Er der noget som fede skindjakker til mænd? Ja, givetvis.

Eksempelvis sætter jeg mere pris på alkohol og kvinder i lårkort, men hvis vi holder os til garderobesegmentet, som denne artikel er tiltænkt, mener jeg ikke, der er meget, som overgår netop skindjakker.

Vi befinder os i øjeblikket i midten af sommeren og du undrer dig måske over, hvorfor skindjakker til mænd, ud af det blå, pludselig er en prioritet. Er det ikke meningen, at vi skal fejre sommeren?

Jo, naturligvis, og derfor er jeg også interesseret i at vi bliver enige om, at skindjakker i den grad kan bruges selvom sommeren står på. Om ikke andet så i Danmark og det er jo alligevel her, du kommer til at tilbringe det meste af din tid.

Der er i øvrigt ganske stor forskel på skindjakker.

Mange af dem er foret tykt, således man altså kan holde varmen om vinteren. Andre er bygget til det milde vejr som den danske sommer, hvor det primært blot er skindet, der er eneste materiale mellem hud og luft.

Som den evige rare fyr, jeg altid er, har jeg fundet en håndfuld fede skindjakker til mænd, der lægger sig i toppen af skindjakkernes svar på La Liga.

Stilren mørkeblå skindjakke fra Belstaff

fede skindjakker til mænd

Belstaff / 6499 / Hop til Shop

Der findes skindjakker og så findes der skindjakker. Og naturligt nok lægger vi ud med en skindjakke, der sætter standarden for, hvad en herre bør gå efter, hvis altså ikke han er ludfattig og henstillet til imiteret katteskind fra nederste hylde i Kina.

Jovist, vi kan ikke alle være lige privilegerede, men vid, at du altid bør stile efter det bedste. Og Belstaff er i særdeleshed at finde på toppen af ranglisten.

Ligeså klogt som at vælge en Belstaff skindjakke er at gå efter en mørkeblå farve. Det er nemlig en skindjakke, som passer til stort set hele garderoben.

Brun italiensk skindjakke

fede skindjakker til mænd

Valstar / 7199 / Hop til Shop

Jeg vil tror, at den brune skindjakke er blandt de mest klassiske farver, der findes. Og efter min mening de mest spændende skindjakker.

Sådan en brun skindjakke kan nemlig bare et eller andet. Den eksklusive playliste af brune nuancer stopper aldrig. Det er ligeledes også nemt at sammensætte de brune skindjakke med både casual og smart casual outfits.

Jeg ville personligt foretrække et casual outfit med blå jeans og et par stilfulde mokkasiner fra TOD’S.

Matrix-agtig læderjakke fra Belstaff

fede skindjakker til mænd

Belstaff / 7199 / Hop til Shop

Har du altid drømt om at være Neo fra Matrix? Jamen, så bør du overveje denne sorte skindjakke fra Belstaff. Den er skrigende smukt eksempel på den helt igennem eksklusive skindjakke, der bogstaveligt talt vil holde længere end dig. Og også selvom du bliver på den gode side af firs.

Det er selvfølgelig ikke alle, sådan en læderjakke passer til. Men derfor er der stadig bevæggrund for at have respekt for den selv, hvis man ikke ønsker at have den på selv.

Det kræver en vis mand at have sådan en maskulin skindjakke på. Og Matrix-Neo er én af disse personer, men det kan også være den helt almindelige bikertype, men uden at have dårlig smag.

Det egentlige spørgsmål er: er du maskulin nok til denne skindjakke?

Dyr skindjakke fra Brunello Cucinelli

fede skindjakker til mænd

Brunello Cucinelli / 29899 / Hop til Shop

Som allerede nævnt findes der skindjakker, som er flere niveauer over de fleste skindjakker. Men der findes også skindjakker, som er i deres helt egen liga. Og Brunello Cucinelli er navnet på denne liga. Der er nemlig meget få skindjakker, som kan tituleres som værende decideret kunstværker.

Der er næsten kun Berluti, som er i stand til at konkurrere med Brunelleo Cucinelli. Og det er et alvorligt kvalitetsstempel, for Berluti, som jeg har nævnt en hel del gange her på Stay Classy, er vitterligt det fineste lædermateriale, du kan købe for pengesedler!

