Den uundgåelige afslutning på sommeren er et endegyldigt faktum. Lige så hurtigt sommeren forsvinder, lige så hurtigt falder temperaturen, hvorfor vi må søge dybere ind i vores garderober og gribe efter nogle sweatshirts. Står du i den uheldige situation at du ikke kan finde nogle sweatshirts, der længere er værdige nok til at pryde din overkrop, så er du havnet det helt rigtige sted.

Jeg har nemlig været på forkant med det forestående efterår og de dermed lave temperaturer. Således har jeg udvalgt nogle glimrende forslag, hvis jeg selv skal sige det, i form af 7 pæne sweatshirts til den klassiske herre.

I forhold til trøjer skiller sweatshirts sig ud på den led, at de som regel er relativt neutrale. En simpel form for overdel, som jeg mener ikke skal være spraglet.

Det betyder også, at sweatshirts er bedst egnet til afslappet hverdagsbrug. Dog kan du sagtens kombinere en neutral sweatshirt med en casual blazer.

Du får lige en smøre med inspiration og forslag til hvordan en sweatshirt kan figurere i et outfit.

Grå sweater med lynlås

grå sweatshirt med lynlås

Ralph Lauren / 1095 / Find den her

Vanen tro, figurerer Ralph Lauren naturligvis på listen over sweatshirts til den klassiske herre. Det havde været en skændsel ikke at have minimum en enkelt med. Sweateren har som den eneste i artiklen en lynlås, der er placeret ved halsen. Det giver et afslappet touch, hvorfor den fungerer godt til hverdagsbrug. Til de golfspillende læsere behøver jeg vel ikke minde om, at man også har en formidabel sweater til efterårshullerne i denne sag.

Klassisk sweater i grå

grå sweatshirt med rund hals

Hugo Boss / 895 / Find den her

Hvis du har behov for en klassisk sweatshirt i høj kvalitet, har du et godt udgangspunkt i denne solide klud fra BOSS Orange. Den ville eksempelvis fungere godt til et gråt jakkesæt ligesom på første billede i den indledende serie.

Blå sweatshirt fra J Lindeberg

pæne sweatshirts herre

J. Lindeberg / 799 / Find den her

Den klassiske herre kan naturligvis gå i andre farver end grå, hvorfor du også finder et par nydelige farver som denne blå sag fra J Lindeberg. Det bør ikke være nødvendigt at gøre mine læsere opmærksomme på det, men J Lindeberg repræsenterer et højt niveau både kvalitets- og designmæssigt. Sweatshirten kombinerer to blå nuancer, hvor du har den marineblå ved kraven, ærmerne og nederste fold, der spiller flot sammen med den kornede nuance, der overvejende præger sweateren.

Rød sweatshirt fra Lyle & Scott

pæne sweatshirts herre

Lyle & Scott / 849 / Find den her

Næsten identisk til den blå sweater fra J Lindeberg, har vi en rød udgave fra Lyle & Scott. Ud fra designet at dømme skulle man næsten tro at den ene designer havde kopieret den anden. Personligt kan jeg bedste lide den blå farve, men som altid er smag relativt subjektivt.

Sort sweatshirt med rullekrave

pæne sweatshirts herre

Polo Ralph Lauren / 1195 / Find den her

Minsandten om ikke der er endnu et Ralph Lauren produkt på menuen. Denne gang er det en af de lidt mindre neutrale sweatshirts, da den i høj grad skiller sig ud med sin skæve rullekrave. Den sorte sweatshirt er nydeligt komplementeret med brune lapper på albuerne, hvilket jeg personligt altid har været begejstret for. Derudover kan man i øvrigt sagtens argumentere for, at den henvender sig til de finere lejligheder.

Unik sweatshirt i grøn

pæne sweatshirts herre

Orlebar Brown / 1495 / Find den her

Orlebar Brown er verdensmestre i at lave luksuriøst badetøj, men det er ikke det eneste, deres kompetencer rækker til. Det er denne grønne sweatshirt i hvert fald et glimrende bevis på. Sweatshirten har et par ekstra lange ærmer, der kan agere handske, da der er et hul til tommelfingeren. En handy gimmick man fra tid til anden givetvis vil sætte stor pris på i det kolde Danmark. Har du ikke behov for hybridhandsken er der selvfølgeligt ikke noget i vejen for at folde ærmet op – problem solved.

Klassisk sweatshirt fra Lewi’s

pæne sweatshirts herre

Levi’s / 599 / Find den her

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har købt tekstiler fra Levi’s. Jeg tror faktisk, at vi skal helt tilbage til slutningen af 90erne, hvor man kun havde valget mellem Lee og Levi’s, når det kom til jeans. Angående sweateren faldt den godt i hak med de resterende klude, jeg har støvet op. Faktisk fortjener den titlen som den mest klassiske sweatshirt. Det sjove ved en klassisk sweatshirt som denne er, at den både kan indgå i et rigtigt drengerøvsoutfit og et elegant outfit til den klassiske herre.

sweatshirts herre

LÆS NU:

15 Ralph Lauren trøjer til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!