5 Blå Blazere Der Sparker Liv I Garderoben

Det er ikke nogen udpræget hemmelighed, at blå blazere står højt på listen, over ekvipering vi elsker her på Stayclassy.dk. Derfor er der heller ikke nogen grund til at være overrasket over, at der bringes endnu et indslag i form af 5 lækre blå blazere, der sparker liv i garderoben.  Fælles for de 5 er som altid høj kvalitet og lækkert tidsvarende design. Samtidig skiller de sig alle ud på hver deres måde med små nydelige detaljer.

Koboltblå blazer fra Vito

blå blazereBlazeren er fundet her til 999 kr

Vi lægger ud med denne koboltblå blazer fra Vito, der i høj grad minder om en tennisblazer tilbage fra 80erne. Pudsigt nok hedder blazeren også Cobain Tennis, så det er nok ikke helt tilfældigt, der skabes sådanne associationer. Jeg er tosset med den koboltblå farve, og generelt synes jeg ikke man ser nok af dem i gadebilledet. Browser man diverse herreforretninger, finder man også sjældent denne nuance af blå, når det kommer til blazere og jakkesæt. Det er altid den klassiske mørke marineblå, der præger udvalget.

Klassisk blå blazer fra Marc O’Polo

blå blazere

Blazeren er fundet her til 2295 kr

Det er netop en klassisk og elegant blå blazer som denne, der præger udvalget af blå blazere ved herrebutikkerne. Det skal naturligvis påpeges at vi også er fan af denne blå farve. Det kan ikke diskuteres, at en blazer som denne er smuk. Alt spiller på denne blazer lige fra reversens smalle bredde til lommernes diskrete, men alligevel synlige tilstedeværelse.

Blå blazer til gallafesten fra Pierre Cardin

blå blazere

Blazeren er fundet her til 1595 kr

Af de 5 blå blazere kan det vist ikke diskuteres, at denne frækkert fra Pierre Cardin skiller sig mest ud med sin shiny blå farve kombineret med den hvide linje langs reversen. Blazeren er oplagt som overdel til den store gallafest. Jeg ser ikke noget problem i at udskifte en sort blazer med denne blazer og så ellers køre smokingstilen. Lidt forandring og nytænkning skader ikke. Selvom den primært tjener et formål til fine begivenheder, er en blazer som denne naturligvis også godkendt til de trivielle lørdagsfester.

Formel og rå blå blazer fra Matinique

blå blazere

Blazeren er fundet her til 1695 kr

Jeg har givet denne blazer en beskrivelse som formel og rå på én og samme tid. Det formelle aspekt ligger i reversens linjer samt lommernes stilrene facon, og det der gør den rå, er den slidte blå farve. Der er en lille smule denim over udseendet, men faktisk er blazeren lavet af 100% polyester, hvilket også kompensere for det formelle aspekt.

Elegant blå blazer med guldknapper fra Joop!

blå blazere

Blazeren er fundet her til 2395 kr

Femte og sidste udgave af blå blazere i denne omgang er denne eksklusive blazer fra Joop! Blazeren er en spændende nuance af marineblå, som i højere grad udviser eksklusivitet. Bortset fra den elegante farve og de gennemgående smalle linjer som designet repræsenterer, er blazeren meget diskret. Den eneste iøjnefaldende detalje er blazeren to guldknapper, hvilket i høj grad bidrager til det overordnede eksklusive look. Som Etta Cameron ville have sagt det, får blazeren et “stur stur femtal”.

LÆS NU:

10 slim fit blazere til stilbevidste mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!