Flot rød skindjakke fra Oscar Jacobson

fede skindjakker til mænd

Oscar Jacobson / 5999 / Hop til Shop

Svenske Oscar Jacobson er som en god flaske rødvin. De bliver kun bedre med årene. Og det er på tværs af hele deres portefølje af vanvittigt lækkert herretøj, hvor deres spidskompetence er jakkesæt.

Dog er deres kompetencer inden for skindjakker og ganske spidse, hvor denne røde model illustrerer dette helt perfekt. Normalt er en rød skindjakke ikke lige det første, man tænker på, men halli-hallo for en gang eksklusivitet, det rent faktisk er i stand til at overtale mig til at vælge denne farve frem for de sikre farver som blå, brun og sort.

Brun skindjakke fra J. Lindeberg

fede skindjakker til mænd

J. Lindeberg / 3499 / Hop til Shop

Hvis du leder efter en helt klassisk og brun skindjakke i høj kvalitet, men til en pris der ikke er alt for kradsbørstig, bør du overveje denne svensker fra J. Lindeberg. Den er elegant, stilren og i stand til at indgå i de fleste afslappede hverdagsoutfits.

Og det er selvfølgelig også med det henblik, at J. Lindeberg har designet skindjakken. Dog er en skindjakke naturligvis altid i stand til at indgå i et smart casual outfit. Prøv eksempelvist med en hvid skjorte, olivengrønne chinos og et par brune brogues. Hvabehar!

Sort skindjakke af tyndt lammeskind

fede skindjakker til mænd

J. Lindeberg / 4199 / Hop til Shop

Svenskerne er svære at trætte, når det drejer sig om at bede om flere smukke skindjakker. Her er nemlig en klassisk sort skindjakke, som er født i en eksklusiv og meget fin lammeskind, der gør den velegnet til det lune forår og sågar hele vejen indtil midten af sommeren.

For som vi ved, har den danske sommer det gerne med at være lidt kølig, men endnu vigtigere er at notere sig, at læderjakken bare er en helvedes fornem jakkeform, hvor den efter min mening altid bør forenes med en solid t-shirt.

Grå BOSS skindjakke

fede skindjakker til mænd

BOSS / 5399 / Hop til Shop

Skindjakker er som oftest forbundet med den mere klassiske og elegante ekvipering til mænd, men der findes såmænd også fine alternativer, hvis du er mere opsat på den minimalistiske herremode, hvor der er skruet ned for farverne og hvor du kan sammensætte med resten af din garderobe, som kører i samme stilrene rille.

Denne BOSS skindjakke er lavet i Italien og du kan derfor være stensikker på, at du ikke bliver et sekund skuffet, når du modtager pakken og hopper i den. BOSS er nemlig det mest eksklusive undermærke fra den tyske modekoncern.

Hamrende lækker Paul Smith skindjakke

fede skindjakker til mænd

Paul Smith / 12799 / Hop til Shop

Paul Smith er easily blandt mine top 5 yndlingsmærker. Kollektionerne er altid spændende og talrige hvad angår modeller i forskellige farver, varianter og designs. Men skal du ud og investere i noget så klassisk som en hamrende fornem skindjakke, er det noget a la denne herlighed, du skal overveje.

Læg mærke til det eksklusive brune ruskind og det overordnede stilrene design, som gør skindjakken velegnet til herren, som hver dag sætter sig bag rattet i en Maserati Granturismo. Jep, det er dén type, sådan en skindjakke er designet til!

Sort Emporio Armani skindjakke

fede skindjakker til mænd

Emporio Armani / 4299 / Hop til Shop

Emporio Armani er et husholdningsnavn og har været det mange år før jeg fik ble på i 1988. Af den grund behøver du heller ikke overbevises om, at en skindjakke fra selvsamme italienske modehus er en glimrende investering.

En skindjakke fra Emporio Armani er skabt til herren, som ikke finder sig i vrøvl og bøvl. Det er italienertypen, som siger f*ck dig i det sekund, du ikke er forenet med ren og skær logik. Og den type ser de fleste mænd op til, så hvis du en svagpisser, der drømmer om mere selvsikkerhed, kan du overveje denne skindjakke.

Klassisk skindjakke i sort

fede skindjakker til mænd

Versus Versace / 6295 / Hop til Shop

Den elegante og modebevidste herre der går med tanker om en lækker skindjakke burde altid se sig om efter en klassisk en af slagsen som eksempelvis denne smuksak fra Versus Versace. Den er perfekt til sommeren, når temperaturen altså ikke ringer på +25 grader. Derudover er det selvfølgelig luksuskøer, der har lagt skind til produktet.

