Livsstil

Bedste Ansigtscreme til Mænd med Tør Hud

I min gratis e-bog om 10 ting mænd kan gøre for at se bedre ud, er en af punkterne vigtigheden i at have en god ansigtscreme. Langt de fleste mænd bruger ikke ansigtscremer overhovedet af forskellige årsager, men den primære er nok, at sådan nogle ting er forbeholdt kvinder – i hvert fald efter deres mening.

Men det er altså noget forbandet sluddervrøvl. Fordelene ved at bruge en god ansigtscreme til mænd er flere. Særligt i et land som Danmark med et klima der skifter hver 3-4 måned, har en god ansigtscreme stor effekt. Den skiftende vind, lave temperaturer, sne, regn og slud er nemlig hård ved huden, hvorfor man er nødt til fugtiggøre den på kontinuerlig basis.

Hvis ikke man gør det, bliver huden tør og slidt, og det bidrager altså ikke til et yngre udseende. Et godt bud på den bedste ansigtscreme til mænd med tør hud eller bare mænd i det hele taget kommer fra L’Oreal. L’Oreal er synonymt med solid kvalitet, hvorfor jeg også giver min personlige anbefalinger med på vejen.

Navnet på den er L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Moisturising Lotion 24H Anti-tiredness. Ja, navnet kunne de godt have gjort lidt længere, men så skulle du i hvert fald være i stand til at huske det.

I følgende video kan du se hvilke negative ting en god ansigtscreme som denne kan komme til undsætning ved dagligt brug.

Hvis Ryan Reynolds bruger sådan en ansigtscreme kan man med rette vælge den samme. Husk på han har været kærester med Scarlett Johansson. En af årsagerne til at man scorer sådan en madamme kan med garanti tilskrives brugen af en god ansigtscreme.

Hvis vi skal være seriøse et øjeblik så lad mig opremse de fem potentielle konsekvenser man står over for, hvis ikke man bruger en af de bedre ansigtscremer.

  1. Træthedstegn kommer nemt til syne.
  2. Du kan få en trist hudtone.
  3. Du kan få tør hud, hvilket har en aldrende effekt på dit udseende.
  4. Du kan få mørke rander ved øjnene. Noget jeg selv kæmper med i øvrigt.
  5. Din hud risikerer at blive stram, når den er tør, hvilket igen går ud over vitaliteten i dit udseende.

I det hele taget tror jeg godt, at vi kan aflive myten om, at ansigtscremer til mænd ikke nødvendigt. Det er nødvendigt, og det er altså ikke noget, der smadrer dit budget.

Netop denne ansigtscreme fra L’Oreal – ja, den med det korte navn – koster blot 109,95 kr. Det er en ret lav pris for at forbedre sit udseende, vil jeg mene.

Du finder ansigtscremen her.

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

4 kommentarer

Leave a Response