Det er ved at være noget tid siden, at punge til mænd har været oppe og vende. Sidst jeg skrev om det herrepunge var produkterne akkompagneret med en udførlig guide til, hvordan en rigtig herrepung bør se ud. Hvis du ikke har tid til at læse artiklen, vil jeg gerne opsummere det.

Pung til mænd skal være slimfit og fylde så lidt som muligt. Drop gamle kvitteringer, ølkort til den lokale bodega, medlemskortet til bowlingklubben og lignende effekter, du aldrig bruger. Less is more, hvorfor du bør holde dig til de kort, du rent faktisk bruger.

For mig er det kørekort, dankort, guldkort, tre visitkort med mine informationer og nøgle til lejligheden (nøglen er sådan et hotelkort med chip – meget smart). Mere behøver jeg ikke.

Det har den fordel at pungen næsten ingenting fylder. Det ser altså ikke klodset ud, når jeg har i den i lommen, da den er tyndere og mindre end en iPhone 6.

Du har heller ikke behov for at gå med mønter. Smid dem i sparegrisen derhjemme i stedet.

Følgende 14 punge til mænd lever op til min standard. Spørgsmålet er bare, hvilken man skal vælge?

Sort læderpung fra Maison Kitsuné

fede punge til mænd

Maison Kitsuné / 1099 / Gå til shop

Maison Kitsuné er et fransk modehus, men ikke et af de traditionelle a la Givenchy og Saint Laurent. Maison Kitsuné kører nemlig preppystilen, hvor der hentes store inspiration fra Japan.

Af den grund er deres produkter også ret unikke med skægge detaljer, der oser af personlighed og karisma. Denne læderpung er blot én af dem.

Sort paisley pung fra Etro

fede punge til mænd

Etro / 1199 / Gå til shop

Jeg har efterhånden haft Etro oppe at vende en del gange her på Stay Classy, og det er der sådan set ikke noget at sige til. Etro er synonymt med kreativt design og italiensk kvalitet, når det er bedst.

Jeg har ejet en del Etro ekvipering og hver enkelt stykke kluns, har altid været mit yndlingskluns i en periode. Det afhænger selvfølgelig af, hvad er man til, men hvis du godt kan lide elegance på den farverige facon, er der god grund til at kaste sig ud i Etro.

Start med sådan en kortholder her.

Stilren mørkebrun Sandqvist pung

fede punge til mænd

Sandqvist / 399 / Gå til shop

Ligesom Etro, er Sandqvist en flittig genganger her på siden. Modsat Etro er Sandqvist dog en langt mere prisvenlig en af slagsen, hvilket netop er hvad det svenske læderhus er kendt for; lækre lædervarer til en fornem pris.

Er du på udkig efter en herrepung i god kvalitet, men hvor prisen er holdt nede, finder du ikke mange bedre alternativer til denne i øvrigt nydelige sag.

Unik Paul Smith pung i regnbuefarver

fede punge til mænd

Paul Smith / 1099 / Gå til shop

Det er ikke nogen hemmelighed, at Paul Smith altid har gjort sig bemærket ved at lave unikt tøj til både han og hendes garderobe.

Af den grund finder du også en alternativ pung, der ser således ud. Selve formen er ganske alternativ, fra hvad man ellers kendetegner ved en normal pung til mænd.

Og som du kan se, er det ikke en pung, der er skabt til baglommen, men heldigvis befinder vi os heller ikke i midten af halvfemserne, hvor pung i baglommen var et fashion statement.

Jeg holder mig personligt til den klassiske kortholderform, men hvis du er helt vild og tovlig for denne Paul Smith pung, gør den sig nok bedst som element inde i din trofaste partner. Og her taler jeg om computertasken. Pervert!

Cognacbrun kortholder fra Whyred

fede punge til mænd

Whyred / 349 / Gå til shop

Ja, hvorfor rød, når den er brun, kunne man spørge, men hvis du ikke er til far jokes, er du måske bare til en simpel og elegant pung uden dikkedarer? Det er nemlig nøjagtigt, hvad der gør sig gældende for denne i øvrigt prisvenlige og kvalitetprægede læderpung.

Med tre rækker har du plads til både kreditkortene, kørekortet og sågar sygesikring i både gul og blå. What’s not to love?

Rå sort pung fra Saddler

punge til mænd

Saddler / 249 / Gå til shop

Lædermageren Saddler har om nogen styr på det, når det kommer til at lave lækre accessories til mænd, der i øvrigt samtidig er til at betale. Her er en helt enkel og klassisk pung, der har mere end rigeligt med plads til dine 4-5 kort og et par tusindkronesedler. Og alligevel fylder den ikke noget.

Brun Ralph Lauren pung

punge til mænd

Polo Ralph Lauren / 599 / Gå til shop

Hvis sort læder er en tand for kedeligt er det selvfølgelig ikke nogen overraskelse, at Ralph Lauren har noget lidt mere farverigt at byde ind med. Her er det en nydelig brun pung med en bagside, der er præget af blåt tekstil med et afbalanceret mønster. Der er i øvrigt plads til kort på begge sider af pungen, så hvis 4-5 kort er for lidt for dig, kan du godt have 7-8 i den. Men det er virkeligt nødvendigt?

Klassisk Ralph Lauren pung

punge til mænd

Polo Ralph Lauren / 499 / Gå til shop

Vil du helst have, at din Ralph Lauren pung er af 100% læder uden nogen dikkedarer, er denne klassiske sag ikke nogen tosset mulighed. Kan man overhovedet sige noget, der ikke er positivt? Næh.

Stilren sort pung

punge til mænd

Tiger of Sweden / 399 / Gå til shop

Tiger of Sweden har i lang tid lavet punge til mænd, hvor less is more er grundtanken bag. Her er det deres klassiske stilrene sorte pung, som man roligt kan sige aldrig går af mode.

Sort pung af kernelæder

punge til mænd

JOOP! / 299 / Gå til shop

Fra JOOP! med et næsten identisk design kan du også vælge denne herlige pung, hvor den primære forskel består i det lækre kernelæder. Personligt kan jeg bedst lide, når læderet har en lækker patina og dermed lidt mere karakter. Læg i øvrigt mærke til den ganske rimelige pris fra JOOP!, der ellers er kendt for premium produkter i den dyre prisklasse.

Michael Kors pung af patineret læder

punge til mænd

Michael Kors / 499 / Gå til shop

Ligeledes er denne pung fra Michael Kors præget af en nydelig patina, der giver et udseende som havde den allerede været båret i din lomme gennem flere år. I øvrigt bliver sådan en pung kun endnu federe med tiden. Det er fordelen ved læder.

Sort Hugo Boss læderpung

punge til mænd

Hugo Boss / 599,75 / Gå til shop

Minsandten om tyske Hugo ikke også ved, hvordan en luksuriøs pung til mænd skal se ud. Se bare denne minimalistiske lækkerbisken, der med logoet af metal diskret minder dig om, at det altså er tysk kvalitet, der passer på dine kreditkort. Det synes jeg ikke gør noget.

Sort BOSS Orange pung

punge til mænd

Hugo Boss / 475 / Gå til shop

Hugo’s sub brand BOSS Orange lukker ballet med endnu en stilren sort pung i læder til mænd, der tjener sit formål til et sturt sturt femtal (red. Etta Cameron). Såfremt du kan undgå at smide pungen væk, kan du være sikker på at kvaliteten er så høj, at den vil holde længere tid end dig.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!