Eksklusiv italiensk skindjakke fra Belstaff

fede skindjakker til mænd

Belstaff / 10999 / Hop til Shop

Godt nok er Belstaff et engelsk modehus med godt hundred år på bagen, men til trods for det, fremstiller de alligevel deres jakker i Italien.

Hvorfor?

Fordi italienerne ganske enkelt er bedst.

Belstaff har altid har motorcyklister og piloter som målgruppe, hvorfor de om nogen har begreb om, hvordan en perfekt skindjakke skal se ud. Det er ovenstående eksemplar en glimrende illustration af.

Eksklusiv Etro skindjakke med hætte

fede skindjakker til mænd

Etro / 12499 / Hop til Shop

Jeg har altid været stor tilhænger af italienske Etro. Det familieejede modehus har en formidabel evne til at skabe unik og farverig ekvipering, hvor jeg altid har været glad for deres farverige sko.

Men det er ikke kun flower power, der forlader Etro-fabrikken. Her har du nemlig en elegant skindjakke, der forener ruskind med et for af blød lammeskind.

Og vanen tro har Etro en krølle på skindjakken, som gør den sin egen, og det er selvfølgelig hætten, som giver jakken et udtryk, hvor den lægger sig i sin helt egen kategori.

Flot olivengrøn skindjakke

fede skindjakker til mænd

Valstar / 6799 / Hop til Shop

Olivengrøn er en af mine personlige yndlingsfarver, idet den fremstår så forbandet eksklusiv. Det er underspillet, men alligevel ikke uden at fortælle omverdenen, at der er styr på sagerne.

Og det eksklusive element strækker sig lige fra billige chinos til en fornem skindjakke som denne.

Netop denne skindjakke fra Valstar er en moderne fortolkning af den klassiske A-1 pilotjakke.

Sort Hugo Boss skindjakke

fede skindjakker til mænd

Hugo Boss / 3999 / Hop til Shop

Hugo Boss har altid være forrygende til at lave skindjakker, der hverken er for billige eller for dyre. De ligger i et sweet spot, hvor man altid er garanteret både høj kvalitet og lækkert design.

Hvad angår denne skindjakkes design, er det er klassisk, enkelt og tidløst. What’s not to love?

Flot sort Selected skindjakke

fede skindjakker til mænd

Selected / 1795 / Hop til Shop

Selvom jeg altid vil advokere for, at der bør investeres en sund skilling på en skindjakke, da en skindjakke netop handler om skind, har jeg fuld respekt for, at alle ikke er privilegerede nok til at smide fem af de lange.

Heldigvis er der prisvenlige alternativer som denne tiltalende skindjakke fra Selected. Hvis du er ude efter en billige skindjakke, anbefaler jeg, at du vælger en fra de store mærker som eksempelvis Selected.

Årsagen er, at de store modehuse køber materialer i langt større volumer, hvorfor de kan få bedre materialer til lavere priser med den naturlige konsekvens, at du får mere for pengene.

Derfor er denne skindjakke også født med 100% læder.

Brun skindjakke

fede skindjakker til mænd

Pier One / 1195 / Hop til Shop

Pier One er kendt for at lave billige produkter inden for herreekvipering, så når prisen hedder små 1300 kroner, kan du nok regne ud, vi er ude i det usædvanlige. Normalt er det enkelt ekvipering som shorts, t-shirts, skjorter og lignende, men Pier One kan altså også lave produkter i den dyre ende i forhold til materialerne. En ægte skindjakke koster som regel mere end et par tusinde, men Pier One producerer tøj i vanvittige mængder, hvorfor de kan gøre det billigere end de andre. Hvis du bryder dig om designet, er denne skindjakke uden tvivl chancen værd.

Marineblå skindjakke fra Ben Sherman

fede skindjakker til mænd

Ben Sherman / 3895 / Hop til Shop

Jeg elsker Ben Sherman. Det er bare et skide lækkert modehus. Altid farverige produkter, god kvalitet, spændende designs og vigtigst af alt, god pasform. Godt nok er lige netop dette produkt ikke specielt farverigt, men hvem kunne ikke være interesseret i en fed marineblå skindjakke?

