9 geniale forårsjakker til den stilede herre

Med hastige skridt nærmer vi os klimahjørnet, hvor der gerne skulle vente sig et herligt forår med dejlige temperaturer, høj sol og blå himmel.

Og til det formål har enhver herre et øjeblikkeligt behov: en ny forårsjakke!

Du kan lige så godt være på forkant og få det overstået her og nu, inden du pludselig kun kan finde din drømmejakke i XXL.

Egentligt kan du lige så godt betragte det som et Stay Classy Pro Tip. Og det gælder ofte på tværs af hele garderoben, hvilket jeg har lært på den hårde måde, hvor det ikke kan lade sig gøre at få et par farverige shorts, fordi sommeren kører på tredje måned.

Anyway, nu hvor du er i god tid, kan vi lige så godt tage hul på herlighederne, som tæller 9 forskellige forårsjakker, der har det tilfælles, at de henvender sig til den stilede herre.

Alt afhængig af hvilken type du er, burde der være en forårsjakke, der passer ind. Eksempelvis kan det være, at du er typen, der går med en lidt varmere forårsjakke til hvilket formål, du kan vælge en slank dunjakke.

Eller også er du bare den overskudsagtige herre, der selvfølgelig har en forårsjakke til enhver lejlighed.

Stilren beige trenchcoat

forårsjakker herre

Lindbergh / 1499 / Hop til Shop

I ægte konservativ, klassisk og elegant stil lægger vi ud med en nydelig trenchcoat, som altid vil have en plads i gadebilledet. Det bliver nemlig ikke mere tidløst.

Med sådan en forårsjakke ville det være oplagt at kombinere med et par sorte chinos, hvid skjorte og klassisk sweater. En lækker blazer ville være prikken over i’et.

Klassisk blå bomberjakke

forårsjakker herre

Lindbergh / 1299 / Hop til Shop

Bomberjakken er en af mine personlige favoritter. Den er nemlig pæn, enkel og passer som regel med de fleste outfits.

Denne blå bomberjakke er en prisvenlig og nydelig løsning, der gør dig forårsklar til lange, solrige eftermiddage i roséens tegn.

Som minimalisten jeg af og til er, kunne jeg sagtens kombinere jakken med et par matchende blå chinos, hvid t-shirt og hvide sneakers.

Sporty blå forårsjakke

forårsjakker herre

Bison / 999 / Hop til Shop

Hvis den helt stilrene og minimalistiske bomberjakke er for kedelig, kan du overveje denne variant, som spiller på de mere sporty tangenter.

Selvom jakken er af ren polyester, har designet en denimlignende fremtoning, som gør den til en rå forårsjakkemulighed.

Grøn dunjakke til det kolde forår

Lindbergh / 1299 / Hop til Shop

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske forår kan være køligt. Af den grund kunne du overveje, om forårsjakkegarderoben skal inkludere en nydelig grøn dunjakke som denne fra altid prisvenlige, men elegante Lindbergh.

Dunjakker har i øvrigt ikke været mere trendy end i disse tider, hvorfor du ikke skal være bange for at blive yt foreløbig.

Eksklusiv blå forårsjakke

forårsjakker herre

Bison / 1499 / Hop til Shop

Hvis jeg selv skulle vælge en dunjakke her til foråret, ville valget være denne sindssygt lækre sag. Jeg har længe haft en svaghed for lige netop denne type dunjakke, hvor du har den skinnende overflade, der efter min mening giver et sindssygt eksklusivt touch.

Det er i øvrigt også en trend hos flere af de helt tunge modehuse som eksempelvis franske Moncler.

Minimalistisk olivengrøn forårsjakke

forårsjakker herre

Bison / 1499 / Hop til Shop

Bison, som er et tøjmærke helt tilbage fra 1961, er kendt for deres evne til at snedkerere klassisk og elegant herreekvipering i høj kvalitet, men hvor du ikke er tvunget til at tage et lån for at finansiere det.

Her har du eksempelvis en klassisk og stilren bomberjakke i en olivengrøn, som efter min mening er den farve, der kan gøre tøj mest fornemt at se på.

Designmæssigt kunne sådan en jakke kunne lige så godt være fra italienske Loro Piana, som altså koster godt 15 gange så meget.

Lang blå regnjakke til foråret

Shine / 499 / Hop til Shop

Det er en af de – for tiden – mest populære jakker i særligt København. Og det interessante ved denne jakke er, at den passer til mange forskellige typer mænd.

Du kan være religiøs Vesterbro-hipster med uplejet skæg, hornbriller og Find Holger-hue, men du kan også være en minimalist med matchende blå chinos og helt hvide sko.

Prisvenlig sort læderjakke

forårsjakker herre

Shine / 1799 / Hop til Shop

Foråret er sæsonen, hvor læderjakken stille og roligt indfases. Det er jakken, som den stilbevidste og lidt rå herre iklæder sig, når den milde forårsdag endeligt dukker op med tilhørende blå himmel og fadølssol.

Shine er altid et godt sted at lede, hvis det er en prisvenlig, men kvalitetspræget læderjakke, du er på udkig efter.

Eksklusiv sandfarvet ruskindsjakke

forårsjakker herre

Bison / 1999 / Hop til Shop

Den niende og sidste forårsjakke til den stilede mand er fra Bison. Og det er min personlige favorit.

Det er en nydelig ruskindsjakke, som har den helt rigtige farve.

I hvert fald her for tiden hvor min garderobe i særlig grad er præget af jordfarver og en anelse boho. Det er i øvrigt også dét, de unge vil have, hvis man ellers følger med i diverse modeblade og påklædningsskrifter.

Hvis vi antager, at foråret bliver lige så lunt og sommeren lige så varm som sidste år, er det den oplagte forårsjakke, som dermed kan bruges hele vejen frem til efterårets slutning.

Ha’ et herligt forår.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!