Det quiltede design oplever popularitet i stigende grad. Det startede med quiltede jakker, men nu er det altså også blevet til en quiltet trøje og endda i flere forskellige elegante varianter. Jeg har været i stand til at finde seks af slagsen, så det er endnu begrænset, hvor meget du kan finde i de danske online shops.

Fordelen ved følgende quiltede trøjer er, at de kombinerer elegance med det afslappede look. Det er selvfølgelig det quiltede design, der tilføjer denne elegance, som gør, at trøjen pludselig kan indgå i et smart casual outfit. Samtidig kan du også have den på i fitnesscenteret, da trøjerne officielt kategoriseres som sweatjakker. Det er dog ikke noget, jeg ville gør brug af.

Grå quiltet trøje med hætte

quiltede trøjer

Banana Republic / 799 / Find trøjen her

Blandt andet er en quiltet trøje som denne fra den civiliserede bananrepublik et godt eksempel på trøjen, der kan bruges til både semi-formelle begivenheder og ikke-formelle begivenheder (eksempelvis fitnesscenteret).

I forhold til hvordan et outfit kunne se ud, hvis den quiltede trøje skulle indgå i et formelt af slagsen, er der selvfølgelig flere muligheder. Hvad ville du sige til en stilren hvid t-shirt, mørkeblå chinos, helt hvide sneakers og en marineblå blazer? Det er jeg sikker på vil fungere ganske glimrende.

Stilren quiltet hættetrøje i grå

quiltede trøjer

New Look / 249 / Find trøjen her

Til en noget lavere pris, men i et design der læner sig op af modellen fra Banana Republic, har vi endnu en quiltet trøje med hætte. Kvaliteten er selvfølgelig ikke på niveau med førnævnte trøje, men både prisen og designet gør den alligevel til en attraktiv investering.

Sort quiltet trøje med lynlås

quiltede trøjer

J. Lindeberg / 949 / Find trøjen her

Lige så snart hætten forsvinder, forvandles den quiltede trøje til en ret stilfuld klud. Svenske Lindeberg står bag denne sorte model, som ligeledes findes i grå (den finder du nedenfor). Det kan være lidt svært at få øje på det quiltede design på selve billedet, men i virkeligheden er det ganske tydeligt. Trøjens stilrene design gør den til en perfekt tilføjelse til garderoben med hang til minimalisme.

Eksklusiv quiltet trøje i meleret grå

quiltede trøjer

J. Lindeberg / 949 / Find trøjen her

Hvad end du vælger sådan en quiltet trøje i sort eller grå, er sådan set ligemeget. De er begge mere end godkendt. Har du økonomien til det, kan du jo passende investere i dem begge.

Elegant quiltet trøje med kinakrave

quiltede trøjer

Kiomi / 249 / Find trøjen her

De to sidste quiltede trøjer er begge fra Kiomi og i øvrigt identiske modeller bortset fra farven selvfølgelig. Jeg forelskede mig med det samme og valgte derfor at købe dem begge. Stilmæssigt er det enkelt og pænt. Symmetrien er tilstede og kinakraven sørger for at give trøjen et unikt udseende.

Selvom Kiomi ikke er et premium brand som J. Lindeberg, valgte jeg alligevel at gå efter den billige løsning. Det var dog ikke det økonomiske aspekt, der var udslagsgivende. Designet er nemlig ganske enkelt overlegent. Derudover er Kiomi dygtige til at lave kvalitet, der er til at betale.

Blå quiltet trøje med kinakrave

quiltede trøjer

Kiomi / 249 / Find trøjen her

Jeg kunne ikke beslutte mig for, om den grå eller blå var pænest. Det var faktisk dødt løb, hvorfor der naturligvis ikke var andre muligheder end at nuppe begge. Dog må jeg indrømme, at sådan en blå quiltet trøje i forening med en hvid t-shirt ser modbydeligt fresh ud.

Fordelen ved denne model fra Kiomi er også, at stoffet er relativt tyndt, således det ikke er noget problem at have en blazer på. Jeg har ikke modtaget trøjerne endnu, hvorfor jeg ikke kan garantere, de lever op til billederne i virkeligheden. Men man kunne da håbe. Og kender jeg Kiomi ret, gør de også.

LÆS NU:

30 t-shirts til en classy herre

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!