BoligMest populære

65 fremragende bogreoler du ikke har set før

Leder du efter nogle spændende bogreoler til boligen derhjemme? I så fald kan du prise dig heldig, da du, lige nøjagtigt her, finder en unik samling af endnu mere unikke bogreoler.

Det der gør sig gældende for majoriteten af bogreolerne er, at du sandsynligvis ikke har set dem før. Og vi vil jo helst gerne have møbler derhjemme, som ingen andre har, ikke?

We Do Wood reol med 4 bogkasser

bogreoler væg

we do wood / 7500 / Hop til shop

Nogen kan godt lide pangfarver og fyrværkeri i stuen. Andre kan bedre lide sort og hvid. Men hvad hvis man er midt imellem?

Ja, så kunne ud i retning af denne stilrene og stilfulde bogreol. Den er unik på sin hel egen måde med et design, der gør den til rummets underspillede blikfang.

Alternativ sort reol til pixibøgerne
bogreoler

Nordal / 839 / Hop til shop

Reelt er det ikke en bogreol eller boghylde, men den fortjener alligevel at være med i samlingen, for hvis det er noget, den er, ja, så er det unik. Derudover er der altså også plads til et par pixibøger.

Funktionel og genial bogreol

bogreoler

Temahome / 5199 / Hop til shop

Hvis du er typen, som elsker funktionalitet, vil du helt sikkert være begejstret for denne reol. Her har du nemlig mulighed for at justere, hvor meget reolen skal fylde.

Har du brug for ekstra plads, folder du bare reolen helt ud.  Mindre plads? Så klapper du den bare sammen.

Hvid bogreol med bogkasser i forskellige former

bogreoler væg

Bloomingville / 1399 / Hop til shop

Jeg finder det ret nemt at blive dræbt af kedsomhed, når man undtagelsesvist er taget i IKEA. Det er samme kedelige reoler, der ligner hinanden.

Der er alt for få hvide bogreoler, som skiller sig ud, uden at det bliver for meget af det gode. Denne Bloomingville reol er en af dem. Det er enkelt, men alligevel unikt og anderledes.

Hvid panorama bogreol til væggen

bogreoler væg

Temahome / 2649 / Hop til shop

Her er endnu et eksempel på en hvid bogreol med et unikt præg. Der både plads til bøger og lidt forskelligt tingeltangel, som fruen i huset jo gerne sætter pris på.

Hvid bogreol med skæve linjer

bogreoler væg

Temahome / 4199 / Hop til shop

Nu hvor vi er ved hvide reoler, kan du jo lige så godt få en mere. Her er en, som minder lidt mere om de klassiske hvide bogreoler.

Der er dog den væsentlige forskel, at denne reol har et design med linjer, der forekommer vind og skæve.

Det ka’ jeg godt li’. Hva’ med dig?

Hyggelig vintønde med reol til vinbøgerne

bogreoler

Canett / 5299 / Hop til shop

Dette hyldesystem egner sig ikke til hvilket som helst rum. For det er naturligvis skræddersnedkereret til vinkælderen, hvor du kan kombinere opbevaring af dine vinbøger med nogle af dine dyreste vinflasker.

Vær ikke bleg for også at smide et par gode flasker whisky på tønden.

Unik bogreol af træ formet som robåd

bogreoler væg

Canett / 3549 / Hop til shop

Selvom det ligner en robåd, er det nok en god idé ikke at tage ud og sejle i den. Jeg er nemlig ikke sikker på, at den er vandtæt. Derimod er den sikker til brug af opbevaring af dine bøger.

Der hersker ingen tvivl om, at reolen ikke henvender sig til alle hjem i hele verdenen. Den ville eksempelvis passe meget dårligt ind i min egen lejlighed.

Til gengæld ville den passe formidabelt ind til en skovhytte langt ind i vildnisset. Du kunne passende have hele din Bear Grylls bogsamling stående på reolen.

Sort metalreol til blomster og gartnerbøgerne

bogreoler

Ib Laursen / 3049 / Hop til shop

Har du et lækkert drivhus, hvor der skal være plads til både blomster og gartnerbøger? Jamen, værs’go.

