Mode & StilTøj

15 fede skindjakker til mænd

Er der noget som fede skindjakker til mænd? Ja, givetvis.

Eksempelvis sætter jeg mere pris på alkohol og kvinder i lårkort, men hvis vi holder os til garderobesegmentet, som denne artikel er tiltænkt, mener jeg ikke, der er meget, som overgår netop skindjakker.

Vi befinder os i øjeblikket i midten af sommeren og du undrer dig måske over, hvorfor skindjakker til mænd, ud af det blå, pludselig er en prioritet. Er det ikke meningen, at vi skal fejre sommeren?

Jo, naturligvis, og derfor er jeg også interesseret i at vi bliver enige om, at skindjakker i den grad kan bruges selvom sommeren står på. Om ikke andet så i Danmark og det er jo alligevel her, du kommer til at tilbringe det meste af din tid.

Der er i øvrigt ganske stor forskel på skindjakker.

Mange af dem er foret tykt, således man altså kan holde varmen om vinteren. Andre er bygget til det milde vejr som den danske sommer, hvor det primært blot er skindet, der er eneste materiale mellem hud og luft.

Som den evige rare fyr, jeg altid er, har jeg fundet en håndfuld fede skindjakker til mænd, der lægger sig i toppen af skindjakkernes svar på La Liga.

Klassisk skindjakke i sort

fede skindjakker til mænd

Versus Versace / 6295 / Gå til shop

Og apropos La Liga, lægger vi ud med Messi.

Den elegante og modebevidste herre der går med tanker om en lækker skindjakke burde altid se sig om efter en klassisk en af slagsen som eksempelvis denne smuksak fra Versus Versace. Den er perfekt til sommeren, når temperaturen altså ikke ringer på +25 grader. Derudover er det selvfølgelig luksuskøer, der har lagt skind til produktet.

Eksklusiv italiensk skindjakke fra Belstaff

fede skindjakker til mænd

Belstaff / 10999 / Gå til shop

Godt nok er Belstaff et engelsk modehus med godt hundred år på bagen, men til trods for det, fremstiller de alligevel deres jakker i Italien.

Hvorfor?

Fordi italienerne ganske enkelt er bedst.

Belstaff har altid har motorcyklister og piloter som målgruppe, hvorfor de om nogen har begreb om, hvordan en perfekt skindjakke skal se ud. Det er ovenstående eksemplar en glimrende illustration af.

Eksklusiv Etro skindjakke med hætte

fede skindjakker til mænd

Etro / 12499 / Gå til shop

Jeg har altid været stor tilhænger af italienske Etro. Det familieejede modehus har en formidabel evne til at skabe unik og farverig ekvipering, hvor jeg altid har været glad for deres farverige sko.

Men det er ikke kun flower power, der forlader Etro-fabrikken. Her har du nemlig en elegant skindjakke, der forener ruskind med et for af blød lammeskind.

Og vanen tro har Etro en krølle på skindjakken, som gør den sin egen, og det er selvfølgelig hætten, som giver jakken et udtryk, hvor den lægger sig i sin helt egen kategori.

Flot olivengrøn skindjakke

fede skindjakker til mænd

Valstar / 6799 / Gå til shop

Olivengrøn er en af mine personlige yndlingsfarver, idet den fremstår så forbandet eksklusiv. Det er underspillet, men alligevel ikke uden at fortælle omverdenen, at der er styr på sagerne.

Og det eksklusive element strækker sig lige fra billige chinos til en fornem skindjakke som denne.

Netop denne skindjakke fra Valstar er en moderne fortolkning af den klassiske A-1 pilotjakke.

Sort Hugo Boss skindjakke

fede skindjakker til mænd

Hugo Boss / 3999 / Gå til shop

Hugo Boss har altid være forrygende til at lave skindjakker, der hverken er for billige eller for dyre. De ligger i et sweet spot, hvor man altid er garanteret både høj kvalitet og lækkert design.

Hvad angår denne skindjakkes design, er det er klassisk, enkelt og tidløst. What’s not to love?

Flot sort Selected skindjakke

fede skindjakker til mænd

Selected / 1795 / Gå til shop

Selvom jeg altid vil advokere for, at der bør investeres en sund skilling på en skindjakke, da en skindjakke netop handler om skind, har jeg fuld respekt for, at alle ikke er privilegerede nok til at smide fem af de lange.

Heldigvis er der prisvenlige alternativer som denne tiltalende skindjakke fra Selected. Hvis du er ude efter en billige skindjakke, anbefaler jeg, at du vælger en fra de store mærker som eksempelvis Selected.

Årsagen er, at de store modehuse køber materialer i langt større volumer, hvorfor de kan få bedre materialer til lavere priser med den naturlige konsekvens, at du får mere for pengene.

Derfor er denne skindjakke også født med 100% læder.

