Nu har jeg i snart en måned adviseret om, at det er på tide at finde det varme tøj frem, men det danske klima har trodset alle forventninger. Det bliver bare ved og ved med at servicere os med milde temperaturer, men på et eller andet tidspunkt må det altså stoppe. Jeg forudser, at det stopper meget snart, hvorfor jeg har fundet en håndfuld varm ekvipering frem fra gemmerne.

Det er en stribet trøje, der er på menuen, men i 8 forskellige udgaver. Den ene flottere end den anden. I øvrigt byder artiklen på trøjer til ganske fornuftige priser, men uden der naturligvis er gået på kompromis med kvaliteten.

En stribet trøje er en glimrende måde at give et casual outfit dynamik. Jeg forestiller mig, at sådanne trøjer ville være fine sammen med et par jeans eller chinos i fællesskab med en afdæmpet blazer og et par nydelige brune sko. Kun fantasien sætter grænser for lige at bruge en ødelagt kliché!

Majoriteten af de stribede trøjer er bevidst valgt i pæne efterårsfarver.

Stribet trøje i blå og brun

trøjer med striber til mænd

Teddy Smith / 449 / Find trøjen her

Teddy Smith lægger nydeligt ud med en stribet trøje i blå og brun, hvor det stribede arrangement udgør halvdelen af trøjen med sit abstrakte design. Farvekombinationerne er præget særligt af efterårsfarverne, hvor man skal passe på ikke at falde i et med bladene fra de falmende træer.

Stribet trøje med mønster

trøjer med striber til mænd

Benetton / 479 / Find trøjen her

Benetton er kendt for italiensk herremode til en lav pris, hvilket denne vinterlige sag er et godt eksempel på. Den er særligt oplagt til det sene efterår og i øvrigt den kolde del af vinterhalvåret. Nogle ville måske bare kalde trøjen for mønstret, men jeg synes nu alligevel godt, at man kan argumentere for at det er en stribet trøje med mønster.

Stribet trøje i blå

trøjer med striber til mænd

Esprit / 399 / Find trøjen her

Om ikke andet så kan man i hvert fald kalde denne nydelige sag fra Esprit for stribet. Farverne komplementerer hinanden ganske glimrende, hvor en blå blazer og et par lyse jeans ville danne solide samarbejdspartnere. Læg mærke til den i øvrigt lave pris.

Stribet trøje i lækre efterårsfarver

trøjer med striber til mænd

Gant / 1295 / Find trøjen her

Vi bevæger os lidt højere op på prisskalaen med en stribet trøje fra Gant i lækre efterårsfarver. Trøjen er af 100% uld, hvorfor man ikke skal være i tvivl om, at man kan holde varmen i den. Derudover bidrager farverne med en livlig dynamik til et hvilket som helst outfit. Vælger du en trøje som denne, er det vigtigt du holder dig tilbage med farver og striber i resten af tøjet. Det betyder eksempelvis, at dit halstørklæde ikke også skal være stribet og farverigt.

Sorthvid stribet trøje

trøjer med striber til mænd

D.GNAK / 1995 / Find trøjen her

Fra de lækre efterårsfarver bevæger vi os over i den diametralt modsatte lejr, hvad angår en stribet trøje. Det er koreanske D.GNAK, der er kreatøren bag. Normalt er jeg ikke forfærdelig stor tilhænger af denne slags tøj, men jeg synes egentligt, at den er meget fed. Det ville ikke være umuligt at sætte den i forbindelse med en sort blazer og et par lyse jeans.

Som prisen også indikerer er D.GNAK et ret fancy modehus, hvor du kan være sikker på at produkterne er af premium kvalitet.

Blåstribet trøje

trøjer med striber til mænd

Versace Jeans / 1595 / Find trøjen her

Versace Jeans er altid en sikker vinder. Min personlige favorit af denne kavalkade af stribede trøjer er denne blåstribet trøje. Den er unik og skiller sig ud, og så er den faktisk til at betale, når man altså tager højde for, at der står Versace i nakken. Materialet er af halv om halv uld og polyester, hvilket er en meget interessant kombination, der sikrer, at den er ganske behagelig at have på.

Stribet hættetrøje i blå

trøjer med striber til mænd

Polo Ralph Lauren / 1195 / Find trøjen her

En stribet trøje er en stribet trøje. Også selvom der er tale om en hættetrøje. Som altid følte jeg mig nødsaget til at have et Ralph Lauren produkt med på listen, og det er endda på trods af, at modehuset for en gangs skyld ikke tager titlen som den mest elegante.

Ved at kombinere en hættetrøje med en blazer kan man være sikker på at have ret, når man kalder sit outfit for casual, men du kan også sagtens klandre det for at være classy. Helt generelt er en hættetrøje i øvrigt en af de mest behagelige former for ekvipering til overkroppen!

Stribet striktrøje med lynlås

trøjer med striber til mænd

Bogner Fire + Ice / 1395 / Find trøjen her

Bogner Fire + Ice er et ret interessant modehus fra Tyskland, som er specialister i at lave luksusekvipering i innovative designs. Det er denne stribede striktrøje med lynlås et godt eksempel på, hvor farverne næsten giver anledning til hallucination.

Striktrøjen er ideel til både det sene efterår og vinteren, hvor den høje krave med god sandsynlighed vil gøre dig taknemmelig på de kolde og blæsende dage. I øvrigt virker prislejet ganske fornuftigt sammenholdt med, at man får en lækker trøje af bedste kvalitet og design.

LÆS NU:

14 episke striktrøjer til julen

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!