Har du styr på dit rejsegrej? Nej vel?

Men bare rolig, jeg har samlet et hav af lækre rejsetasker, rygsække og toilettasker, så du nemt kan finde den rigtige taske til dig og din rejse.

Den lille og fikse rejserygsæk

Nogle gange behøver du ikke den helt stor rejsetaske, når du smutter på ferie. Af og til er det kun det allervigtigste, der skal med op i flyveren, og til det har jeg samlet fem lækre rygsække.

Den lille lækre robuste rygsæk

RAINS gør det generelt rigtig godt, men jeg er specielt vild med denne lille grå rygsæk. Selvom den er lille og buttet, har den et super slick udtryk, og er samtidig forholdsvis rummelig.

Den er perfekt til pas, pung, telefon og laptop, så du kan have de mest essentielle ting lige ved hånden på hele rejsen.

RAINS / 600 / Gå til shop

Den stilrene rygsæk

rejsetaske

A.P.C.´s lyseblå rygsæk er super unik i dens farve og tilføjer friskhed til dit outfit. Størrelsen er rigtig god og du har rigeligt med plads til alverdens rejsegadgets.

Det som jeg synes er specielt godt ved denne model, er at du har ydrelommen til det, der skal være nemt at få fat på, mens det store rum bl.a. kan rumme din laptop, headphones osv. Det store rum svarer til 33 liter med plads til en 13,3 tommer laptop.

A.P.C. / 1399 / Gå til shop

Den eksklusive posede rygsæk

rejsetaske

Gucci har generelt fået smidt nogle vanvittigt lækre rygsække på deres hylder i butikkerne verden over, men jeg synes specielt denne posede rygsæk er fed, selvom den i virkeligheden minder lidt om en gammeldags gymnastikpose.

Den adskiller sig lidt for de ellers meget spraglede rygsække, som Gucci i høj grad er står for, og alligevel er der massere dynamik i dens design.

 Gucci / 4350 / Gå til shop

Den elegante og urbane rygsæk

rejsetaske

Maison Margiela laver nogle enormt slidstærke tasker og her et eksempel på en flot og stilren rygsæk i canvas, som kan tilføje lidt ekstra til rejseoutfittet.

Rygsækken har nogle ret fede urbane træk, som bl.a det hvide kryds og typografien. Det kan du med fordel lege lidt med i resten af dit outfit.

 Maison Margiela / 4000 / Gå til shop

Den klassiske rejserygsæk

rejsetasker

Canvas rygsække hitter en del for tiden.

Det er måske fordi, de er super fleksible og kan holde til det meste. Denne mørkeblå rygsæk fra Sandqvist er et godt bud på en god og rummelig rygsæk til en overkommelig pris.

Rygsækken kan i øvrigt vaskes på trods af læderdetaljerne, hvilket gør den endnu mere praktisk.

Sandqvist / 999 / Gå til shop

De helt store rejsetasker

Tasken til de korte fodbold- eller vinture er en weekendtaske. Den slags rejsetaske er rummelig, nem og kan slæbes med ombord på flyet uden problemer.

En rejsetaske giver dig et mere klassisk look, selvom en fed kabinekuffert af og til også gør jobbet.

Der er bare noget super sexet over en mand med en lækker weekendtaske.

Men at finde den helt rigtige weekendtaske, er ikke nødvendigvis den nemmeste opgave. Alligevel håber jeg at de kommende fem bud kan være til inspiration.

Læderbranchens Ferrari

rejsetasker

Rejsetasken til den helt klassiske fyr er udført i den bedste læder, der findes. Det giver sig selv.

Denne rejsetaske fra Berluti oser af luksus.

Forklaringen er ganske enkel, at tasken er noget af det mest luksuriøse, du kan komme i nærheden af.

Berluti er nemlig læderbranchens svar på Ferrari.

De har fremstillet de mest udsøgte læderprodukter i flere årtier og er kendt for deres smukke designs og exceptionelle materialer.

Denne rejsetaske er fremstillet i det fineste italienske kalveskind og er håndsyet af nogle af verdens dygtigste håndværkere.

Når du køber en taske hos Berluti, kan du i øvrigt få lavet farven om på læderet.

Ja du læste rigtigt, “en gratis omfarvning”. Det betyder som ordet hentyder, at du kan ændre farve på din taske første gang på deres regning.

Så hvis du bliver træt af at eje en cognacfarvet taske til en værdi af 40.000 kr. efter et par år, kan du smutte forbi en af deres forhandlere og få den sendt til værkstedet i Italien, hvor de kan farve den, blå, grøn eller en helt tredje farve. Der er en hel del farver at vælge mellem.

I sidste ende er det nok alligevel dig selv, der betaler.

Berluti / 40.000 / Gå til shop

Den casual sportstaske 

rejsetasker

Til det den mere sporty fyr er denne lækre blå rejsetaske fra GANT. Den er udført i vandafvisende materialer, der sammen med den blå farve skaber et lidt eksklusivt udtryk til en ellers meget afslappet taske, der prismæssigt skulle være overskuelig for de fleste.

