Jeg kan huske, da jeg var en knejt på en 20 år. I dag er det ti år siden, men det føles blot som et par år.

Det var dengang, jeg var i mærkevareralderen, som er en alder, de fleste drenge skal igennem.

Når man er i mærkevareralderen, er der kun ét succeskriterie, når det kommer til påklædning: det skal være dyrt, og folk skal ikke være i tvivl om, hvad mærke man har på.

De fleste af os kommer igennem denne alder, men for mange af os vil den rare følelse ved at gå i lækkert mærkevaretøj følge os livet igennem.

Det gør sig i hvert fald gældende for mit vedkommende.

Jeg kan sagtens gå rundt i et par billige shorts eller en tilfældig hvid t-shirt, men der er par områder af garderoben, hvor jeg aldrig går på kompromis med kvalitet.

Skjorter er ét af dem.

På dette punkt har jeg ikke ændret mig siden, jeg, som 18-årig, smed 1500 kroner efter min første Paul Smith skjorte. Et i øvrigt fuldstændig sindssygt beløb for en drengerøv med deltidsjob i kasseafdelingen i Føtex.

I dag er det stadig mange penge, men ikke helt så uoverkommeligt som dengang. Heldigvis, kan man sige, er det heller ikke så tit, at skjortegarderoben tages i brug, hvorfor dyre skjorter ikke er noget stort investeringsprojekt for mit vedkommende.

Nå, men lad os komme til sagen.

I denne omgang har vi nemlig fem fede Paul Smith skjorter på menukortet. Fælles for dem alle er, at de er hamrende lækre med unikke detaljer og en kvalitet, der ikke er til at spøge med.

Smuk marineblå Paul Smith skjorte

fede paul smith skjorter

Paul Smith / 1499 / Hop til shop

Årsagen til min teenageforelskelse i Paul Smith, var min betagelse for kombinationen af det klassiske med det unikke, der som regel materialiserer sig som farverige detaljer.

Det er denne marineblå Paul Smith skjorte et glimrende eksempel på.

For når du har den på, er den marineblå fra top til tå, men under ærmerne har du Paul Smith’s farverige striber.

Det tilføjer et eller andet lækkert, som giver en bedre oplevelse for herren, der har den på. Man føler ikke, at man bare har en eller anden tilfældig blå business skjorte på.

Det kan jeg godt lide.

Genial Paul Smith skjorte med zebraer

fede paul smith skjorter

Paul Smith / 1499 / Hop til shop

Paul Smith har altid været betaget af zebraer. Det er zebraen, som har inspireret Paul Smith’s ikoniske farvestriber, som i dag er blevet til et visuelt kvalitetsstempel.

Så snart jeg får øje på de farverige zebrastriber, udløses et skvæt dopamin i hjernen med et ubændigt her-og-nu behov for at shoppe tøj.

Og denne zebraskjorte ville hurtigt finde vej til indkøbsvognen.

Eksklusiv formel Paul Smith skjorte i hvid

fede paul smith skjorter

Paul Smith / 1499 / Hop til shop

Ligesom du har den klassiske formelle Paul Smith skjorte i marineblå med sine unikke detaljer ved ærmet, har du samme model i hvid.

Og en formel hvid skjorte er vel nok det vigtigste i en herres formelle garderobe.

Personligt holder jeg bare af hvide skjorter i det hele taget, fordi man ganske enkelt bare ser bedre ud.

Måske er det fordi, man fremstår lidt mere kulørt i huden. Uanset hvad er en hvid skjorte en nødvendighed i herregarderoben, og det gør sig ikke kun gældende for de formelle skjorter.

For der skal selvfølgelig også være plads til en håndfuld casual hvide skjorter. Eksempelvis fra Ralph Lauren.

Klassisk blå Paul Smith skjorte

fede paul smith skjorter

Paul Smith / 1499 / Hop til shop

Den allerførste Paul Smith skjorte jeg købte, var forgængeren til denne klassiske blå Paul Smith skjorte. Og den ligner jo sig selv.

Den eneste forskel Paul Smith designerne har lavet, er at give de farverige ærmer et andet farvekort og lidt bredere striber.

Men ellers har vi jo at gøre med en fuldstændig tidløs og klassisk skjorte, hvor den blå nuance i øvrigt sidder lige i øjet. Den er ikke for mørk, ej heller for lys.

What’s not to love?

Spraglet hvid Paul Smith skjorte

fede paul smith skjorter

Paul Smith / 1199 / Hop til shop

Paul Smith har selvfølgelig lavet et utal af fede skjorter, men i denne omgang holder vi udvalget begrænset.

Less is more, som man siger, men skal vi ikke lige bruge et øjeblik på, igen, at sætte pris på Paul Smith’s geniale skjorter?

Det er kun Paul Smith, der er i stand til at lave disse spraglede skjorter på en måde, hvor det ikke bliver for meget af det gode. Og jeg tror, at det er hovedårsagen til, at jeg altid har elsket dette modehus.

Hvis du er interesseret i flere Paul Smith skjorter, kan du tage et kig her.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!