Reolen er lavet af metal, hvorfor den også fremstår eksklusiv og industriel.

Rå metalreol til bøger og general opbevaring

v

Ib Laursen / 4999 / Hop til shop

Ib Laursen er også manden bag denne metalreol, som i virkeligheden nok mere er et metalskuffesystem. Jeg ville personligt elske at have den stående på mit kontor, hvis altså bare der var plads.

Stilren sort stigereol

bogreoler væg

Cross / 799 / Hop til shop

Det ligner en stige. Og det er en stige. Det er bare ikke en helt normal stige. Den er nemlig bygget til formålet at være bogreol.

Du stiller den sådan set bare op ad væggen og banker et par skruer ind. Jeg tør i øvrigt ikke gøre mig klog på, om den rent faktisk kunne fungere som stige i praksis.

Pendola bogreol til væggen

bogreoler kreative design

Hop til shop

Lavet af massivt træ finder du denne retvinklede trekant, der fungerer som bogreol til væggen. Enkelt og elegant. Bogreolen er velegnet til at fremhæve dine personlige yndlingsbøger, da reolen, som du kan se, ikke ligefrem kan rumme en bibliotekars personlige bogsamling.

Bogreol formet som bogstaver

bogreoler kreative design

Hop til shop

Kreativ hvid bogreol lavet i træ og formet som bogstaverne L-O-V-E. Nogen der ved, hvad det betyder?

Bogreolen passer godt ind i et sommerhus, der spiller på de lyse farver med hvide blåstribede sofaer og franske referencer.

Reolen er i øvrigt ikke kun skabt til bøger. Eksempelvis kan E’et bruges opbevaring af nøgler og løse mønter.

Bogreol lavet af industrielle vandrør

bogreoler kreative design

Hop til shop

Man skulle ikke tro, at sorte vandrør kunne se flotte ud i denne sådan konstellation. Ikke desto mindre er det tilfældet.

Det er en af de bogreoler, du sagtens kan lave som et gør-det-selv-projekt, så hvis du ikke vil betale prisen, må du en tur i Silvan.

Usynlig bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Innovativ bogreol som forekommer usynlig, når der er fyldt op med bøger. Jeg er bare lidt i tvivl. Skal bøgerne have en særlig størrelse for at passe ind?

Jeg forestiller mig, at denne unikke boghylde ville være en god accessory til natbordet i soveværelset. Så har du også et godt overblik de bøger, du er i gang med at læse.

LOVE bogreol af Richard Mollon

bogreoler kreative design

Hop til shop

Igen en bogreol i kærlighedens tegn, men denne gang i en transparent rød, hvor det kræver et enten minimalistisk eller vintagepræget hjem, hvis den skal kunne passe ind.

Bogreol i træ formet som ko

bogreoler kreative design

Hop til shop

Hvis du har et stort køkken og mangler en kreativ måde at opbevare service og kogebøger på, kunne denne ko-reol måske være en mulighed? Personligt ville jeg nok male den sort eller hvid, men der er også et eller andet dansk design over den.

Sådan en reol er efter min mening et genialt alternativ til de store voluminøse hyldearrangementer, der ofte optager for meget plads i både køkken og stue.

Hvorfor ikke prøve noget nyt?

Bogreol formet som bjørn

bogreoler kreative design

Hop til shop

Her har vi altså bogreolen over alle bogreoler, der er ideel til det rigtige mandfolk. Her kan du både opbevare dine jagtbøger og overlevelsesguiden til Alaska plus et par gode flasker fra din whisky-kollektion. Perfekt til mandens arbejdsværelse.

Bogreol i metal formet som fugl

bogreoler kreative design

Hop til shop

Man kan nok ikke have mere end en håndfuld pixibøger til at stå på denne bogreol, men det er også ligemeget. Den er nemlig rigtig fed, og så giver den liv og karisma til ethvert rum.

Hvid bogreol formet som træ

bogreoler kreative design

Hop til shop

Man siger penge ikke gror på træer, og det er sikkert også rigtigt. Til gengæld gror bøgerne på træerne, hvilket denne unikke bogreoler er et forrygende bevis på.

