Kender I det, hvor man sidder og kigger på lækre rejsetasker til ferien, selvom man egentligt ikke skal ud og rejse? Det er nemlig lige præcis den situation, jeg sidder i lige nu, og det giver en relativt kedelig følelse i kroppen, om end vejret her i Danmark er forrygende.

Ikke desto mindre skal man have lov til at drømme sig væk til de eksotiske breddegrader, og hvorfor ikke bidrage med de rejsetasker, jeg finder særligt interessante, til mine læsere?

Jeg kan ikke komme på mange ting, der føles bedre end når man har pakket og klargjort sin rejsetaske til en forestående rejse til det fjerne. Yndlingsskjorterne, de bedste shorts, sommerblazeren og sit duftekit – ready, set, travel!

Her i vores globaliserede verdenssamfund er det efterhånden flyene, der har taget over i forhold til transporten, og det betyder som bekendt, at der er nogle krav til tasken størrelse, der skal overholdes, hvis man altså gerne vil have den med ind i kabinen. Af samme grund stemmer de 6 lækre rejsetasker naturligvis også overens med disse.

Jeg har efterhånden været ude og rejse en del, og er i den forbindelse nået frem til den konklusion, at en rejsetaske langt hen ad vejen kan rumme en oppakning til en god uge. Det vil altså sige, at en rejsetaske burde være rigeligt, hvis du ikke skal være afsted i mere end en uge.

Grunden til det er en god idé at efterlade kufferten derhjemme, er flere. Du slipper blandt andet for at skulle checke ind ved skranken samtidig med du heller ikke skal vente efter ankomst. Det er i virkeligheden direkte ombord og direkte ud af lufthavnen, når kufferten ikke er på slæb.

Det sparer du adskillige timer på!

Derudover er relativt mange flyselskaber også begyndt at tage sig vældigt godt betalt, hvis man vil have en kuffert med. Summa summarum, er mit råd at lade sig inspirere af mantraet ‘Less is more’ næste gang du skal ud og rejse.

Bortset fra at tjene et praktisk mål bestående i at rumme ens oppakning, så agerer de hersens rejsetasker også fremragende accessories.

Blå rejsetaske fra Zign

lækre rejsetasker til ferien

Zign / 649 / Find rejsetasken her

Selvom Zign ligger i den billige ende i forhold til de produkter, der generelt repræsenteres her på Stay Classy, så er det alligevel et brand, jeg i høj grad kan stå inde for. Kvaliteten er ganske acceptabel samtidig med, der også spilles på de store tangenter, hvad angår design. Denne blå rejsetaske er skræddersyet til personen, der vil have kram uden at skulle betale for det. Tasken er udført i ægte læder og slidstærk bomuld, hvorfor du ikke skal bekymre dig om holdbarheden.

Sort rejsetaske i læder

lækre rejsetasker til ferien

Zign / 949 / Find rejsetasken her

Hvis du gerne vil have en rejsetaske en størrelse større, ville du gøre klogt i at spekulere i denne sorte skønhed. Den er forsynet med læderstropper de rigtige steder, således den kan holde til selv det rigtigt hårde pendlerliv. Ganske enkelt får man høj value for money i denne nydelighed.

Marineblå rejsetaske med brune læderstropper

lækre rejsetasker til ferien

Royal RepubliQ / 1495 / Find rejsetasken her

Hvis der er noget, der er en fryd for mit øje, så er det kombinationen af blå tekstil og brunt læder – navnligt i denne konstellation. Royal RepubliQ lægger sig ind i den øverste halvdel i hierarkiet i forhold til kvalitet og brandværdi.Det er en af de rejsetasker til ferien, hvor du kan have plads til et par bukser, to shorts, to skjorter og det basale habengut i forhold til sokker, underdrenge og tandbørste. What’s not to love?

Brun rejsetaske fra Loxwood

lækre rejsetasker til ferien

Loxwood / 1895 / Find rejsetasken her

De sidste tre rejstasker her i artiklen ligger i den dyre ende af prisskalaen, men som man siger, så får man som regel, det man betaler for. Loxwood er et af mine favoritbrands i kategorien rejse- og weekendtasker. Det er luksus pakket ind i et stilfuldt og afbalanceret design, hvilket generelt præger deres kollektioner. Denne brune rejsetaske er nydeligt klædt på i tekstil og sort læder. Sådan en rejsetaske passer i øvrigt også til næsten hvilket som helst outfit, men drop dine Buffalos!

Mørkeblå rejsetaske fra Ralph Lauren

lækre rejsetasker til ferien

Polo Ralph Lauren / 2895 / Find rejsetasken her

Gode gamle Ralph Lauren er naturligvis også at finde, når temaet hedder lækre rejsetasker til ferien. Hvis du vil rejse med stil er Ralph Lauren stationen, du står på. Taskens klassiske elegance taler for sig selv, og jeg finder det ikke engang nødvendigt at pointere det høje niveau af kvalitet.

Blå rejsetaske fra Ralph Lauren

lækre rejsetasker til ferien

Polo Ralph Lauren / 2895 / Find rejsetasken her

Hvis du godt kunne tænke dig en rejsetaske, der er præget i mindre grad af den klassiske elegance Ralph Lauren står for, er denne sporty model også en udmærket mulighed. Den er lidt mere rå i linjerne, materialerne og kunne sagtens agere sportstaske til fitnesscenteret eller fægteklubben. Prisen er den samme som den førnævnte klassiske model, hvilket måske kan virke underligt, men tag ikke fejl. Du får nøjagtigt samme lækre produkt, blot i en anden indpakning.

LÆS NU:

10 fede weekendtasker til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!