Det er snart vinter og derfor skal den matchende garderobe pakkes ud, men vi gider ikke have samme tøj på som sidste sæson, vel? Næh, vintergarderoben skal selvfølgelig opgraderes.

I den forbindelse kunne vi passende gå på udkig efter en lækker vinterjakke. For at gøre denne jagt lettere kan du starte med at tage et kig på disse 12 fede dunjakker til den stilede herre. Herren som er tosset med kvalitet og spændende designs.

Udvalget på de 12 dunjakker strækker sig fra den helt dyre ende af prisskalaen til den helt billige. Med andre ord er der dunjakker til herren, der kun vil have det bedste, samt herren der blot vil have en pæn dunjakke i ordentlig kvalitet.

Hvad er du på udkig efter?

Stilren oliven dunjakke
fede dunjakker herre

Peuterey / 3095 / Find dunjakken her

Peuterey er the go to brand hvis man vil have en klassisk og stilren dunjakke i suveræn kvalitet. Der er ikke noget at rafle om. Foruden den suveræne kvalitet specialiserer Peuterey sig i netop fede dunjakker til den stilede herre, hvorfor det ikke er svært at vælge en jakke fra deres knagerække.

Stilren sort dunjakke

fede dunjakker herre

Esprit / 699 / Find dunjakken her

De findes i alle prisklasser. Her har du endnu en stilren dunjakke, men som er langt billigere end førnævnte om end kvaliteten stadig er ganske acceptabel. Det plejer produkter fra Esprit jo sådan set også at være. Sådan en sort dunjakke er i øvrigt perfekt som allround vinterjakke, da den passer til de fleste typer outfits. Det er vel ikke så tosset igen?

Futuristisk dunjakke i grå

fede dunjakker herre

Versace Collection / 4995 / Find dunjakken her

Versace er altid god for unikke produkter, der i den grad skiller sig ud fra mængden. Og det må man sige denne futuristiske dunjakke i høj grad gør. Kigger man lidt nærmere på dunjakken ligner det i øvrigt også, at den er lavet af kulfiber, hvilket jeg personligt synes giver et dejligt eksklusivt touch. Det er heller ikke det eneste eksklusive ved jakken. Prisen rumsterer nemlig lige omkring de 5000 kroner. Til gengæld kan du være sikker på, at du både holder dig varm og classy på et og samme tidspunkt.

Klassisk marineblå dunjakke

fede dunjakker herre

Kiomi / 499 / Find dunjakken her

I forbindelse med serien af artikler omkring billigt herretøj i god kvalitet burde du være ganske godt bekendt med Kiomi. Derfor er der ikke rigtigt nogen grund til at uddybe niveauet af kvalitet og design. Er dit vinterjakkebudget relativt begrænset, er denne klassiske marineblå dunjakke et skide godt valg.

Klassisk sort dunjakke med hætte

fede dunjakker herre

J. Lindeberg / 2395 / Find dunjakken her

J. Lindeberg er ligesom en labrador. Flot, pålidelig og vil kun en det bedste. Derudover kan vi så tilføje flere adjektiver som kvalitativ, slidstærk og så videre. En klassisk sort dunjakke som denne er det perfekte valg, hvis herren bare gerne vil have et lækkert produkt, der hører til blandt premium vinterjakkerne, men som ikke koster en bondegård.

Kraftig dunjakke i grå og grøn

fede dunjakker herre

Blauer / 4415 / Find dunjakken her

Blauer er fra de amerikanske breddegrader, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Og hvis man skal have en helt igennem suveræn dunjakke til vinteren, som virkelighed kan stå imod de tocifrede minusgrader, skal vi ud i en model a la denne.

Det er nemlig en hårdnakket vinterjakke, som kan klare sig igennem de mest bidende kolde vintre i Minnesota, hvor vandhanerne fryser til is og man skal køre med snekæder på landevejene.

Dunjakken ser egentligt også ret rar ud, ikke?

Pæn og billig dunjakke i blå

fede dunjakker herre

Pepe Jeans / 1395 / Find dunjakken her

Små fjortenhundred kroner kategoriserer jeg i høj grad som billigt, når man husker på, at denne dunjakke er fra modehuset Pepe Jeans og er lavet af en lækker kombination af polyester og viskose, som danner en kraftig foring, der har til formål at holde dig dejlig varm. Derudover er designet pænt og elegant på et niveau, som jeg næsten vil kalde klassisk.

Skinnende blå dunjakke

fede dunjakker herre

Bomboogie / 1295 / Find dunjakken her

Dunjakker i skinnende farver har oplevet stigende popularitet de seneste par år og den trend fortsætter også her til vinteren 2015/2016.

Netop disse skinnende dunjakker har det med at være relativt pebrede, men de fås alligevel i modeller, som er til at betale. Denne blå dunjakke fra Bomboogie står nemlig ikke i mere end godt 1300 kroner. Det er umiddelbart til at overkomme.

Det fede ved denne type dunjakker er, at de fremstår eksklusive og ikke mindst unikke, hvilket vinterjakker i det hele taget har det ret svært ved.

Skinnende sort dunjakke med kraftig foringfede dunjakker herre

add / 2755 / Find dunjakken her

Skal du gå all-in på en skinnende dunjakke, bør du næsten vælge den i sort og så i øvrigt betale lidt mere for at få den helt gennemførte kvalitet. Modehuset add er i øvrigt af italiensk oprindelse, hvorfor deres dunjakker er særligt gennemførte.

Enkel og billig dunjakke i beige

fede dunjakker herre

Pier One / 599 / Find dunjakken her

Ligesom du er bekendt med Kiomi, er du naturligvis bekendt med Pier One. For disse to mærker går hånd i hånd, når det kommer til at kombinere lave priser, solid kvalitet og lækre designs. Her har du en enkel og billig dunjakke i beige, hvilket er en lidt utraditionel farve, men ikke desto mindre ganske nydelig.

Valget behøver ikke altid stå mellem sort og blå.

Eksklusiv sort dunjakke med hætte

fede dunjakker herre

Iceberg / 5895 / Find dunjakken her

Den dyreste model af de 12 fede dunjakker til den stilede herre kommer fra Iceberg. Knap seks af de lange skal du af med for at kunne kalde dig den lykkelige ejer heraf. Det er selvfølgelig en sjat, men du kan samtidig også være helt sikker på, at det ikke kan blive bedre. Det er dunjakkernes Rolls Royce, hvor der ikke er sparet nogen steder.

Kigger man på designet er det ganske klassisk, men det er samtidig nemt at få øje på den eksklusivitet, der gennemsyrer dunjakken. Har du derfor pengene, vil du ikke fortryde at kaste dem efter denne model.

Elegant sort dunjakke der holder dig varm

fede dunjakker herre

JOOP! / 3095 / Find dunjakken her

Det er dog ikke nødvendigt at bruge så mange penge for at få fremragende kvalitet og design i en og samme dunjakke. Det er denne elegante dunjakke i sort nemlig et godt eksempel på, og så skal du kun af med det halve af, hvad Iceberg dunjakken koster.

Personligt ville jeg nok vælge dunjakken fra JOOP! og bruge de resterende 3000 på et par lækre vinterstøvler.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!