Bogreolen passer glimrende ind på børneværelset, men også i stuen kunne det se godt ud, hvis du ikke er bleg for nye møbler.

Flydende bogreol i koral design

bogreoler kreative design

Hop til shop

Disse typer bogreoler er oplagt til dig, der ikke tør komme i nærheden af akvarier og rigtige fisk. Det er også lidt nemmere at holde rent.

Boghylderne passer godt ind i det lyse hjem, hvor sommerhuset igen er et godt eksempel.

Bogreol som hvid sky

bogreoler kreative design

Hop til shop

Til dagdrømmene på kontoret er det vel ikke nogen dum idé med en sky til bøgerne?

Du kan passende vælge nogle bøger som “How to become a billionaire” og “I want a thin wife and a fat car”, for der er desværre nok en god chance for, at det bliver ved drømmene.

Bog som boghylde

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne bogreol minder lidt om den usynlige bogreol længere oppe. Eneste forskel er, at bøgerne her ligger oven på hinanden.

Samtidig er nederste bog ikke en rigtig bog, men i stedet selve boghylden der bærer bøgerne. Sikke da en opfindelse, hva?

Brandtrappe som bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

En af mine personlige favoritter er denne reol, der er designet som en brandtrappe i miniudgave, som man kender dem fra bygninger i New York.

Det ville være en ‘fortrinlig’ reol til eksempelvis køkkenet, hvis du skulle spørge mig. Den er både sjov og pæn at se på.

Bogreol af industrielle rør

bogreoler kreative design

Hop til shop

Vi er tilbage ved vandrørene igen. Denne gang er farven dog lidt mere traditionel, som man kender det fra vandrørene her i Danmark.

Igen et projekt der er lige til at gå i gang med på egen hånd, hvis udgiftsniveauet til en unik boghylde er lavt.

Det skal dog ikke kun handle om penge. Hvor blæret er det ikke at have en unik boghylde hængende, som man selv har lavet?

Lifeblood bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Som nummer femten i rækken af fede bogreoler har vi denne frække sag, der er designet med fokus på visuel harmoni og eksklusivitet.

Det fede ved denne bogreol er, at man kan skabe næsten uendeligt med forskellige udtryk, alt efter hvordan du arrangerer bøger og nipsting på reolen.

Bogreol til håndvasken

bogreoler kreative design

Hop til shop

En fiks lille reol af træ til at stille over håndvasken i køkkenet eller badeværelset. Det er nok ikke alle typer håndvaske, denne reol passer til, men uanset hvad er det en kreativ idé, som også har gode praktiske fordele.

Normalt er jeg ikke tosset med kirsebærtræ, men til en hvid vask kan jeg langt hen ad vejen godt acceptere det.

Ydermere har du måske allerede regnet ud, at det ikke er en decideret boghylde. Alligevel kunne den sagtens fungere som hylde til lokumsunderholdning og den slags.

Bogreol til sengen

bogreoler kreative design

Hop til shop

Hvis du ikke har plads til et natbord ved sengen, er denne lille praktiske reol til både aktuelle bøger og telefonen en fin idé.

Bogreol til katten

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne kattereol går ud til katteelskerne. Den bedste måde at forkæle din kat. Men jeg behøver ikke nævne, at selve katten ikke følger med, vel?

Hvid bogreol til gamle og nye bøger

bogreoler kreative design

Hop til shop

Ud af de mange unikke bogreoler er dette kreative indslag blandt mine favoritter. Den praktiske fordel er måske til overse, men skrifttypen og det kreative design gør den til en lækkerbidsken, der vil give hvilket som helst rum en ekstra dimension.

Bogreol lavet af vandtårn fra New York

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne bogreol er resultatet af materialer fra gamle vandtårne i New York. Rumfordelingen er  lavet smart, så der i den grad er plads til et par bøger og pynte-gimmicks.

Bølgende bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Bogreolen kan med sin bølgende form rumme godt og vel 15-20 bøger. Har man en håndfuld af disse bølgende reoler, kan man lave en spændende væg i eksempelvis stuen.

