Billige læderjakker og skjorter til mænd i fantastisk kvalitet

Billige læderjakker og skjorter til mænd i fantastisk kvalitet

Der er sjældent at ordet billig indgår i overskriften i en artikel her på Stay classy. Det hænger selvfølgelig sammen med, at når noget er billigt, så er der som regel gået på kompromis med kvaliteten og det kan vi jo ikke lide her på siden. Dog har vi i denne omgang at gøre med billige læderjakker og skjorter til mænd, som er i forrygende høj kvalitet. Det er naturligvis ganske relativt, når noget beskrives som værende billigt, da 3000 kroner for en læderjakke vel ikke er specielt billigt.

Billig hvid skjorte med et klassisk design

billige læderjakker og skjorter til mænd

Find skjorten her

Af de billige læderjakker og skjorter til mænd lægger vi ud med sidstnævnte. Her har vi nemlig fat i en klassisk hvid skjorte med et særdeles tilfredsstillende design, der læner sig meget op ad Ralph Laurens fritidsskjorter, som er i øvrigt er de mest udbredte modeller.

Kort sagt har vi altså at gøre med en allround klassisk skjorte til mænd. Den helt store forskel består i, at prisen for sådan en skjorte blot beløber sig til 390 kroner. Du skal altså ikke have de sædvanlige 800-1000 kroner op ad lommen for at få fat i en kvalitet, der stiller dig tilfreds. Med en besparelse på 400-600 kroner kan jeg godt overkomme ikke at have en polohest på brystet, eller hvad de kendte mærker ellers har af logoer.

Hvad siger du?

Billig lyseblå skjorte
billige læderjakker og skjorter til mænd

Find skjorten her

Den klassiske lyseblå skjorte figurerer i rigtigt mange mænds garderober af den grund, at det er en hamrende pæn model. Farven hænger sammen med stort set hvad som helst, hvorfor det heller ikke er nogen overraskelse, at netop denne model markerer sig som værende bestseller for både Ralph Lauren, Gant og Tommy Hilfiger.

Pasformen på skjorterne er designet således, at alle mænd kan gå med dem, såfremt de selvfølgelig ikke har abnormt store arme eller en blåhvalsvom. Det er samme princip med Ralph Lauren, som er kendt for at passe Gud og hver mand.

Billig mørkeblå skjorte

billige læderjakker og skjorter til mænd

Find skjorten her

Den klassiske mørkeblå skjorte er endnu et must-have i enhver garderobe, der tilhører en herre med respekt for sig selv. Netop denne farve er fremragende til det mere formelle outfit, hvor både blazer og brune herresko indgår.

I skrivende stund er Mozzo’s udvalg begrænset til få forskellige skjortemodeller, men de tilgængelige er mere end rigeligt til den gennemsnitlige herres forbrug.

I alt tilbyder Mozzo dette skjortedesign i hhv. hvid, lyseblå, mørkeblå, sort og pink. Alle klassiske farver der indgår i et tidløst, men moderne outfit.

Quiltet læderjakke til efteråret
billige læderjakker og skjorter til mænd

Find læderjakken her

Indledningsvist stillede jeg spørgsmålstegn ved det at kalde en læderjakke til tre jern billig, hvor den hurtige konklusion var, at det er ganske relativt.

En bil til 1 million kroner er ikke just hvad man kan kalde billig, vel? Umiddelbart ikke, men hvis den normalt koster 3 millioner kroner, så må konsensus være, at det er relativt billigt.

Kigger vi et øjeblik på denne helt igennem stilfulde læderjakke, er det ikke svært at komplimentere det quiltede design, som jeg efterhånden har bifaldet utallige gange. Det der gør det quiltede design særligt efter min mening, er at det tilføjer en symmetrisk dimension, uanset hvilket outfit du sætter det i forlængelse af. Derudover er der også et eller andet eksklusivt over det quiltede design, men jeg kan ikke helt sætte ord på det.

Billig brun læderjakke

billige læderjakker og skjorter til mænd

Find læderjakken her

Billig quiltet læderjakke

billige læderjakker og skjorter til mænd

Find læderjakken her

I samme boldgade som førstnævnte quiltede læderjakke, finder du denne herlighed, der er mere laidback og præget af overgangsjakke i mindre grad. Værd at bemærke er variationen af størrelsen på det quiltede mønster, der giver et dynamisk udseende, hvor prikken over i’et er ærmerne og læderjakkens ender.

Skulle nogen spørge mig, mener jeg at denne jakke udkonkurrerer 99% af de læderjakker, der er at finde på markedet. Og der er rigtigt mange, skulle jeg i øvrigt hilse at sige.

Billig rå læderjakke
billige læderjakker og skjorter til mænd

Find læderjakken her

Læderjakken har islæt fra den klassiske motorcykeljakke med puder på skulderne og ærmerne samt en alternativt placeret lynlås. Dog behøver du ikke eje en motorcykel for at iklæde dig sådan en læderjakke.

LÆS NU:

Læderjakke til mænd? Her er 10 kvalificerede bud