 GANT / 800 / Gå til shop

Det klassiske rejsetaske

rejsetaske

Denne rejsetaske fra FILSON er blandt toppen af poppen inden for rejsetasker. FILSON er kendt for deres mega slidstærke materialer og smukke designs.

Den er super slick og passer perfekt til den stilrene herre med sans for det gode håndværk.

Her får du en kvalitetspræget rejsetaske til en overskuelig pris.

Den har alle de klassiske træk med læderremme og spænder, præcis som en rigtig rejsetaske skal have det.

FILSON / 3249 / Gå til shop

Den vovede, men klassiske rejsetaske

rejsetaske

Denne fantastiske rejsetaske fra italienske Etro er det ultimative valg til den klassiske, men vovede mand der tør at skille sig lidt ud.

Naturligvis er den udført i et spraglet mønstre, men faktisk er den noget mere afdæmpet i farverne, end det vi normalt ser fra ETRO, hvilket gør tasken særligt interessant.

Den er udført i fornem italiensk ruskind, som naturligvis er noget af det bedste, italienerne har at byde på.

 ETRO / 6499 / Gå til shop

Rejsetasken fra Danmark

rejsetasker

Danske Mismo har efterhånden et par år på bagen inden for taskedesign.

De lægger vægt på slidstærke materialer og godt håndværk, hvorfor du også får en enkel taske, der er designet i Danmark fremstillet i Italien, og udført i rå canvas, som både gør tasken fleksibel og vandafvisende.

Sammenlignet med mange andre rejsetasker, får du her en del taske for pengene. Mismo´s priser er nemlig rimelige taget deres høje niveau af kvalitet, service og design i betragtning.

I øvrigt er det altid rart at støtte dansk design.

MISMO / 3499 / Gå til shop

Toilettaskerne

En mands toilettaske er efterhånden lige så rummelig, som kvindernes. Den typiske skandinaviske mand går nemlig knap 20% mere op i sin personlige hygiene og skønhed i dag, end han gjorde for blot 20 år siden.

Derfor fortjener en rigtig mand også en ordentlig toilettaske med plads til både barbergrej og ansigtsprodukter.

Den smukke toilettaske fra ETRO

rejsetasker

Når nu vi havde ETRO´s smukke rejsetaske på banen, er jeg nødt til at viser makkeren i form af denne toilettaske. Jeg elsker printet og farverne på denne serie, og derfor synes jeg, at de skal købes sammen.

Det er også rart at have et rejsesæt, der passer sammen i designet, da det tilføjer en form for glamour til din personlige stil.

Toilettasken er naturligvis ligesom rejsetasken fremstillet i det lækreste italienske ruskind.

Dog er toilettasken foret med vaskbar nylon, så hvis du kommer ud for det klassiske uheld og pludselig står med en toilettaske fuld af solcreme, kan det nemt tørres af med en våd klud.

ETRO / 1099 / Gå til shop

Dansk design i en lille størrelse

rejsetaskerSelvfølgelig har den danske taskefabrikant Mismo også designet en toilettaske.

Jeg er særlig vild med denne brune toilettaske med lækre læderremme og flotte detaljer i guld. Den passer perfekt til rejsetasken fra samme kollektion, som i øvrigt også findes i grå og mørkeblå.

Det lækre ved designet er, at det er super tidløst, og det er et design, man ikke sådan lige bliver træt af.

Mismo / 1499 / Gå til shop

Klassisk opbevaring til din tandbørste

rejsetasker

Baron har i mange år fremstillet sindssygt flotte herretasker. Denne toilettaske er ingen undtagelse.

Den maskuline model har et meget klassisk design og fremstillet i bøffelskind, som i øvrigt kun bliver flottere med tiden, når den får sig en smuk patina.

Baron har designet samme model i khaki canvas til kun 799 kroner, som også gør det rigtig godt, men med et noget mere afdæmpet udtryk.

BARON / 1199 / Gå til shop

Toilettaske med et twist

Baron toilettaske

Paul Smith har altid den der ekstra finurlighed, hvilket også gør sig gældende med brandets toilettaske.

Denne klassiske toilettaske med helt rene linjer bliver nemlig elegant brudt af alle regnbuens farver i form at de karaterisktiske Paul Smith striber langs syningen ved logoet.

Farverne tilføjer personlighed til toilettasken, som jeg er helt vild med. 

Det er lige præcis dét, som Paul Smith kan. At tage noget super enkelt og gøre det super unikt, hvorfor jeg ofte begejstres af deres produkter.

Paul Smith / 899 / Gå til shop

Den ærlige toilettaske

rejstasker til mænd

Montblanc / 700 / Gå til shop

Der er et eller andet genialt ved denne gennemsigtige toilettaske.

Jeg har selv en, som jeg synes er vildt handy, hvis jeg er på kortere ture, hvor jeg ikke checker min bagage ind, men har den med ombord.

Det hele går lidt nemmere gennem security.

Det fede ved lige præcis denne model fra Montblanc er, at den ikke kun er praktisk, men også er pæn. I øvrigt undgår du at stå og rode rundt i tasken for at finde tandpastaen.

Det er sgu da smart!

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!