10 vanvittige rygsække til den farverige mand

I forlængelse af Stay Classy’s indtræden på YouTube-scenen i 2017, er der særligt én ting i garderoben, der har fået min opmærksomhed, og det er selvfølgelig rygsækken.

Det skyldes naturligvis det faktum, at når du hele tiden er på farten for at filme, skal der også være plads til at have kameraudstyr med. Og der er en rygsæk altså den eneste praktiske transportmiddel.

Jeg har ikke selv været ude at investere i alle mulige rygsække, da jeg ganske enkelt ikke har plads til at have dem med mig rundt i verden, da flyselskaberne desværre er enige om, at vi ikke må fylde 40 kg i kufferten.

Alligevel fantaserer jeg selvfølgelig hele tiden om at købe en ny rygsæk, selvom jeg grundlæggende er tilfreds med min ClickPack Pro.

For tiden er jeg ekstra begejstret for karismatiske rygsække. Du ved, rygsække med sjæl, hvor der er en fed streg under unik.

Der er lidt for enhver smag og i øvrigt også pengepung i følgende udvalg. Lad mig høre hvad din(e) favorit(ter) er.

Loved Gucci rygsæk

 

rygsække til den farverige mand

Gucci / 10350 / Gå til shop

Lad os lægge ud med en af dyre drenge, for jeg har lige et behov for at praise Gucci og deres evigt dygtige team af designere. Det er helt vildt, hvad de mestrer at lave af smukke sneakers, outfits, accessories og i dette tilfælde tasker.

Den primære grund til at jeg ikke har investeret i denne bandit, er, at der lige akkurat ikke er plads nok til mit on-the-go kameraudstyr. Men for helvede, hvor er det bare en rygsæk, der vil frem i livet.

Og jo, plus ti af de lange er mange penge for en rygsæk, men du kender ordsproget “the best things in life are free, and the second best very expensive“…

Givenchy haj rygsæk

rygsække til den farverige mand

Givenchy / 6660 / Gå til shop

Franske Givenchy er også på listen over vanvittige rygsække, men her er der skruet ned for de farverige detaljer.

I stedet har du et rimeligt alternativ motiv i form af en sulten haj, der jo meget vel kunne være symbolet på dig og dine store målsætninger om at vinde her i livet.

Elegant rygsæk dekoreret med blomster

rygsække til den farverige mand

The Pack Society / 299 / Gå til shop

Måske er det fordi, jeg i øjeblikket har en ting for hawaii skjorter og eksotiske motiver, men du kan ikke komme udenom, at denne rygsæk er tiltalende på flere niveauer.

Ja, du kan snildt argumentere for, at den i højere grad henvender sig til kvinder, men den diskussion synes jeg efterhånden, vi har haft en hel del gange, så lad os komme videre, ikk’?

The Pack Society er for mig ubekendt, men ved nærmere eftersyn kan jeg konstatere, at der virker som en sund modebiks, der forstår sig på tiltalende designs, der skiller sig ud af mængden.

Den ultimative Gucci rygsæk

rygsække til den farverige mand

Gucci / 14740 / Gå til shop

Hov, hov, hva’ nu det for no’ed? Endnu en Gucci rygsæk har sneget sig med i artiklen.

Og det kan jeg jo næsten ikke være bekendt, for det er så mega deprimerende hele tiden at blive præsenteret for den ene Gucci lækkerbisken efter den anden velvidende, at det rent økonomisk er uden for rækkevidde.

Skulle du dog have vasket naboens bil nok gange til at have økonomien til det, kan du være helt sikker på at blive glad for investeringen. Og særligt hvis du er typen, der har brug for en rygsæk med god plads.

For mit vedkommende ville der være rigeligt med plads til både min drone, tripod, objektiver og hvad der ellers er. Af den grund er det også en rygsæk, jeg overvejer at anskaffe mig.

Stilren rygsæk i en stærk lyserød

rygsække til den farverige mand

Herschel / 945 / Gå til shop

Du kender helt sikkert Herschel, som er en trofast taskesnedker med en rygsækportefølje, der strækker sig fra Mors til Ven, hvis du lægger dem i forlængelse af hinanden.

For mig var det denne lyserøde rygsæk, der skilte sig mest ud af mængden. For det er altså noget, vi mænd godt kunne gå lidt mere med.

Lyserøde rygsække.

Det ville altså være gennemført at have sådan en rygsæk i forlængelse af et outfit med hvide sejlersko, hvide chinos og en valgfri kortærmet skjorte.

Tommy Hilfiger rygsæk med flag

rygsække til den farverige mand

Tommy Hilfiger / 799 / Gå til shop

Om flagene har nogen relation til den virkelige verden, tør jeg ikke sige, men det kan jeg slå fast, at rygsækken har. Her har vi nemlig at gøre med en rygsæk, der er skræddersyet til herren, der ikke interesseret i at være endnu en i flokken.

Der er dog en ting ved sådan en rygsæk, og det er, at du har begrænset med muligheder ift. mixing og matching. Det ville eksempelvist ikke se specielt pænt ud, hvis du har rygsækken på med en vild paisley skjorte.

Der gør du klogest i at vælge et par klude fra det lidt mere minimalistiske klædeskab.

Lækker sølv Michael Kors rygsæk

rygsække til den farverige mand

Michael Kors / 3695 / Gå til shop

Gode gamle Michael Kors er altid god for et lækkert stykke tekstil, uanset hvilken ende af garderoben det drejer sig om.

Her har vi fat i en af de helt unikke rygsække, hvis nogen skulle spørge mig. Jeg har i hvert fald ikke set en krokodilleimprægneret rygsæk i en kogende sølv før.

Har du?

Spiral rygsæk i regnbuefarver

rygsække til den farverige mand

Spiral / 379 / Gå til shop

Spiral Bags er et ret interessant foretagende, hvis du, ligesom jeg, er tilhænger af det spraglede og unikke. For at kombinere de to ting er tilsyneladende deres erklærede mission.

Hvad siger du eksempelvis til sådan en regnbuefarvet rygsæk? Den er en hel del over the top, men det gør altså ikke noget.

Det er ikke en rygsæk, du skal have på hver dag, da du helt sikkert bliver hurtigt træt af den, men af og til, når vejret er godt og temperaturen er over 18 ville være perfekt.

Spraglet platinum rygsæk

rygsække til den farverige mand

Spiral / 289 / Gå til shop

Jeg har endnu et eksempel på Spiral’s alternative rygsække. Her er det en kombination af farver, jeg, som farveblind, har svært ved overhovedet at gennemskue.

Det er vist noget med, at den glimter som følge af sin hinde af platinum. Om det er noget for dig, må du selv gøre op, men jeg er i hvert fald nået til den konklusion, at det er en rygsæk, som både er genial og vanvittig – på den gode måde.

Pæn og enkel Converse rygsæk i mintgrøn

rygsække til den farverige mand

Converse / 229 / Gå til shop

Converse laver ikke kun fodtøj, hvis du skulle være i tvivl. Næh, Converse laver såmænd også rygsække, hvor vi her har fat i en stilren mintgrøn variant, der oser af summer vibes og good times.

Rygsækken har alle de funktioner, du har brug for, og så kan du ovenikøbet slippe afsted med rygsækken, for hvad der svarer til tre fadøl i Nyhavn.

Hvilken rygsæk vælger du?