Rå skindjakke til motorcykelentusiasten

fede skindjakker til mænd

Goosecraft / 2595 / Hop til Shop

Men du behøver ikke have en motorcykel for at gå med denne skindjakke. Hvis du blot har interesse i at iklæde dig en rå skindjakke af høj kvalitet, er der ingen grund til at lede videre. Hvis du synes skindjakken er fed, men gerne vil være lidt mindre motorcykelentusiast, er det blot et spørgsmål om at komplementere jakken med et outfit, der spiller på de elegante tangenter.

Elegant sort skindjakke

fede skindjakker til mænd

JOOP! / 4695 / Hop til Shop

Ifølge produktbeskrivelsen skulle denne skindjakke være sort, men jeg ville nu sige, at den var mørkegrå. Men nu er jeg også farveblind, så mit udsagn er ingen garanti. Jeg tilkendegiver ofte min respekt for JOOP!, hvorfor jeg også benytter mig af muligheden nu. Det er pisselækkert design og hamrende god kvalitet.

Stilren skindjakke i blå

fede skindjakker til mænd

Calvin Klein / 6495 / Hop til Shop

Det er ganske sjældent, man finder skindjakker til mænd i stærke farver. Det er som regel altid de neutrale afbalancerede farver, der pryder dem.

Her er dog en af skindjakkerne, hvor en relativt farverig farve indgår. Udover den blå farve er jeg tosset med det stilrene design. Sidelommerne er til at overse og ellers er det bare en nydelig blå skindjakke, der venter på at blive båret af en stilfuld herre.

Sort Calvin Klein skindjakke

fede skindjakker til mænd

Calvin Klein / 8495 / Hop til Shop

Nogle af skindjakkerne er mere spraglede end andre. Her er det en, efter min mening, noget mere spraglet skindjakke, der er på tapetet, men det er naturligvis ikke farven, der er årsagen hertil.

Det er selvfølgelig opdelingen af lynlåsene, hvor åbningen løber henover maven og hele vejen op til halsen med en spejlvendt detalje, der blot agerer designerisk tilføjelse.

Det er en smule over toppen, men hvis du sparer på nitterne og synlige tatoveringer, burde du kunne slippe afsted med looket.

Sort skindjakke med hvide knapper

fede skindjakker til mænd

Human Scales / 2395 / Hop til Shop

Hvis du i modsætning til mig ikke er i besiddelse af en voluminøs bagende, kunne du måske være interesseret i en kort skindjakke i sort med hvide knapper?

Her er det en ganske nydelig og i øvrigt prisvenlig model fra Human Scales, der er i spil. Designet er præget af et ruskindslignende patina, der med sikkerhed vil tiltrække positiv opmærksomhed til skrålende arrangementer som eksempelvis Distortion.

Rå Hugo Boss skindjakke i rød

fede skindjakker til mænd

Hugo Boss / 4795 / Hop til Shop

Er du af den gamle skole og blot ønsker en helvedes lækker skindjakke, der tramper på de rå tangenter, er denne røde Hugo Boss skindjakke måske i stand til at tilfredsstille dig?

Eksklusiv sort skindjakke fra Bally

fede skindjakker til mænd

Bally / 12995 / Hop til Shop

Tiende og sidste model af fede skindjakker til mænd er denne eksklusive sorte skindjakke fra ekstravagante Bally.

Du har måske allerede med øjenkrogen spottet prisen, men lad mig lynhurtigt gøre dig opmærksom på, at det næsten ikke er muligt at komme i nærheden af en mere lækker og kvalitetspræget skindjakke til mænd. En ting er kvaliteten, men en anden ting er designet.

Det er klassisk, stilrent, hvor den gennemgående sorte farve, elegant, er komplementeret af den hvide kontrast forneden.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

 

View this post on Instagram

 

It’s been 30 days of Keto dieting. I’ve lost 7 kg and been more productive than ever, but yesterday the misery had to come to an end, as we celebrated our rooftop terrace getting two new sunbeds that almost complete the whole outdoor area 😍! In the glass we had some marvelous wine from Cartuxa, a winery close to Evora (some of the best red we’ve had in Portugal)🍷 . . . #thegoodlife #cartuxa #zaltify #lisboa #portugalovers #portugal_lovers #portugal_em_fotos #portugal_gems #portugalalive #stayclassyvlog #stayclassy #instagramers #lisbon #lisboacome #lisboa #lisboaride #lisboalive #lisboa🇵🇹 #portugal🇵🇹 #portugal_lovers #portugal_em_fotos #lisbonlovers #lisbonportugal

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!