Computertaske I Læder – 6 Nydelige af Slagsen

Eftersom vi medbringer vores tech i form at computere, tablets, gadgets med videre, uanset hvor vi skal hen, er vigtigheden i at have en lækker computertaske naturligvis også høj. En computertaske skal være knaldhamrende lækker i designet, men den skal naturligvis også leve op til de behov, man måtte have.

Mine egne behov til en computertaske har jeg beskrevet i en artikel, som du kan finde her, hvor jeg også viser indholdet. Der kan selvfølgelig være forskel på ens behov i forhold til en computertaske, men mit indtryk er nu, at behovet generelt begrænser sig til god plads til sin 13″ laptop, en tablet og et par gadgets.

En computertaske i læder er efter min mening det bedste valg, når det kommer til materialerne. Læder holder længere tid en tekstil og ser i øvrigt også bedre ud.

Flere af computertaskerne i dette indlæg repræsenterer kombinationen af læder og tekstil, men hvor læderet naturligvis bruges de steder, der udsættes for stress.

Prismæssigt befinder vi os ikke på et niveau, der udelukker den gennemsnitlige funktionær, men god kvalitet og eftertænksomt design er naturligvis heller ikke gratis.

Quiltet computertaske i læder

computertaske i læder

Saddler / 1535 / Computertasken er fundet her

Jeg er stor tilhænger af ekvipering i quiltede materialer, hvorfor en del af min garderobe også bærer præg af det. Dog har jeg alligevel ikke før set en computertaske i læder, der er mikset med det. Egentligt synes jeg, at det er en interessant kombination, og som man siger fryder forandring. Tasken har fin plads til din Macbook og så videre. Du kan være ret sikker på, at du ikke vil blive opfattet som ordinær i gadebilledet med denne taske i hånden.

Nydelig computertaske i brun læder

computertaske i læder

Rebels & Legends / 749 / Gå til shop

Rebels & Legends laver seriøst gode kvalitetsprodukter til generelt rigtigt fornuftige priser. Denne charmerende computertaske er bestemt heller ikke nogen undtagelse. Den har det slidte cowboydesign, som virker eksklusivt, idet materialet er solidt læder. Det rå design mener jeg snildt kan følges ad med et stilrent jakkesæt eller et business casual outfit. Computertasken har i øvrigt et indre rum med plads til både Mont Blanc-pennen og iPaden.

Stilet computertaske i læder fra Michael Kors

computertaske i læder

Michael Kors / 3195 / Computertasken er fundet her

Af de seks computertasker i læder tager denne fyr førstepladsen i forhold til højeste pris. Til gengæld kan du også være sikker på at have en computertaske, der holder i mange år. Tasken er prydet med det velkendte MK-print, som nydeligt tager sig ud i kombination med hanken af sort læder. Michael Kors er et premium brand på niveau med eksempelvis Mulberry og Coach, hvorfor prisen også er derefter. I mine øjne ville denne computertaske være en oplagt kompagnon til en Macbook Air.

Brun attachetaske i slidt læder

computertaske i læder

Leon Heyden / 1695 / Computertasken er fundet her

Leon Heyden står bag denne præsentable computertaske i læder. Tasken minder meget om noget det amerikanske firma Saddleback Leather kunne have lavet. Saddleback Leather er kendt for at lave verdens mest holdbare tasker i verdens bedste kvalitet. Intet mindre. Derfor er det da også noget af et kompliment at give denne sag om end berettiget. Prismæssigt kommer denne “falske” søster  dog ikke op på det niveau, hvor en Saddleback Leather taske ligger. De ligger nemlig med en pris det er tre til fire gange højere.

Gul computertaske i læder

computertaske i læder

Heyden / 1095 / Computertasken er fundet her

Det mest farverige og sommerlige indslag er denne herlige computertaske i gul, der med sit retrodesign ligner et produkt af 70erne. Kombinationen af brun læder og gul tekstil fremstår nydeligt og skarpt. Man kan se, det er god kvalitet. En gul computertaske som denne er velegnet til det afslappede outfit. Det er ikke umiddelbart førstevalget, hvis du har jakkesæt og brune sko på.

Vintage computertaske i brun læder

computertaske i læder

Männersache by Liebeskind / 1595 / Computertasken er fundet her

Sidste computertaske i læder er en ægte brun tysker i udsøgt kvalitet og et i øvrigt lidt sjovt design med sidelommen, som du kan se på billedet. Det ligner lidt et cover til en laptop, der er syet fast, men samlet set har tasken den rette elementer, og der er garanteret ikke nogen der brokker sig over lidt ekstra plads til lommelærken og cigaretterne.

LÆS NU:

25 fede lædertasker i bedste kvalitet