9 fede sommerjakker til mænd

Officielt er sommeren over os, men jeg har ladet mig fortælle, at vejret ikke er helt i trit med dette faktum. Faktisk skulle det indtil videre have været en noget middelmådig sommer, hvor den kølige mundering næsten ikke har fået lov til at blive luftet. Derfor kom jeg i tanke om, at det måske var idé at finde en række fede sommerjakker til mænd frem. Det resulterede i, at jeg fandt ikke mindre end 9 nydeligheder, hvor du med garanti kan lide en enkel eller to.

Udvalget af fede sommerjakker til mænd har det til fælles, at de alle, med en enkelt undtagelse, er præget af mørke farver, hvor sort og blå er de primære farvekoder. Det er i øvrigt helt bevidst, da det er nemt at blive træt af en farverig sommerjakke. Du har rig mulighed for at iklæde dig stærke farver, men du vil altid hænge på den grønne sommerjakke medmindre du naturligvis har økonomisk overskud til at have et udvalg af spændende sommerjakker. Personligt har jeg aldrig haft mere end en eller to sommerjakker, navnligt fordi det ikke er så tit igen, man har behov den.

I øvrigt har jeg overgået mig selv ved ikke at have en Ralph Lauren sommerjakke med på listen. Det må næsten være en first!

Men skulle vi ikke bare se at få åbnet op for de 9 fede sommerjakker til mænd?

Klassisk sommerjakke i blå

fede sommerjakke til mænd

Gant / 2395 / Find sommerjakken her

Gant er sammen med Ralph Lauren vel et af de mest klassiske mærker inden for den traditionelle og elegante herremode. Man er altid bevidst om, at kvaliteten og ikke mindst design er efter kunstens regler. Og efter kunstens regler må netop denne klassiske sommerjakke i blå siges at være. Den prøver at ikke være alt muligt, men hviler derimod i sig selv, som en James Bond ved pokerbordet.

Sorte sommerjakke med to lynlåse

fede sommerjakke til mænd

Guess / 1335 / Find sommerjakken her

Guess står bag denne ganske alternative sommerjakke i sort, hvor de to lynlåse umiddelbart er hvad, der stikker i øjnene. Derudover drager sommerjakkens generelle linjer en parallel til en klassisk bikerjakke. Jakken er lettere i materialet end den umiddelbart ser ud, hvorfor du ikke skal være nervøs for, om den bliver for varm at have på. Såfremt solen ikke banker fra en skyfri himmel og temperaturen ligger på +23 grader, skulle det ikke være et problem at komplementere den med en løs hvid t-shirt og et par denim shorts. Forneden kunne du hoppe i et par fede espadrillos.

Sort Michael Kors sommerjakke

fede sommerjakke til mænd

Michael Kors / 2695 / Find sommerjakken her

Michael Kors klarer sig generelt rigtigt fornuftigt, når det kommer til deres herrekollektioner. I hvert fald hvis man er tilhænger af den stilrene genre, hvor sorte farver er dominerende. Ovenstående sommerjakke er en glimrende demonstration af netop denne stilrenhed, jeg omtaler.

Eksklusiv sommerjakke i sort

fede sommerjakke til mænd

Just Cavalli / 4595 / Find sommerjakken her

Just Cavalli er notoriske for deres kompromisløse kvalitet, men ikke mindst deres interessante kollektioner, der sjældent kan kategoriseres som hverken ordinær eller kedelig. Netop denne eksklusive sommerjakke er dog at finde i den mere normale sektion i forhold til hvad Just Cavalli normalt står for. Personligt kan jeg godt lide spraglet design, men Just Cavalli er ofte lige en tand for spraglet, men ikke i dette tilfælde. Kombinationen af den sorte farve og brune kanter sikrer et dynamisk look, der kan sættes i relation til både det farverige og minimalistiske outfit.

Blå sommerjakke med hætte

fede sommerjakke til mænd

Scotch & Soda / 1495 / Find sommerjakken her

Måske tænker du at en sommerjakke med hætte er lige i overkanten i og med temperaturen i sommermånederne er ganske mild. Dog har sådan en hætte også det formål at beskytte dit hår fra den slemme regn, der har det med at ramme de danske breddegrader, selvom sommeren står på. Kigger vi engang på sommerjakken som helhed, tiltales man af det enkle design og den pæne blå farve, der matcher stort set hvad som helst. Denne sommerjakke er særligt oplagt til herren, der godt kan lide den afslappede og tilbagelænede mundering.

Stilren hvid sommerjakke

fede sommerjakke til mænd

Lagerfeld / 1295 / Find sommerjakken her

Som jeg indledningsvist nævnte, var alle jakker undtagen en enkelt præget af sorte og blå farver. Personligt ville jeg aldrig købe en hvid sommerjakke som førstevalg, men der er et eller andet genialt over den. Den passer ind i et boyband, men forstår man at sammensætte et outfit, er det faktisk muligt at slippe afsted med en hvid sommerjakke. Eksempelvis kunne man smide en blå t-shirt inden under og et par mørkeblå jeans. Derudover kræver det en synlig portion selvtillid!

Let sommerjakke i sort

fede sommerjakke til mænd

Peuterey / 2795 / Find sommerjakken her

Kender du Peuterey? Peuterey er et italiensk modehus, hvis koncept bygger på relativ ungdommelig italiensk mode, hvor tøjet gerne sidder tæt på kroppen, hvor der er tænkt over detaljerne og kvaliteten selvfølgelig stemmer overens med ‘made in Italy’ mærket i nakken.

Marineblå Hugo Boss sommerjakke

fede sommerjakke til mænd

Hugo Boss / 2595 / Find sommerjakken her

Jeg holder selv mest af en blå sommerjakke, da farven giver flere kombinationsmuligheder end sort. Derudover synes jeg også det ser bedst ud helt generelt, men smag og behag, ikke?

Netop denne sommerjakke fra Hugo Boss har et interessant design, der har hentet en lille smule inspiration fra de klassiske baseballjakker, du nok husker særligt fra amerikanske ungdomsfilm. Sommerjakkens bronzeknapper tilføjer et dejligt touch, der sikrer et unikt look, som du med sikkerhed ikke vil støde ind i på gaden.

Pæn blå sommerjakke

fede sommerjakke til mænd

Napapijri / 1595 / Find sommerjakken her

Det norske tøjmærke Napapijri lukker festen for fede sommerjakker til mænd med en pæn blå af slagsen, som er ret svær at sætte i forbindelse med negative adjektiver. Jakkens design er enkelt og den dybe blå farve komplementeret af Napapijris karakteristiske logo skaber en symbiose af moderne elegance, som er en dansk sommerværdi.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!