Genial kabinekuffert der arbejder sammen med smartphone

Bluesmart kuffert: genial kabinekuffert

The Internet of Things er i den grad ved at være en realitet. Det er ikke længere nok at kunne tilgå informationer på internettets mange hjemmesider. Nu skal alt omkring os også kobles på nettet. Det er det, de kalder the Internet of Things. Det har vært udbredt en række år, hvor eksempelvis badevægten, stegetermometeret og sågar elkedlen har været på markedet i et godt stykke tid.

Nu er det kuffertens tur til at få en overhaling. Der er tale om en kabinekuffert, som er tiltænkt værende din nye travel buddy. Nogle vil måske sige, at man gør kufferten hi-tech, bare fordi man kan, men der er mening med galskaben. Bluesmart, som er navnet på herligheden, har nemlig en række funktioner, der får ens shoppegen til at sitre.

genial kabinekuffert smartphone

Bluesmarts udseeende er elegant, men stadig moderne og enkelt.

Kufferten har syv funktioner, der er særligt tiltalende. Og det er altså foruden sit oprindelige formål, nemlig at tage sig af ens pakkenellikker.  Lad os se på dem!

  • Låsefunktion der styres via app

bluesmart kabinekuffert smartphone lås

Via appen på din smartphone kan du kontrollere om din kuffert er låst eller ulåst. Teamet bag Bluesmart udvikler i øvrigt også til smartwatches, hvilket vil øge bekvemmeligheden i forhold til at låse og åbne sin kuffert.

  • GPS-tracking af kuffert

bluesmart kabinekuffert smartphone gps tracking

Der er ikke noget værre end at miste sin kuffert. Slet ikke en kuffert som også agerer computertaske, for så har vi jo faktisk at gøre med en seriøs værdigenstand. Dette problem løser Bluesmart uden problemer, således du altid er i stand til at se, hvor din kuffert befinder sig, hvis uheldet skulle være ude!

  • Data over alle ens rejser

bluesmart kabinekuffert smartphone data fra rejser

Ved hjælp af GPS-tracking kan du via appen også se en masse data og statistikker over alle dine rejser. Jeg er selv det, man kalder statsluder, så det er en af de features, jeg personligt ville sætte stor pris på.

  •  Indbygget vægt

bluesmart kabinekuffert smartphone indbygget vægt

Kufferten har efterhånden haft indbygget vægt i mange år, men jeg tror faktisk aldrig, at jeg er stødt på en, der virker. Uanset hvad er det i hvert fald en lækker feature, hvis man eksempelvis skal rejse med Ryan Air, som er ganske nazi, når det kommer til kuffertens samlede vægt. Er du 120 gram over de 10 kg, kan du godt pakke om!

  • Oplader til smartphone, kamera etc.

bluesmart kabinekuffert smartphone batteri

Mine arme er i vejret. En integreret oplader i kufferten, der kan holde apparaterne i gang, er genialt. Opladeren er i øvrigt ikke noget udueligt batteri. Der er nok juice til seks fulde iPhone-opladninger. Så skulle der være nok power til at spille Candy Crush på hele London-Sydney-rejsen.

  • Afstandsnotifikationer

bluesmart kabinekuffert smartphone afstand

Hjernerne bag Bluesmart er så optaget af sikkerheden, at du får en notifikation lige så snart din kuffert er mere end et par meter fra dig. Det er en særdeles handy feature, hvis man eksempelvis har drukket sig i hegnet i lufthavnens irske pub, og måske ikke er helt på toppen brainpower wise.

  • Beskyttelse af apparater

Hvis man en smartcase som Bluesmart, har man uden tvivl også en laptop og/eller tablet. Designerne bag kufferten har meget bekvemt anbragt et aflåst rum til sine værdifulde apparater. Således slipper man altså for at skulle mærke efter om ens Macbook Air stadig er der. Man slipper i øvrigt også for at have en computertaske på slæb. Dog får du ikke plads til alle de gimmicks, man gerne har i sådan en.

bluesmart kabinekuffert

Bluesmart har naturligvis også lavet en video, der fornemt viser kuffertens glimrende features.

Vores allesammens umiddelbare tanke om Bluesmart.

shut up and take my money large memeBluesmart kufferten er endelig kommet i produktion og er dermed landet i Danmark. Kufferten koster 3199 kroner, hvilket er ganske rimeligt.

Kufferten kan købes her

LÆS NU:

11 ting en mand med respekt for sig selv bør eje