26 Flotte Bambusmøbler til Den Unikke og Stilfulde Bolig

Bambusmøbler er, lige så hurtigt som de gror, blevet et af de mest populære møbler til hjemmet. Og med god grund. Bambusmøbler er flotte, præget af høj kvalitet fra naturens hånd, bæredygtige og generelt ret billige.

Jeg kan ganske enkelt ikke få nok af bambus. Det er sågar blevet sådan, at selv min garderobe er præget af bambustøj, fordi det er behageligt at have på samtidig med, at det ser godt ud.

Der er ingen tvivl om, at møbler af bambus henvender sig særligt meget til udendørsarealerne, hvad end det loungeområdet, et hyggeligt hjørne i haven, udekøkkenet og lignende.

Dog er bambusmøblerne også velegnede til indendørsbrug. Det handler sådan set bare om, hvordan du indretter din bolig. Men i og med du har fundet vej til denne artikel, har du garanteret allerede en idé om, hvad du er på udkig efter.

Samlingen af følgende bambusmøbler spænder vidt i forhold til anvendelse. Det er både lanterner af bambus og skriveborde til børn. Min målsætning er nemlig at vise, hvor meget møbler af bambus faktisk kan.

Smuk loungesofa af bambus fra ILVA

  flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 4999 / Hop til Shop

Og vi lægger ud med et af de bedste eksempler på bambusmøbler. Nemlig denne pragtfulde loungesofa, som opfylder alle kriterierne for det, jeg kalder velsignet indretningsguf.

Trods sit eksotiske præg, fremstår loungesofaen stilren med minimalistiske træk, hvilket kommer til udtryk med sin symmetri og og rene linjer.

Loungesofaen af bambus kan stå på en hvid sandstrand på Bali, men den kan også stå i en baghave i Valby. Og netop dét er hvad, der gør bambusmøbler spændende. Bambus passer nemlig bare naturligt ind, om end du selvfølgelig stadig skal tænke over, hvordan tingene hænger sammen.

Det nytter nemlig ikke noget, at du sætter sådan en bambussofa sammen med sorte havemøbler af aluminium, men det ved du naturligvis godt. Netop denne loungesofa har to familiemedlemmer i form af loungestole, som fuldender sofaarrangementet, hvad end det er indenfor eller udenfor.

Bambus bænk til badeværelset

flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 1299 / Hop til Shop

Et bambusmøbel som denne bænk er oplagt til det rummelige badeværelse, hvor der er plads til at have et møbel som dette stående. Der er ikke noget bedre end en bænk til badeværelset, hvor man kan lægge et par håndklæder og sutskoene forneden.

Man kan selvfølgelig også bare bruge bænken til det tilsigtede formål, nemlig at sidde ned. I øvrigt er bambusbænken ikke afgørende at have stående på badeværelset. Den kan også stå forenden af din seng og så fremdeles.

Stilren og enkel vægreol af bambus

flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 1799 / Hop til Shop

Listen af ting der gør bambus til et fantastisk materiale er lang. Det jeg bedst kan lide ved bambus er, at det har en evne til at passe naturligt ind overalt. Det illustrerer denne stilrene og helt enkle vægreol ganske glimrende.

For selvom den fremstår spinkel og måske smartere end praktisk, så er den rent faktisk praktisk. Der er rigeligt med knager til morgenkåben, skjorten der skal stryges og så videre. Hvis dit badeværelse er stort nok, ville det være en suveræn tilføjelse!

Elegant garderobestativ af bambus

flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 1999 / Hop til Shop

Hvis du er mere interesseret i et selvstående garderobestativ, hvor der virkeligt er plads til bøjler med tøj, er dette elegante bambusstativ en oplagt mulighed. Det simplistiske design kan bedst beskrives som dansk design. Det er simpelthen så nydeligt og stilrent, at du ganske enkelt ikke kan gå galt i byen med det.

Dog er det vigtigt at have in minte, at det tøj du vælger at hænge på garderobestativet helst skal være pænt at se på. Hvis det stod hjemme hos mig, ville min kæreste, Amalie, udelukkende tillade tøj i flotte lyse og beige toner. Men det er nok ikke alle, der lider af OCD på samme niveau, haha!

