejlgit behageligt.

Ugens ekvipering repræsenterer altså både det elegante, det kvalitative og det praktiske.

Det beige halstørklæde fra Ralph Lauren vil sætte dig 599 kroner tilbage. Et fornuftigt prisleje umiddelbart.

LÆS NU:

Kashmir halstørklæde – 9 lækre modeller

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!