Vinterstøvler er ligesom en svupper. Man skal købe dem før, at man har brug for dem. Derfor er Stayclassy.dk allerede nu på forkant med den forestående vinter. De sidste to vintre har været relative milde, så hvis jeg skulle give et godt bud, bliver det en fucking hård vinter. Vi kan ikke være prisgivet af mildt vejr tre år i streg.

Om ikke andet er det altid en god idé at være pessimistisk i forhold til vejret, for så bliver man nemlig aldrig skuffet.

Når minusgrader, sne, slud, is, vejsalt og 6 timers dagslys går op i en højere enhed, nytter det ikke noget, at man render rundt i sine fine håndsyede sko, som man har købt på en romantisk sviptur til London. De bliver ganske enkelt ødelagt. Derfor skal man altid have et par lækre vinterstøvler til mænd i garderoben, og de skal altså kunne stå imod lidt af hvert.

Til det formål har jeg naturligvis været så elskværdig atfinde 7 lækre af slagsen, som ville kunne bruges på selv den køligste slædetur på Arktisk.

Jeg kan lige så godt sige det nu. Niveauet af elegance er langt fra det, vi kender fra klassiske brune håndsyede sko. Vinterstøvler til mænd er og vil altid være lidt klodsede at se på, men nogle gange må man ofre skønhed til fordel for komfort.

Dog mener jeg nu alligevel, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, hvad angår samlingen af vinterstøvler.

Kraftige vinterstøvler til den hårde vinter

lækre vinterstøvler til mænd

Sorel / 999 / Find vinterstøvlerne her

De fleste kender Sorel, så vi behøver ikke diskutere, hvorvidt kvaliteten er i top, for det er den. Sorel er kendt for at lave kraftige vinterstøvler til isvintrene, hvorfor der øjensynligt også er gået på kompromis med designet. Om ikke andet er designerteamet alligvel sluppet meget godt fra det, og det er jo også kun en vinterstøvle, man tager i brug, når sneen ligger tungt og bilerne skøjter rundt.

Brune vinterstøvler i vanvittig kvalitet

lækre vinterstøvler til mænd

UGG Australia / 2395 / Find vinterstøvlerne her

UGG Australia er som bekendt verdensmestre i at lave fodtøj i vanvittig høj kvalitet, hvilket dette par vinterstøvler naturligvis også repræsenterer. I forhold til par nummer et, er denne vinterstøvle mere allround forstået således, at den ikke blot bruges til det rædselsfulde snevejr. Designet er nemlig relativt elegant, hvorfor man godt kan bruge parret fra december til februar, selvom himmel og jord ikke står i ét.

Vi ved at UGG Australia’s produkter er bekostelige, men du kan så også være sikker på at have glæde af dem adskillige år.

Høje vinterstøvler i sort

lækre vinterstøvler til mænd

Franceschetti / 4095 / Find vinterstøvlerne her

Af de 7 vinterstøvler til mænd er dette par fra Franceschetti både det mest elegante og dyre. Personligt har jeg aldrig været meget for de høje støvler, og jeg bliver det nok heller ikke, men det er kun i forhold til at gå i dem selv. Selve parret er nemlig skide elegant og den herre, der hopper i dem får to tommelfingre opad herfra.

Franceschetti laver i øvrigt håndsyet fodtøj af ypperste kvalitet og design.

Sporty vinterstøvler til skituren

lækre vinterstøvler til mænd

Lowa / 1395 / Find vinterstøvlerne her

Skal du på skiferie? I så fald er et par sporty vinterstøvler ikke noget helt tosset valg. Lowa har spyttet lækre støvler ud i mere end 90 år, hvorfor der ikke bør kimses af deres erfaring inden for faget. Fodtøjseksperten er i øvrigt af tysk oprindelse, hvor de er særligt kendt for at lave vintertøvler i lette materialer, således hiking, trekking og hvad det ellers hedder, er så behageligt som muligt.

Klassiske Timbaland støvler i brun

lækre vinterstøvler til mænd

Timberland / 1695 / Find vinterstøvlerne her

Timbaland er blandt de mest populære mærker indenfor fodtøj til de kolde tider, og der er altså ikke tale om ham den sorte popsnedker. Netop denne vinterstøvles design er velkendt, og selvom man efterhånden ser dem i udpræget grad på amerikanske rappere med hængerøvsbukser, så synes jeg alligevel ikke at det skal gå ud støvlens oprindelige image. Det er ganske enkelt en skide lækker støvle!

Elegante mørkebrune vinterstøvler

lækre vinterstøvler til mænd

s.Oliver / 899 / Find vinterstøvlerne her

s.Oliver er mig et rimeligt ukendt mærke, men om ikke andet fortjente denne vinterstøvle alligevel at komme med på listen. Designmæssigt lægger den sig op ad førnævnte par fra Timbaland, hvor den udmærker sig med sin eksklusive mørkebrune farve. Derudover koster støvlen også kun halvdelen af et par Timbalands, men dubehøver du ikke være nervøs af den grund, hvad angår kvaliteten.

Enkle brune vinterstøvler til mænd

lækre vinterstøvler til mænd

UGG Australia / 2295 / Find vinterstøvlerne her

Syvende og sidste par af vinterstøvler til mænd er igen fra kvalitetssnedkerne ved UGG Australia. Det er en enkel vinterstøvle, men ikke desto mindre ganske elegant. Vinterstøvlen har en kraftig forring således, du snildt kan klare dig gennem vinteren med sådan et par. Hvis jeg selv skulle vælge blandt disse 7 par (og penge i øvrigt ikke spillede nogen rolle), så ville valget falde på dette par. De er i øvrigt vandtætte og hele svineriet.

Nå, men go’ vinter!

LÆS NU:

13 vintersko til den stilfulde herre

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!