Bogreol af rustikt træ med spejl

bogreoler kreative design

Hop til shop

En bogreol behøver ikke kun have bøger stående. Denne Mad Men-inspirerede hylde ville være et glimrende møbel til baren i kælderen.

Den oser af eksklusivitet og vil uden tvivl være en perfekt samarbejdspartner med din værdifulde samling af dyr alkohol. Er du ikke så meget til alkohol, kan du også pynte bogreolen med et par bøger og hænge den på arbejdsværelset.

Passepartout bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne reol er nok mere oplagt til badeværelset end modebøger fra Dior og Paul Smith. Om ikke andet har den et lækkert design med linjer, der lige præcis falder i min smag.

Bogreol til de sjove bøger

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne reol er vistnok kun begrænset til køkkenet, og det er heller ikke fordi, at du kan have hele dit personlige bibliotek stående på den. Du kan lige præcis have to eller tre kogebøger til at stå bagved de tre holdere til spaghetti, tomater eller hvad du nu vælger.

Minimalistisk bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Vi træder ind i det minimalistiske hjem med denne rummelige bogreol, der ville gøre det ganske udmærket i stuen.

Personligt ville jeg krydre resten af rummet i en mere farvet sammensætning. Den minimalistiske stil synes jeg svinger ret godt med stærke farver og et personligt miljø.

Der er sgu også et eller andet lækkert med en stor reol, som du kan fylde en masse lort på.

Bogreol a la hønsebur

bogreoler kreative design

Hop til shop

Har du spist kyllingerne i din baggård?

I så fald har du ikke noget at bruge burene til andet end at lave en reol a la denne. Min egen mening omkring materialet er ganske positiv. Det har jeg ikke set før, og det ser altså fint ud med sit rå og industrielle touch.

Bogreol formet som heksagoner

bogreoler kreative design

Hop til shop

De kalder godt nok disse heksagoner for bogreoler, men umiddelbart kan man ikke have normale bøger stående. Til gengæld kan du vælge at placere miniskulpturer formet som isbjørne. Det er vi nemlig tossede med. Og så er der altså også plads til pixibøgerne.

Lænende bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Bogreolen her er egentlig ganske klassisk, men ikke mindst ganske pæn. Hvis man kigger på, hvordan reolen er bygget, er det faktisk meget simpelt at bygge sådan en selv.

De individuelle hylder i tre forskellige størrelser og så ellers et par brædder. Så er kunsten at give reolen sit eget touch.

Bogreoler af massiv gammelt træ

bogreoler kreative design

Hop til shop

Hvis der er én ting, jeg er fanatisk tilhænger af, så er det møbler i rå massiv træ. Derfor er det ikke nogen tilfældighed, disse træhylder til bøger er med på listen. Det er bar’ dødlækkert, ik’ å’!

Bogreol af Alejandro Sticotti

bogreoler kreative design

Hop til shop

Vel nok den største reol på listen er denne skønne sag, der nemt kunne minde om et af Børge Morgensen produkt, men det er altså argentinske Alejandro Sticotti, som er arkitekten bag.

Med sådan en reol kræver det altså lidt af en stue, for der skal være luft rundt om. Ellers kommer det til at ligne en bogreol fra Pyrus julekalenderen.

Lille simpel og hvid bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Det må næsten være den mindste bogreol i verden. Der er i al fald ikke plads til mere end enten én bog af normal størrelse eller ti pixibøger. Idéen synes jeg egentlig er meget god, for man køber jo fem eller ti af dem, og så anretter man sine yndlingsbøger, som var det et kunstværk. Genialt til arbejdsværelset.

Vintage kuffert som bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne idé med vintage kufferter som reol tiltaler mig egentlig ret meget. Jeg ville nok ikke have fire fem hængende, men en eller to ville uden tvivl tage sig godt ud i stuen, soveværelset eller kontoret.

Flying Vee bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

The Flying Vee bogreol er den simple idé med uendelige muligheder. Du vender, drejer og sætter i forlængelse ligesom du lyster. Jeg ville gøre det mere kulørt end på billedet i forhold til baggrunden og bøgerne.

