Franske Kenzo er efterhånden ved at være mit helt klare favoritmærke, hvilket jeg sågar har skrevet en artikel om.

Men hvorfor? Jo, det skyldes, at jeg har et svagt punkt for den kvalitetsprægede herremode, hvor det hele går op i en højere enhed. Min garderobe er præget af meget forskelligt. Der er både det helt klassiske, det stilrene og det minimalistiske, men der hvor Kenzo rammer rigtigt, er hvor begge verdener mødes.

Hvad end det er et par klassiske espadrillos eller en hættetrøje, formår Kenzo at kombinere disse to ting. Og det gør deres klæder unikke og derfor, i min verden, en stilfuld herres garderobe værdig.

Det kan naturligvis heller ikke komme som nogen overraskelse, at Kenzo også er i stand til at lave fede t-shirts, som er svære at undvære. Følgende udvalg af Kenzo t-shirts er nøje udvalgt, således du ikke har brug for mere end disse 14 modeller.

Hvid Kenzo t-shirt med sort print

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 800 / Hop til Shop

Det behøver ikke være mere kompliceret at lave en pæn og stilren t-shirt, der skiller sig ud. Det er altid svært at sætte en finger ved, hvad der gør en t-shirt som denne fed, men det har helt sikkert at gøre med det faktum, at man ved, at kvaliteten er høj og så selve gadekreditten, der følger med Kenzo-brandet.

Match denne Kenzo t-shirt med whatever you like. Den passer til det hele!

Blå Kenzo t-shirt med grafiks print

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 1000 / Hop til Shop

Normalt er jeg ikke så stor fan af alt, hvad der hedder grafisk design og prints på t-shirt i det hele taget, men til et friskt sommer outfit til mænd, er jeg altid åben. Men i hvilket outfit ville denne Kenzo t-shirt passe ind?

Der er mange muligheder. Hvad med et par klassiske hvide shorts og hvide espadrillos? Det ville være en flot kontrast til det farverige.

Sommerlig Kenzo t-shirt i navyblå

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 1200 / Hop til Shop

Til en stilfuld sommer er det afgørende at have en stilfuld t-shirt. Så hvorfor ikke smide en skilling efter denne sommerlige Kenzo t-shirt? Selvom t-shirten ser meget mørk ud, er den faktisk navyblå, og det jo en formidabel farve, som den røde Kenzo tekst spiller fornemt sammen med.

Meget passende kunne du gå efter et par røde shorts og et par hvide sejlersko.

Elegant sort Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 1000 / Hop til Shop

Når jeg tænker på Kenzo t-shirts, er det associeret med deres ikoniske tiger ikon.  Ja, det er nemlig et ikonisk ikon. Selvom Kenzo tigeren er meget “in your face”, fremstår t-shirten stadig elegant og sågar stilren.

Det er svært at forklare, men det er bare pænt at se på. Og netop denne Kenzo t-shirt er det, som har gjort Kenzo t-shirts til den eftertragtede klud, som den er blevet.

Grøn Kenzo t-shirt med print

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Generelt er Kenzo t-shirts enten med den ikoniske tiger eller deres klassisk Kenzo tekst, men denne t-shirt har ingen af delene. Faktisk er det en ret sjælden t-shirt, som har et tiltalende print med en kinesisk reference.

Jeg skal være ærlig at indrømme, jeg ikke har undersøgt netop hvorfor, at Kenzo er glad for disse kinesiske referencer, men det som jeg finder vigtigst er, hvorledes designet tager sig ud. Og det tager sig jo ret pænt ud, må man sige.

Hvis jeg var den heldige ejer af denne t-shirt, ville jeg smide et par grå shorts i forlængelse og blå sneakers. What’s not to love?

Lysegrøn Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 1000 / Hop til Shop

En af mine personlige favoritter, hvad angår Kenzo t-shirts, er denne model, hvor farven alene, er en designpris værdig. Det ser næsten helt 3D-agtigt ud, og det lige præcist hvad der gør t-shirten så fed at se på.

Det er samme klassiske Kenzo tiger, men læg mærke til hvordan tænderne er blevet tydelige at se på og hvordan tigeren i det hele taget er blevet mere levende. I love it!

Mørkegrøn Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 750 / Hop til Shop

Denne Kenzo t-shirt er symbolet på Kenzo’s klassiske t-shirt. Jeg ejer denne t-shirt i stort set alle farver. Det er næsten blevet en form for uniformbeklædning for mig, men på den gode måde.

Jeg får så mange komplimenter hver eneste gang, jeg har en af mine Kenzo t-shirts på. Denne

Hvid Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Hvide t-shirts er de flotteste t-shirts. Det er et faktum, som du ikke kan rokke ved. Det er også et faktum, at hvide t-shirts er, hvad der udgør 75% af min t-shirt garderobe. Hvorfor? Fordi du ser brunere ud. Du ser slankere ud. Og du ser mere muskuløs ud. Også selvom du aldrig har sat dine fødder i et fitnesscenter.

Denne hvide Kenzo t-shirt sidder lige i skabet. Både bogstaveligt og designmæssigt!

Værd at notere sig er den gule kontrast, som er en farve, jeg mener er denne sommers hede farve. Skrigende gul er skrigende flot!

Grøn Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Grønne t-shirts er virkeligt kommet på tapetet, denne sæson. Og når nu det er tilfældet, er der ikke rigtigt nogen argumenter for ikke at vælge en grøn Kenzo t-shirt med den ikoniske tiger.

Jeg har vitterligt svært ved at finde en grøn t-shirt, der kan konkurrere med denne model. Det er så skide lækker at se på!

Mørkegrå Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Min seneste anskaffelse af Kenzo-lækkerier er denne melerede grå t-shirt, som er udstyret med den ikoniske Kenzo tiger i en passende hvid og lyseblå kontrast. Den melerede grå farve gør t-shirten velegnet til at hænge ud med et smart casual outfit, hvor du har en fed blazer, lækre chinos og et par brune brogues.

Grå Kenzo t-shirt med tiger

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Samme grå og tiltalende features gør sig gældende for denne Kenzo t-shirt, som jeg tilfældigvis også ejer. Ja, jeg er en Kenzo-tilbeder, men det er jo sådan set også derfor, at jeg sidder og bruger min fritid på at skrive om det.

Kenzo t-shirt

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Det bliver ikke meget mere klassisk end Kenzo’s klassiske t-shirts, hvor vores øjne behages af dette klassiske design, som har stået tiden imod lige siden det franske modehus’ spæde start. Hvis jeg skulle vælge én hvid t-shirt, som jeg skulle have på resten af mit liv, ville denne model sandsynligvist være den, jeg ville vælge.

Det er ganske enkelt så hamrende elegant at se på.

Kenzo t-shirt

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Samme ikoniske Kenzo t-shirt, me uden den ikoniske tiger, findes også i sort. Og lige som den hvide t-shirt, bør du også eje denne sorte model. Det er tidløst og elegant, om du så har en tidsmaskine, der kan gå 40 år frem og tilbage i tiden!

Klassisk rød Kenzo t-shirt

kenzo t-shirt mænd og herrer

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Kenzo har en formidabel evne til at tage pangfarver og gøre dem diskrete. For det er nemlig tilfældet med denne ellers højtråbende, røde t-shirt med samme ikoniske Kenzo tekst. Du kan bruge en rød t-shirt som denne med både beige og hvide shorts, men husk et par flotte loafers for at opretholde det eksklusive niveau.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!