Mode & StilTøj

8 lækre grå træningstrøjer til hverdagsbrug

Træningstrøjer tjener nødvendigvis ikke kun et enkelt formål. Næh, for bortset fra at være et praktisk stykke ekvipering til de svedende aktiviteter, så kan en lækker grå træningstrøje være et fornøjeligt element i et stilfuldt hverdagsoutfit.

Det handler jo blot om sammensætningen. Det vil altså sige, at for at gøre træningstrøjen til et stilfuldt element i et outfit, er man nødt til også at tage kondiskoene og træningsbukserne ud af ligningen. Eksempelvis kunne en nydelig sammensætning være et par chinos, hvide lædersneakers, og en let jakke i eksempelvis blå.

Her i artiklen finder du lækre grå træningstrøjer i 8 forskellige støbninger. Nogle af dem har hætte, andre ikke. Nogle har lynlås, andre ikke. Det kan kun blive spændende, ikke?

Grå træningstrøje fra Russell Athletic

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Russell Athletic / 399 / Find træningstrøjen her

Russell Athletic er en gammel kending, som i Danmark havde sin storhedstid i 90erne. Sådan husker jeg det i hvert fald fra fjerde klasse i folkeskolen, men erindringen er så svag, at jeg muligvis har uret. Uanset hvad er Russell Athletic i stand til lave klassisk træningstøj, hvor ovenstående træningstrøje i grå agerer glimrende bevis. Træningstrøjen er definitionen på en ægte træningstrøje. Hvis jeg ikke husker forkert var det i netop denne trøje, at Rocky Balboa joggede Philadelphia rundt i sin tid.

Grå træningstrøje med hætte og lynlås

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Tiger of Sweden / 999 / Find træningstrøjen her

Der findes billige træningstrøjer og så findes der de ikke helt så billige. Denne krabat fra Tiger of Sweden tilhører sidstnævnte gruppe, men ikke desto mindre må vi anerkende designet som værende ganske nydeligt. Det er en dejlig nyfortolkning af den klassiske træningstrøje som førnævnte klassiker fra Russell Athletic. Træningstrøjen fra Tiger er smooth og relativ tynd i stoffet, hvilket gør, at du snildt kan smide en blazer udover. Det ser forresten skide pænt ud.

Tynd træningstrøje fra Michael Kors

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Michael Kors / 1395 / Find træningstrøjen her

Dyrere endnu er denne tynde træningstrøje fra Michael Kors. Man kunne spørge sig selv, hvordan en sådan trøje kan være fire gange dyrere end artiklens første eksemplar, men lad os bare blive enige om, at man også betaler for brandet. Dog er denne grå træningstrøje i højere grad bygget til hverdagsbrug, hvilket jo netop er formålet i forhold til artiklens indhold.

Mørkegrå træningstrøje med hætte

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Diesel / 1095 / Find træningstrøjen her

I samme prisleje, men en anderledes farvekode har du måske tid til at hilse på denne mørkegrå charmetrold. Trolden er fra Diesel og har egentligt alle de elementer, som en klassisk træningstrøje har. Dog synes jeg læseren bør hæfte sig ved bomuldens dejligt kornede tekstur. Det er bifaldsværdigt. Mindst.

Elegant grå træningstrøje fra Ralph Lauren

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Polo Ralph Lauren / 1495 / Find træningstrøjen her

Ralph Laurens fortolkning af træningstrøjen ser således ud. Den henvender sig nok mere til driving rangen på Royal Copenhagen end Fitnessworld i Emdrup, men det er naturligvis op til en selv. Om ikke andet er pæn, nydelig og elegant en række af de adjektiver, som træningstrøjen repræsenterer.

Lækker grå træningstrøje fra Lyle & Scott

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Lyle & Scott / 799 / Find træningstrøjen her

Helt og aldeles uden hætte har vi en simplistisk grå træningstrøje fra klassiske Lyle & Scott, der som regel aldrig skriver under på noget, der ikke er i orden. Bortset fra jeg altid har associeret deres logo med Falck, synes jeg det er et skide lækkert stykke tekstil.

Enkel grå træningstrøje med rund hals

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Burton Menswear London / 199 / Find træningstrøjen her

I bunden af artiklen slutter jeg af med to grå træningstrøjer fra samme fabrik. Det er nemlig Burton Menswear London, der er designeren bag og det ved du måske godt, hvad betyder? Det er nemlig skide billige produkter i en finno kvalitet. Hvad med denne enkle grå træningstrøje med rund hals? Du kan bruge den på skaterbanen, men du kan så sandelig også have den udenover en skjorte sammen med et par lækre jeans og sågar endda et par farlige loafers.

Stilfuld grå træningstrøje med kinaflip

lækre træningstrøjer i grå til mænd

Burton Menswear London / 249 / Find træningstrøjen her

Vinderen af de 8 lækre træningstrøjer er rosinen i pølseenden. Se engang denne innovative skønhed der rammer hovedet på sømmet med kinaflippen, det melerede grå bomuld og den neutrale lynlås. Hvis ikke det var fordi jeg sad på den anden side af jordkloden, var den øjeblikkeligt smidt i min virtuelle indkøbsvogn. Hva’ siger du?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response