KB1 bogreol i moduler

bogreoler kreative design

Hop til shop

Bogreolen KB1 er samlet af forskellige moduler, hvilket betyder du kan samle den, som du selv ønsker, den skal se ud. Det er da meget smart, og så er den i øvrigt også ret fed.

Bogreol der opbevarer din cykel

bogreoler kreative design

Hop til shop

Denne lille reol er velegnet til entréen i din lejlighed, og særligt hvis du har en cykel, du holder af.

For er du en af dem, som slæber cyklen med op i lejligheden af frygt for, at den bliver hugget, så kan du jo bare hænge cyklen i reolen med sadlen.

Det er både pladsbesparende og pænt at se på. Jeg har altid syntes, at en cykel der bare står i lejligheden, ser lidt rodet ud.

Bogreol til din cykel og accesories

bogreoler kreative design

Hop til shop

Søreme om der ikke er en mere reol til cyklen, som er ideel til entréen. Jeg kan faktisk bedre lide denne reol end den anden, da designet er mere stilrent og kontemporært.

Farverige bogreoler

bogreoler kreative design

Hop til shop

Simple og farverige bogreoler som disse er ikke nogen tosset idé til børneværelset, men farver er naturligvis velkomne i alle rum. Hvilken farve foretrækker du?

Tsunami bogreol

Tsunami bogreol

Hop til shop

Længere oppe på listen havde vi en bølgende reol, så denne her har fået tilnavnet tsunami-reolen.

Designet er enkelt og pæn, og så er der den fordel, at du på hver anden bølge kan gemme de mindre pæne bøger, eller hvad det nu kunne være.

Bogreol i metal til orangeriet

bogreoler kreative design

Hop til shop

Reoler i metal er velegnede til udhuset, hvad end det er i orangeriet, drivhuset eller garagen.

Magnetisk bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Nu vi er ved entréen får du også lige disse magnetiske reoler med. Du kan lige have din Kindle stående og en håndmanual til livet.

Skyline bogreol

bogreoler kreative design

Hop til shop

Du kommer ikke tættere på New York end med sådan en bogreol. Kan du ikke få nok af storbylivet i det hele taget, burde denne bogreol være et oplagt valg.

Den passer glimrende ind i hjemmet, der går efter det minimalistisk udtryk, men uden det bliver kønsløst.

Shellfish bogreol fra Kartell

bogreoler kreative design

Hop til shop

Toogfyrretyvende og sidste i rækken af bogreoler du ikke har set før, er denne transparente hylde fra Kartell.

De kalder den shellfish, men den titel tror jeg nu ikke har nogen dybere betydning. En eller to af disse små hylder ville være meget pænt til den vintageprægede bolig – eksempelvis på badeværelset.

Kongeblå bogreol med masser af plads

bogreoler

String Pocket / 965 / Hop til shop

Blå er altid en god farve. Specielt hvis det er kongeblå, vi har at gøre med.

Denne bogreol kan passe ind i mange forskellige rum. Har du et stort køkken, kan den passende danne ramme om alle dine koge-, vin- og madlavningsbøger.

Ligeledes kan du tilføje et par samlerobjekter, to billedrammer og pokalen fra dengang du vandt “bedste bearnaisse sauce” – der er plads nok.

Mørkeblå Montana bogreol
bogreoler

Montana / 6036 / Hop til shop

Montana er efterhånden blevet så stort et navn, at man ikke skulle tro, der er findes en kæmpe stat i USA af samme navn. I hvert fald ikke hvis man hopper en tur på Google.

Nå, men det er der selvfølgelig også en grund til. Montana er et dansk møbelhus grundlagt helt tilbage i 1982, hvilket måske kommer som en overraskelse for mange, da Montana ifølge mange menneskers erindring ikke går meget mere end 5-10 år tilbage. Det Montana er i stand til, er at lave møbler, der kombinerer en vanvittig høj kvalitetsstandard, samtidig med et godt gammeldags dansk design, der ikke er så gammeldags igen at se på. Det er moderne, stilrent og samtidig tidløst.