Sort rund væghylde af bambus

 

flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 799 / Hop til Shop

Når du vælger at investere i et bambusmøbel, kan du være sikker på én ting. Det holder resten af livet. Det skyldes selvfølgelig, at det er en af de stærkeste træsorter, der findes. Denne sorte væghylde er derfor en billig investering, som er tidløs og derfor en partner for livet.

Hvis du har et sommerhus, ville den passe formidabelt ind i den landelige og rustikke stil, du ved, hjemmet med karisma og personlighed.

Rustik lanterne af bambus

flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 314 / Hop til Shop

Selvom denne lanterne af bambus er designet til indendørsbrug, er den stadig velegnet til at have stående udenfor på de dage, hvor vejret tillader det. Det skaber en enorm hygge, som giver en ekstra varme, selvom aftenvarmen skulle begynde at være lidt kølig.

Køb et par stykker af bambuslanterne og smid nogle flotte bloklys i dem. Lanternen kan i øvrigt også hænges op, hvis du måtte få lyst til det.

Eksotisk gyngestol af bambus

flotte bambus møbler til boligen

ILVA / 1499 / Hop til Shop

Min kæreste og jeg er så privilegerede, at vi har en stor, sydvendt tagterrasse her i Lissabon, hvor vi har direkte udsigt til den ikoniske bro, Ponte de Abril 25 og Tagus floden. Dertil har vi et eksotisk klima, som gør, at vi kan ligge og slikke sol i midten af marts.

En af de ting som vi har ledt efter er bambusmøbler til terrassen, men det er simpelthen så svært i Portugal. Det er en af de ting, vi savner ved Danmark. De lækre møbelforhandlere med dansk design.

Og en af de møbler vi ville købe på stedet, er denne vanvittigt fede gyngestol af bambus. Den ville passe perfekt ind på vores terrasse, hvor jeg kunne se mig selv sidde med en god bord, faktor 30 og kogende sol lige midt i panden. Desværre sender ILVA ikke til Portugal! 🙁

Stilfuld vægreol af bambus

flotte bambus møbler til boligen

We Do Wood / 4130 / Hop til Shop

We Do Wood har ét erklæret mål, nemlig at forsyne stilfulde hjem med det absolut ypperste inden for møbler af træ. Og det er de lykkes med, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i deres priser.

Men det er ikke kun den høje kvalitet, du betaler for. Det er også deres unikke designs, der fortjener alle de priser, der er at vinde.

Denne stilfulde vægreol er et herligt stykke kunst, som betjener et praktisk formål, som alle har. Vægreolens inderside har forskellige kolde farver, som giver dem et unikt præg, der kan matches med næsten ethvert hjem.

Vægreolen af bambus fås i flere størrelser.

Bambus lænestil i Bali-stil

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 1049 / Hop til Shop

Ib Laursen er møbelsnedkeren, du bør henvende dig til, hvis du er ude efter bambusmøbler, der er vildt flotte til billige penge. Jeg kunne simpelthen ikke tro mine øjne, da jeg så, hvor prisvenlige hans bambusmøbler er.

Husk på at bambus er et universelt materiale. Selvfølgelig findes der dyrere udgaver af bambus, men overordnet set vil bambus altid være bambus. Derfor er det også vildt imponerende, at denne ganske smukke Bali-inspirerede lænestol af bambus kun koster lidt over en tusse.

Lænestolen af bambus har det helt rigtige design, som passer ind i det rustikke hjem, som enten hælder til det eksotiske eller minimalistisk elegante. Jeg har tilgode at finde bambusmøbler i flottere design og samme konkurrencedygtige priser end det som Ib Laursen tilbyder. Netop derfor er der mange flere bambusmøbler fra Ib Laursen på tapetet.

Flot konsolbord af bambus

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 969 / Hop til Shop

Her har vi endnu en voldsom prisvenlig på et smukt konsolbord af bambus. Det kunne være så flot at have stående på et badeværelse eller i hendes påklædningsrum, hvor der eksempelvist er masser af plads til håndtasker og smykker.

Det jeg særligt godt kan lide ved Ib Laursens bambusmøbler er de tilfældige og skæve elementer, der præger designet. Man kan se, at det er håndlavet. Alle stykker af møblet er unikke og det er en grundene til, jeg har forelsket mig så meget i bambusmøbler i det hele taget.

