5 fede bordlamper til kontoret

Vi skal forbi boligindretningskategorien og denne gang skal det handle om fede bordlamper til kontoret. Det er nemlig vigtigt, at arbejdspladsen er belyst med manerer. En bordlampe er dog ikke blot en bordlampe. Det er lidt ligesom bomuldstrøjer; der er forskel på gederne.

Når det kommer til fede bordlamper til kontoret handler det selvfølgelig om at kombinere et nydeligt design med et behageligt lys, der også tjener et praktisk formål. Denne kombination lever samtlige fem bordlamper op til, hvor deres unikke design hver især formår at skabe en tilfredsstillende harmoni.

Orange bordlampe

fede bordlamper til kontoret

Bang & Vejborg / 1195 / Find bordlampen her

Af de fem fede bordlamper til kontoret lægger vi ud med den, efter min mening, mest originale af slagsen. Det er danske Bang & Vejborg der står bag den orange bordlampe, der går under navnet idélampen. Med et par sekunders eftertænksomhed er jeg sikker på, du kan afkode netop hvorfor, at lampen har fået dette navn.

Bordlampen er både kult og cool. Nogle ville måske mene at lampen henvender sig mere til teenageren og børneværelset, men det er jeg lodret uenig i, om end den også henvender sig dertil. Såfremt resten af kontoret er udført med øje for detaljer og et vist niveau af eksklusivitet og minimalisme, agerer sådan en farverig lampe nemlig perfekt kontrast, samtidig med at du signalerer, at du ikke tager dig selv alt for seriøst.

Bang & Vejborg idélampen findes i øvrigt i en lang række forskellige farver, så hvis du hellere bare vil have en sort, er det er altså også muligt.

Bordlampe formet som champignon

fede bordlamper til kontoret

Gejst / 3495 / Find bordlampen her

Gejst, der er kendt for dansk design og innovation i en meget fin blanding, står bag denne champignon af en bordlampe. Bordlampen formår at kombinere minimalisme med spraglet kreativitet, hvilket til min orientering er en sjældenhed. Lampeskærmens lameller er skåret og tilpasset med en laser, hvorefter et rigtigt menneske har samlet den.

Med andre ord kan du for godt 3500 få en håndlavet dansk designerlampe til at stå på skrivebordet i kontoret. Bordlampen passer i øvrigt glimrende til et skrivebord med en iMac, og hvorfor ikke have en stående på hver side af den? 7000 kroner nu om dage er jo et greb i lommen. Næsten da!

Bordlampe med bowlerhat

fede bordlamper til kontoret

Innermost / 2799 / Find bordlampen her

Hvis du som den mand du er, vil gøre det ekstra klart overfor eventuelle gæster på dit kontor, at dette rum er dit og kun dit, kan jeg ikke forestille mig en bedre måde at gøre det på end ved at smide to lamper med bowlerhatte op på hvert hjørne af skrivebordet.

Derudover gør bowlerlampens sorte gennemgående farve, at den ikke virker dominerende, men i stedet tilføjer en elegant diskret dimension til værelset.

Stilren messinglampe til skrivebordet

fede bordlamper til kontoret

House Doctor / 1399 / Find bordlampen her

Man går aldrig galt i byen med messinglamper. Om ikke andet er det i hvert fald min holdning. Jeg holder meget af guld og farver, der læner sig heropad. Man skal dog være varsom, når værelset dekoreres med messing, da netop messing har nemt ved at karambolere med andre effekter i rummet. Eksempelvis er messing og sølv ikke nogen god kombination. Er en enkelt eller to af sådan stilren en bordlampe det eneste i materialet, der gør sig gældende på kontoret, bør du dog ikke dig bekymre voldsomt meget.

Sort retro bordlampe

fede bordlamper til kontoret

House Doctor / 1299 / Find bordlampen her

Jeg holder meget af at kombinere minimalisme med spraglede elementer, hvor minimalismen står for de overordnede møbler og spraglede elementer tager sig ud i form af farverige malerier, kunst, skulpturer, gadgets, kontoraccessories og så fremdeles.

Det betyder, at bordlampen kan være både spraglet og minimalistisk. Det er sådan set op til ens præferencer. Er du tilhænger af bordlamper med minimalistisk islæt, kan du overveje denne nydelige retrolampe i sort. Jeg kan med sikkerhed garantere dig, at du ikke bliver træt af sådan et design.

LÆS NU:

65 bogreoler du ikke har set før

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!