Okay, måske ikke direkte nødt til, men i hvert fald er det nogle skjorter, som med al sandsynlighed vil skabe opmærksomhed omkring din personlighed. Og på den gode måde.

Versace skjorter er nemlig indbegrebet af herretøj, som er skræddersyet til karismatiske mænd. Ligeledes er Versace skjorter velegnede til at gøre mænd endnu mere karismatiske.

Er du derfor en herre, som måske godt kunne trænge til at udvise lidt mere engagement og vilje her i tilværelsen, ville en Versace skjorte være et frisk og tiltrængt pust.

Tager du et hurtigt kig på det indledende billede, kan du se, hvor karismatisk Versace tøj kan gøre selv en mand som Bruno Mars, hvis musik jeg gerne sammenligner med den der farverige pauseskærm fra halvfemserne: pisseirriterende og ligegyldig.

Nå, men har du ikke bare lyst til at se hvilke Versace skjorter, jeg har håndplukket? Der er nemlig rigeligt at vælge imellem. I denne omgang blev det til otte.

Klassisk gennemført Versace skjorte

unikke skjorter til mænd Versace / 1295 / Gå til shop

Apropos ham Brunofyren er det noget i denne retning, som han har på. Du kan sige, hvad du vil, men der er altså et eller andet grinern over det.

Ja, det er way over the top og ja, det er mega russisk, men det er altså i orden at skeje sig ud i ny og næ.

Hvis jeg selv skulle iklæde mig sådan en Versace skjorte, ville det helt klart være sammen med et par sorte jeans (gerne slidte og med huller), et par mega dyre mokkasiner og en sort blazer.

Hvid Versace skjorte med guldlogo
unikke skjorter til mænd

Versace / 949 / Gå til shop

Hvis du skulle være i tvivl, er det ikke kun vilde mønstre og store guldprints, der gør sig gældende for Versace skjorter. Der findes nemlig også de lidt mere afbalancerede modeller heriblandt ovenstående hvide skjorte.

Naturligvis kunne det ikke undgås, at der skulle monteres et guldlogo, der er til at få øje på, men hey, det er altså Versace, vi har med at gøre.

Sort Versace skjorte med diskret mønster

unikke skjorter til mænd

Versace / 1995 / Gå til shop

Her er endnu et eksempel på en Versace skjorte, hvor det ikke er overvejende russisk. Det afhænger nemlig meget af, hvordan du vælger at sammensætte outfittet.

Personligt ville jeg bruge sådan en skjorte til formelle arrangementer, der står på gallamiddag og lignende.

Forestil dig at du skifter den hvide gallaskjorte ud med sådan en sort bandit, så du har et helt sort outfit med sort smoking og sorte laksko. Kæft, det ville være lækkert at se på.

Det ville i øvrigt også være en blæret mundering til den dag, du skal giftes, og livets største fest i form af brylluppet skal fejres. Med sådan et outfit kan du passende sende fruen over til Bride Fashion, så både dig og din nye kone kommer til at se dynamite ud. Det ville være en skam, hvis du kun var dig, der var helt igennem gennemført.

Sort Versace skjorte med dekoration af guld

unikke skjorter til mænd

Versace / 1995 / Gå til shop

Af en eller anden grund er jeg betaget af denne skjorte, selvom jeg normalt ville grine højlydt, hvis jeg så en anden i den.

Det ligner nemlig en skjorte, som den typiske rockertype, der er kommet til penge, ville gå rundt i. Forskellen er bare, at jeg ikke ville rulle kraven op, gå i for stramme bukser eller limited edition Shox.

I stedet ville jeg igen kigge efter sorte bukser og blazer, hvor fodtøjet meget vel også kunne være sort.

Versace militærskjorte

unikke skjorter til mænd

Versace / 1895 / Gå til shop

Jeg har altid hadet, alt der har med armytøj at gøre.

Grundlæggende har jeg det sådan, at militærtøj er forbeholdt militæret. Hvad fanden skal du gå rundt og gemme dig for, hvis du ikke befinder dig midt i en skudveksling med en abekatteterrorist fra ISIS?

Nå, men lige denne militærskjorte synes jeg, er ret lækker at se på. Den er heller ikke for meget militær, hvis du forstår, hvad jeg mener. Det er en anderledes og ny fortolkning af militærtøj, som vi kender det.

Det er lige før militæret burde lade sig inspirere af kamouflageprintet, da det helt sikkert er effektivt til at skjule sig.

Versace skjorte med guldprint

unikke skjorter til mænd

Versace / 1695 / Gå til shop

Versace elsker guld, og guld elsker Versace. Derfor kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at der er flere guldskjorter på menuen.

Her er det en Versace skjorte med et ret unikt print, der ligner noget mekanik af en art. Kan du se, hvad det er?

Nå, det er heller ikke voldsomt vigtigt. Det vigtige er nemlig, at skjorten er til at holde ud af se på, men igen er det vigtigt ikke at lade den gå russer i den.

Som alternativ til de sorte bukser, blazer og sko, kunne du eksperimentere med hvid, rød eller beige. Men vær varsom. Det kan hurtigt gå galt.

Blå Versace skjorte med print

unikke skjorter til mænd

Versace / 1695 / Gå til shop

I nøjagtigt samme design findes skjorten også i en meget smuk blå farve. Det synes jeg i hvert fald, men det er måske bare mine farveblinde øjne?

Umiddelbart er jeg ikke i tvivl om, at sådan en blå Versace skjorte ville indgå ganske formidabelt i et blåt jakkesæt.

Uf, hva?

Grå Versace skjorte med paisley

unikke skjorter til mænd

Versace / 1895 / Gå til shop

Der er mere på programmet, og det er endda uden en eneste gulddetalje. Her har vi nemlig fat i en nydelig grå skjorte, som på elegant vis er dekoreret med et diskret paisley-mønster.

Og paisley er jo altid pænt, ikke sandt?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!