Flot bambus solseng til haven

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 1329 / Hop til Shop

I forbindelse med indretningen af vores tagterrasse her i Lissabon, har vi ledt og ledt efter nogle kvalitetsprægede solsenge, og det er da også netop lykkedes, men nok ikke helt til det niveau af perfektion, som vi normalt er ude efter.

Faktisk var de ret dyre med et prisskilt på 299€ stykket, og vi måtte have to. Og det kan man godt blive en smule ked af, når man så ser sådan en smuk solseng af bambus, som ovenikøbet af vildt billig.

Godt nok er der ikke hynder med, men selve designet ligner noget, som lige så godt kunne stå på et eksotisk Six Senses hotel på Seychellerne.

Elegant bord af bambus til sofaen

flotte bambus møbler til boligen

Bloomingville / 1349 / Hop til Shop

Hvis du mangler et billigt sofabord, der oser af elegance og høj kvalitet, kan du passende overveje denne model fra Bloomingville. Det er et fantastisk smukt sofabord, som både passer til loungeområdet i din have og sofaarrangementet i stuen.

Hvis du kører den klassiske og elegante stil med tendens til det moderne, passer sådan et sofabord af bambus formidabelt godt ind. Særligt hvis dit sofaarrangement er i lyse nuancer så som hvid, beige, lysebrun og lignende.

Hvis du også er på udkig et en flot sofa, kan du finde inspiration her, hvor min kæreste, Amalie, har samlet de, i øjeblikket, flotteste sofaer, du kan få.

Minimalistisk børnestol af bambus

We Do Wood / 1320 / Hop til Shop

Jeg har altid haft den klare holdning, at det er fjollet at købe dyrt tøj til børn af den simple grund, de vokser ud af det lynhurtigt. Sådan har jeg det dog ikke med dyre møbler til børn.

Hvorfor? De holder deres værdi ganske glimrende. Hvad med denne smukke børnestol af bambus? Det er super alternativ til de ofte rædsomme børnemøbler, man på mange måder tvinges til at have stående i stuen, fordi der simpelthen ikke er andet.

Dette er endnu et bevis på We Do Wood’s formidable evne til at skabe smukke møbler af eksklusiv kvalitet.

We Do Wood bambus skrivebord til børn

We Do Wood / 2140 / Hop til Shop

Hvis dit barn er den kreative type, som elsker at sidde og tegne, ville det næsten være synd ikke at kombinere førnævnte børnestol med dette smukke børneskrivebord af bambus. Det synes jeg altså er en ret blæret kombination. Og fordelen er jo, at denne slags møbler også kan gå i arv, så lillebror kan overtage det, når man ikke længere er fastmonteret med babysele og gylpsamler.

Elegant loungestol af bambus

flotte bambus møbler til boligen

Bloomingville / 1999 / Hop til Shop

Hvis jeg selv skal sige det, er denne samling af bambusmøbler ret fænomenal. Dog er der nogle af bambusmøblerne, som overgår de andre. Denne loungestol af bambus er en af dem for hold nu k*ft, hvor er den fed!

Det er den ultimative loungestol til det eksotiske loungesæt, som jeg personligt ville installere i et udeareal, som enten kunne være under åben himmel, men også et orangeri hvis du skulle være så heldig at have sådan et. Og ved du, hvad det bedste er? Der findes en matchende sofa, og den kommer her.

Smuk bambus sofa med hynde

flotte bambus møbler til boligen

Bloomingville / 3399 / Hop til Shop

Der er ingen tvivl om, at møbelhusene, verden over, er blevet enige om, at bambusmøbler er dét, der hitter. Dog er det ikke dem alle, som forstår sig på at designe de smukke bambusmøbler. Bloomingville dog næppe denne klub.

Her har vi nemlig bambussofaen til førnævnte loungestol, som næsten ikke kan blive mere perfekt. Prismæssigt vil jeg i øvrigt også påstå, at vi har at gøre med en decideret billig bambussofa, navnligt taget i betragtning at Bloomingville er et velrenommeret møbelhus med stort fokus på design og kvalitet.

Flot bambussofa fra Ib Laursen

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 2899 / Hop til Shop

I meget tung konkurrence til Bloomingville bambussofaen, står denne sofa fra Ib Laursen, som endda er billigere. For mig er det lidt lige som Sophie’s Choice. Jeg kan simpelthen ikke vælge den ene frem for den anden. De er ganske enkelt lige smukke.