 Muuto bogreolsæt i forskellige farver

bogreoler

Muuto / 7575 / Hop til shop

Muuto har ligesom Montana oprindelse i Danmark. Dog har Muuto ikke mere end knap 10 år på bagen, hvilket jeg personligt synes er en god ting, da nyere møbelvirksomheder har lidt mere frie tøjler til at give sig i kast med nye idéer og dynamiske møbler. Tager man Montana og andre danske virksomheder, der har produceret dansk design i årtier, lægges der som regel stor vægt på, at der altid er en vis reference til rødderne.

Denne bogreol er et sæt af syv individuelle bogreoler, som hver har deres eget design og størrelse. Det er en fed måde at tilføje personlighed til rummet. Derudover er det helt op til dig selv, hvorledes du vil placere reolerne på væggen. Du kan lade dig inspirere af billedet, men der er ikke noget i vejen for, at du hænger dem op i en hel anden konstellation. Dermed kan du også være sikker på, at der ikke er andre boliger i verden med præcist samme system.

Sort bogreol der snor sig som en bogorm

bogreoler

Kartell / 2370 / Hop til shop

Du kender Kartell. Det er en anden måde at stave til kvalitet. Kartell staver dog også til kreativitet. Deres produkter bærer altid præg af et højt niveau af innovation og møbler, man ikke før har set. Denne bogreol har vi set før, men det gør den ikke mindre interessant.

Jeg har altid været betaget af det snoede design og det udtryk bogreolen efterlader, når du først har placeret en række bøger. Bogreolen kan i øvrigt hænges på mange forskellige måder. Du kan sådan set selv vælge graderne takket være de skæve hylder, der peger i hver sin retning.

Lille abstrakt bogreol af birk

bogreoler

Delica Phi 60 / 385 / Hop til shop

Det er begrænset, hvor mange bøger du kan have stående på denne reol, men lur mig om ikke den kan hænge i køkkenet og præsentere din samling af opskrifter fra Jamie Oliver på fornemmeste vis.

Denne slags bogreoler er jeg særligt glad for, da der er så gode muligheder for at give dem et personligt præg.

Boghylde lavet af gamle bøger

bogreoler

David Design / 476 / Hop til shop

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at vi lærte de “magiske boghylder” at kende. Når det hænger på væggene, ligner det nemlig, at bøgerne svæver, men det er selvfølgelig fordi, det slet ikke er rigtige bøger.

Det er til gengæld første gang, jeg har set denne udgave af de magiske boghylder.

Gejst bogreol med 4 moduler
bogreoler Gejst / 9035 / Hop til shop

Du kan bruge den som bogreol og du kan bruge den som tv-møbel – ja, du kan sågar bruge den til begge dele. Egentligt er der mange muligheder for, hvordan du kan anvende den, så lad os ikke komme op at skændes om det. Lad os i stedet blive enige om, at det er en rigtig pæn bogreol.

Gejst bogreol med 3 moduler
bogreoler

Gejst / 6835 / Hop til shop

Og sådan en rigtig pæn reol fås i flere størrelser. Har du derfor kun brug for 3 moduler, kan du passende vælge lillebroren, som ligeledes vil spare dig en skilling.

Delica Phi vægreol

fede bogreoler

Delica / 675 / Hop til shop

Bogreoler behøver ikke nødvendigvis være pakket med bøger. Og bogreoler behøver heller ikke være kæmpe store og dominerende i rummet.

Det illustrerer en Delica Phi vægreol glimrende med sin begrænsede størrelse, der er sat i verden for at akkommodere nogle bøger, du er særlig stor tilhænger af.

Reolen er velegnet både til køkkenet, hvor du kan have et par gode kogebøger stående, men faktisk kan vægreolen passe ind i hvilket som helst rum.

Personligt ville jeg gøre placere reolen på mit kontor og fylde den med min Kindle, mine figurer og et par favoritgadgets.

Gubi Dedal bogreol

fede bogreoler

Gubi / 1995,- / Hop til shop

Inden du tænker “neeeej, hvor er det billigt”, vil jeg skynde mig at nævne, at konstellationen på ovenstående billede består af seks sammensatte Gubi bogreoler.

