7 gadgets til cykler

Når nu vi cykler så meget her i Danmark, hvorfor er det så man sjældent ser gadgets til cykler i gadebilledet? Det er på tide vi investerer i vores alle sammen kære jernhest. Nu står sommeren også for døren, og selvom vi cykler året rundt i Danmark, hvad end det stormer eller øsregner, så er det altså lidt sjovere en varm sommerdag. De første 4 gadgets til cykler jeg har valgt, er særligt oplagt til de varme sommerdage, hvor den sidste halvdel af gadgets til cykler er praktiske i forhold til sikkerheden, både hvad angår tyveri og uheld.

Ølholder til cyklen

gadgets til cykler

Her i København hvor jeg bor, byder sommeren som regel på et utal af get-togethers med venner og bekendte i diverse parker som Fælledparken og Kongens Have, og sjældent er der ikke alkohol på menúen.

En iskold øl skaber nu også altid en bedre stemning, og til dette formål mener jeg ikke, at denne ølholder til cyklen er nogen dum idé. Bevares, man kan diskutere hvor praktisk det egentligt er med sådan en ølholder til cyklen, men den giver nu også cyklen en unik og sjældent set detalje.

Du hænger den ganske enkelt bare på din cykels stel, og så er der ellers plads til seks kolde Kings. Du vil med garanti gøre dine venner misundelige. Særligt hvis du er hipster, hvor cyklen er mandens bedste ven. Uanset hvad skal de nok sætte pris på at nyde dine kolde øl.

Dåseholder til cyklen

gadgets til cykler

Hvis du er mere egoistisk af karakter, har du måske slet ikke brug for plads til seks øl. Derfor er denne ensomme dåseholder til øl ikke nogen dum detalje at påføre din cykel. Dåseholderen er intelligent designet, da den ikke er helt rigid, således kulsyren ikke rystes ud og efterlader en kedelig øl uden bid.

Bluetooth højtaler til cyklen – passer til drikkedunksholderen

gadgets til cyklerNår nu du skal nyde et par kolde øl i Fælledparken, så er det naturligvis også obligatorisk med god musik. Her er denne bluetooth højtaler til cyklen en af de mere fremragende udgaver af gadgets til cykler. Navnet er Ssosche BoomBottle og ifølge adskillige anmeldelser skulle det altså være the real deal, hvad angår kvalitet i lyd og materiale.

Den er designet til at skulle placeres i holderen til din drikkedunk, således du kan lytte til jazz, mens du cykler derudad. Det som gør denne bluetooth højtaler genial, er de mange formål, den kan bruges til, hvad end det er til badeværelset, Fælledparken med venner eller bare til at nyde lidt god musik derhjemme. Du styrer det hele via din smartphone eller tablet. Hvis du skal cykle med den, er det nok mest praktisk med en smartphone ;- ).

Vandtæt iPhoneholder til cyklen

gadgets til cyklerPersonligt holder jeg af lange cykelture, hvor en sviptur til Rungsted Havn ikke er det værste jeg ved, bare vejret er til det. Jeg kan godt lide at vide hvor hurtigt jeg cykler, samtidig med jeg har et generelt overblik over statistikker med videre, som eksempelvis Runkeeper tilbyder. Her er denne vandtæt iPhoneholder til cyklen et ret godt valg. Den passer til alle typer cykler, og så kan du altså bruge den i øsende regnvejr, hvis du virkeligt går op i cykling. I øvrigt passer denne holder til flere forskellige smartphones, som du kan vælge på ovenstående link.

Innovativ cykelhjelm fra Hövding

gadgets til cykler

Langt størstedelen af cyklister i Danmark undlader at tage cykelhjelmen på, inden de sætter sig op på cyklen. Det er der flere forskellige årsager til. Håret bliver ødelagt. Man ligner en idiot. Eller endda unødvendig fordi man er en habil cyklist. Personligt bruger jeg ikke cykelhjelm, fordi det ser åndssvagt ud. Cykelhjelme er notorisk klodsede at have på hovedet, samtidig med de sjældent er pæne at se på. Et svensk firma ved navn Hövding har anerkendt dette udbredte problem og kommet op med en innovativ løsning i form af denne oppustelig cykelhjelm. Hövding cykelhjelmen fungerer på den måde, at ligeså snart du kommer i uføre og vælter, registrerer mekanikken det, således cykelhjelmen udløses og oppustes med et øjeblik. Hjelmen har samme beskyttende effekt som en traditionel cykelhjelm. Til gengæld er denne cykelhjelm blandt de dyrere af gadgets til cykler om end nødvendig for dit livs ve og vel, hvis uheldet skulle være ude. Hövding hjelmen koster godt 2500 kroner.

Lås til cykelhjelmen

gadgets til cykler

Er det lige lidt for innovativt med en oppustelig cykelhjelm, skal du måske nøjes med denne lås til cykelhjelmen? Jeg havde netop diskussionen forleden med et familiemedlem, hvorfor man ikke havde opfundet en lås til cykelhjelmen, således man ikke skal gå rundt med den på hovedet og ligne en klovn.

Det kunne ikke passe, at der ikke var opfundet en lås til cykelhjelmen, og rigtigt nok fandt jeg denne lås fra HELMETlok, som fint løser problemet. Med denne lås er der ingen undskyldning for at have cykelhjelmen med i supermarkedet.