Brun skindjakke

fede skindjakker til mænd

Pier One / 1195 / Gå til shop

Pier One er kendt for at lave billige produkter inden for herreekvipering, så når prisen hedder små 1300 kroner, kan du nok regne ud, vi er ude i det usædvanlige. Normalt er det enkelt ekvipering som shorts, t-shirts, skjorter og lignende, men Pier One kan altså også lave produkter i den dyre ende i forhold til materialerne. En ægte skindjakke koster som regel mere end et par tusinde, men Pier One producerer tøj i vanvittige mængder, hvorfor de kan gøre det billigere end de andre. Hvis du bryder dig om designet, er denne skindjakke uden tvivl chancen værd.

Marineblå skindjakke fra Ben Sherman

fede skindjakker til mænd

Ben Sherman / 3895 / Gå til shop

Jeg elsker Ben Sherman. Det er bare et skide lækkert modehus. Altid farverige produkter, god kvalitet, spændende designs og vigtigst af alt, god pasform. Godt nok er lige netop dette produkt ikke specielt farverigt, men hvem kunne ikke være interesseret i en fed marineblå skindjakke?

Rå skindjakke til motorcykelentusiasten

fede skindjakker til mænd

Goosecraft / 2595 / Gå til shop

Men du behøver ikke have en motorcykel for at gå med denne skindjakke. Hvis du blot har interesse i at iklæde dig en rå skindjakke af høj kvalitet, er der ingen grund til at lede videre. Hvis du synes skindjakken er fed, men gerne vil være lidt mindre motorcykelentusiast, er det blot et spørgsmål om at komplementere jakken med et outfit, der spiller på de elegante tangenter.

Elegant sort skindjakke

fede skindjakker til mænd

JOOP! / 4695 / Gå til shop

Ifølge produktbeskrivelsen skulle denne skindjakke være sort, men jeg ville nu sige, at den var mørkegrå. Men nu er jeg også farveblind, så mit udsagn er ingen garanti. Jeg tilkendegiver ofte min respekt for JOOP!, hvorfor jeg også benytter mig af muligheden nu. Det er pisselækkert design og hamrende god kvalitet.

Stilren skindjakke i blå

fede skindjakker til mænd

Calvin Klein / 6495 / Gå til shop

Det er ganske sjældent, man finder skindjakker til mænd i stærke farver. Det er som regel altid de neutrale afbalancerede farver, der pryder dem.

Her er dog en af skindjakkerne, hvor en relativt farverig farve indgår. Udover den blå farve er jeg tosset med det stilrene design. Sidelommerne er til at overse og ellers er det bare en nydelig blå skindjakke, der venter på at blive båret af en stilfuld herre.

Sort Calvin Klein skindjakke

fede skindjakker til mænd

Calvin Klein / 8495 / Gå til shop

Nogle af skindjakkerne er mere spraglede end andre. Her er det en, efter min mening, noget mere spraglet skindjakke, der er på tapetet, men det er naturligvis ikke farven, der er årsagen hertil.

Det er selvfølgelig opdelingen af lynlåsene, hvor åbningen løber henover maven og hele vejen op til halsen med en spejlvendt detalje, der blot agerer designerisk tilføjelse.

Det er en smule over toppen, men hvis du sparer på nitterne og synlige tatoveringer, burde du kunne slippe afsted med looket.

Sort skindjakke med hvide knapper

fede skindjakker til mænd

Human Scales / 2395 / Gå til shop

Hvis du i modsætning til mig ikke er i besiddelse af en voluminøs bagende, kunne du måske være interesseret i en kort skindjakke i sort med hvide knapper?

Her er det en ganske nydelig og i øvrigt prisvenlig model fra Human Scales, der er i spil. Designet er præget af et ruskindslignende patina, der med sikkerhed vil tiltrække positiv opmærksomhed til skrålende arrangementer som eksempelvis Distortion.

Rå Hugo Boss skindjakke i rød

fede skindjakker til mænd

Hugo Boss / 4795 / Gå til shop

Er du af den gamle skole og blot ønsker en helvedes lækker skindjakke, der tramper på de rå tangenter, er denne røde Hugo Boss skindjakke måske i stand til at tilfredsstille dig?

Eksklusiv sort skindjakke fra Bally

fede skindjakker til mænd

Bally / 12995 / Gå til shop

Tiende og sidste model af fede skindjakker til mænd er denne eksklusive sorte skindjakke fra ekstravagante Bally.

Du har måske allerede med øjenkrogen spottet prisen, men lad mig lynhurtigt gøre dig opmærksom på, at det næsten ikke er muligt at komme i nærheden af en mere lækker og kvalitetspræget skindjakke til mænd. En ting er kvaliteten, men en anden ting er designet.

Det er klassisk, stilrent, hvor den gennemgående sorte farve, elegant, er komplementeret af den hvide kontrast forneden.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response