Pludselig blev det lidt dyrere, men who cares? Det ser skide flot ud, og du kan have plads til seriøst mange bøger.

What’s not to love?

House Doctor Rack Model D bogreol

fede bogreoler

House Doctor / 3450 / Hop til shop

House Doctor laver generelt superfedt boliginventar, hvad end det er deres sorte bestik eller nogle af deres større møbler.

Et eksempel på deres større møbler er denne minimalistiske sorte reol, der er velegnet til opbevaring af forskellig karakter. Reolen er nok ikke designet til primær opbevaring af bøger, men jeg synes personligt, at det ser fedt ud, når man lægger 5-6 bøger oven på hinanden, i stedet for at stille dem på højkant.

Anne Linde reol til køkkenet

fede bogreoler

Anne Linde / 849 / Hop til shop

Har du et lille areal på væggen i dit køkken? Så skal du da have denne reol. Som følge af sit spøjse design kan den tilføje enormt meget hygge til køkkenet.

Stil et par kogebøger. En lille plante. Nogle krydderier og eventuelt et par frugter. Som du kan se på billedet, er der også plads til at gemme ting bag den sorte plade.

Smart.

LÆS NU:

42 sofaborde til det kvalitetsbevidste hjem

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

26 kommentarer

 1. Hej!

  Fed artikel for en ung mand som mig, der er i gang med at indrette en lejlighed.
  Dog lidt irriterende, at jeg ikke kan finde ud af, hvor du har købt tingene. Hvor finder man f.eks. “The Flying Vee”? 🙂

  Mvh
  Frederik Bøgeskov

  1. Hej Frederik,

   Tak for din kommentar. Du har ret i, at det er lidt fejt, jeg ikke har vedlagt link til hvor man kan købe bogreolerne :- )
   . Problemet er bare at de fleste kun kan købes i USA, og det er som bekendt skide dyrt at købe noget hjem fra USA pga. told og skat.

   Hvis du bare må have den kan du købe den her:

   http://fancy.com/things/298096148143413907/Flying-Vee-Shelves-by-Massie-Office

   Det kan være, at du kan få dem til at sende varen som en gave, så den ikke bliver taget af told og skat. Eller hvis du har en ven, der kan sende bogreolen til dig 🙂

   Vh. Joen

 2. Hej Joen
  Jeg må simpelthen vide, hvor du har fundet reolen med bogstaverne LOVE – billede nr. 2. Er dette også en kreation fra USA, eller mon det er muligt at skaffe sådan én i DK?

  Med venlig hilsen
  Katrine B.

  1. Hej Katrine,

   Du kan faktisk købe den her uden at skulle hente den hjem fra USA.

   http://www.quattria.com/en/product/anita

   Det fungerer på den måde at du kan customize reolen helt efter eget ønske. Det betyder naturligvis også du kan få, som den fremstår på billedet her i artiklen. :- )

   2400 kroner er ikke engang så galt hvis du spørger mig!

   Vh. Joen

 3. Mange fede reoler. Hvis man nemmere vil finde hvor de kan købes så kopier billedet eller linket til billedet og brug denne webside, så får den en masse sider der har samme billede og sandsynligvis også et sted at hvor de sælger den:-)

  http://www.tineye.com/

  1. Hej Michael,

   Tak for din kommentar og tips.

   Det vil jeg huske fremover. Dog er udvalget af disse reoler en masse jeg har fundet forskellige steder uden direkte mulighed for at købe dem. Det har mere været for at inspirere folk 🙂

   God tirsdag.

   Vh. Joen

 4. Hej Joen

  Nogle rigtigt fede bogreoler du har fundet.

  Jeg synes virkelig at nummer 41: Skyline er flot.

  Ved du hvor den kan købes henne?

  Hilsen Jesper

 5. Jeg er så vild med nr. 38!! Men Zalando sælger nu kun tøj – ved du hvad reolen hedder, så man evt. kan finde den et andet sted? Den er virkelig fed!!

Leave a Response