Bloomingville sofaen fremstår måske lidt mere elegant, hvor Ib Laursen sofaen er mere rå og træhytteagtig, men det gør hverken det ene eller andet bedre. Det hele afhænger af i hvilken konstellation, du skal bruge sådan en bambussofa.

Stilren boghylde af bambus

flotte bambus møbler til boligen

We Do Wood / 1020 / Hop til Shop

We Do Wood er som altid på pletten med et tiltalende stykke interiør. Her er det en stilren og enkel bambusreol med arme af messing, som i øvrigt også fås i sort. Sådan en boghylde kan bruges i mange forskellige konstellationer.

Selv ville jeg udstyre mit arbejdsværelse med to af dem hængende over hinanden. Der er både plads til LEGO-biler, sparegrisen og et par bøger.

Rustik loungestol af bambus

flotte bambus møbler til boligen

House Doctor / 1999 / Hop til Shop

House Doctor, som laver nogle vildt fede ting til hele boligen, er sågar også kommet med på bambusbølgen. Her er deres fortolkning af de klassisk, rustik loungestol, som skriger efter nogle store, bløde puder.

Loungestolens design passer ikke ind i hvilket som helst hjem. Det er nemlig den type stol, der skal have et hjem, som bygger på kreativitet, passion og øje for detalje.

Bambus taburet fra Ib Laursen

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 399 / Hop til Shop

Med det blotte øje ligner det bare en standard taburet af bambus, men med lidt fantasi og kreativitet tjener den faktisk en masse gode formål. Du kan bruge taburetten som sidebord og sågar også i en sofabordskonstellation, hvor du har forskellige størrelser. Du kan også bruge den som elefantfod til de øverste hylder på reolen eller sommersko, der er gemt væk øverst i garderoben.

Ja, kun fantasien sætter grænser. Og derfor har vi også to taburetter af bambus, som vi bruger næsten dagligt.

Bambus solstol kan klappes sammen

Ib Laursen / 599 / Hop til Shop

Det kan godt være, at solen ikke skinner voldsomt tit i Danmark, men derfor er der stadig behov for solstole en gang i mellem. Og hvorfor ikke gå all-in på denne solstol af bambus, som efter min mening er symbolet på en perfekt solstol?

Igen er det Ib Laursen, som er i stand til at tilbyde disse lækkerier til meget lave priser.

Solstolen kan klappes sammen, således den ikke kun er brugbar hjemme i haven. Den er også nem at smide bag i bilen, når turen går til stranden. Husk rigeligt med tæpper og puder, så komforten er i højsædet!

Billig bænk af bambus

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 372 / Hop til Shop

En af de nyeste trends inden for sidepladser til spisebordet er bænken. Det er blevet en elegant, nem og smart måde at skabe liv og forandring, hvad end det er ved spisebordet i køkkenet eller udestuen, der kun bruges i sommerhalvåret.

Tager du en bambusbænk som denne, kan du gøre den endnu mere hyggelig ved at tilføje en flot hynde, et lækkert tæppe og eventuelt et par puder, hvis bænken står op af en væg.

Hvis du ikke er overbevist om, at en bænk passer ind i spisearealet derhjemme, kan prisen på de 372 kroner, næppe gøre det til et farligt sats. Lev lidt!

Flot sofabord af bambus

flotte bambus møbler til boligen

Ib Laursen / 950 / Hop til Shop

Til mindre end 1000 kroner er Ib Laursen på pletten med, vel nok, det billige sofabord af bambus, der findes i Danmark. Designet er rustikt, men enkelt. Det er sådan et bambusmøbel, jeg ville elske at have stående i mit sommerhus på Bali, ikke at jeg ejer et, men man har altid lov at drømme.

Hvis du beslutter dig for at have bambusmøbler stående udenfor, er det i øvrigt vigtigt, at du behandler dem efter bogen. I Danmark, hvor det, om sommeren, kan regne en hel uge af gangen, er det ikke sundt for bambus at blive udsat for dette. Derfor anbefaler jeg, at du har en pressening, som du hurtigt kan smide omkring, således du sikrer dine bambusmøbler en lang levetid.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!