Blå Ralph Lauren vest – den eneste vest du har brug for

Hvis jeg skulle vælge én ting fra min garderobe, som jeg satte allermest pris på, så ville valget uden tvivl falde på min quiltede blå Ralph Lauren vest. Det er et vidunder af en vest, som har tjent mig i medvind og modvind. Regn og slud. Ja, sågar også sol og sommer.

Det er nemlig lige præcis årsagen til, at jeg er så tosset med denne vest. Den kan bruges året rundt, da der ikke er nogle begrænsninger i forhold til, hvad du kan matche den med. Selvom Kong Vinter snart banker på døren, er vesten i høj grad stadig relevant. Selv kunne jeg eksempelvis finde på at tage min mors lækre hjemmestrikkede striktrøje i hvid på med vesten uden på. Så har jeg gerne et par jeans eller blå chinos om benene med mine lækre blå Stone Island vinterstøvler.

A photo posted by Stayclassydk (@stayclassydk) on

I helt anden ende af garderoben kan man også nemt kombinere vesten med en t-shirt. I Danmark fungerer denne kombination glimrende, da temperaturen ofte danser omkring de 20 grader i sommerhalvåret. Selv i Australien har jeg brugt vesten en del gange trods en noget højere temperatur. Det er selvfølgelig primært hen på aftenen, når solen er på vej i seng.
blå ralph lauren quiltet vest 1

Polo Ralph Lauren / 2395 / Find vesten her

Det er denne blå Ralph Lauren vest, jeg vil beskrive som den bedste vest, man kan købe for penge. Det der gør vesten perfekt er det tidløse og klassiske design. Vesten var aktuel for 20 år siden og vil fortsat være det de næste 20 år.

blå ralph lauren quiltet vest 3

Polo Ralph Lauren / 2395 / Find vesten her

En quiltet Ralph Lauren vest i blå passer ligeledes til hr. hvemsomhelst.

blå ralph lauren quiltet vest 2

Polo Ralph Lauren / 2395 / Find vesten her

Efter min mening bør en vest være quiltet. Der findes naturligvis også fede veste, som ikke er quiltede, men forstå mig ret. En quiltet vest fungerer bare.

blå ralph lauren quiltet vest 4

Polo Ralph Lauren / 2395 / Find vesten her

Udover at være et æstetisk mesterværk er sådan en Ralph Lauren vest ligeledes skide praktisk. Som du kan se på billederne, har vesten en pæn håndfuld lommer, som gør, at du kan have smartphone, nøgler, pung og pixibøger med rundt uden at skulle fylde bukselommerne.

Det er faktisk rarere end man skulle tro, men det er selvfølgelig kun de ægte vestbærere, som er bekendt med det. Er du en ægte vestbærer? Hvis ikke bør du tilmelde dig gruppen. Og i den relation køber du selvfølgelig sådan en quiltet Ralph Lauren vest i blå. Der er ikke rigtigt noget at rafle om.

Det bliver dit livs bedste investering.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!