Mangler du en billig rygsæk? Altså en billig rygsæk som ovenikøbet ser godt og er i glimrende kvalitet? Så kan du prise dig heldig, da du ikke finder én, men ti rygsække der matcher disse præferencer. Udvalget byder på en masse spændende designs, der fremstår eksklusive og langt mere fornemme end de er rent prismæssigt. Med andre ord er udvalget altså ikke en samling af Eastpaks.

Rygsækken er i øvrigt en interessant taske, da den ligger og balancerer mellem det gennemførte og det halvkiksede. På den ene side side er der nemlig noget duksedrenget over at have en rygsæk på, men på den anden side kan det også se forfærdeligt gennemført ud, så længe rygsækken bare harmonerer med resten af outfittet.

Hvad angår følgende udvalg af billige rygsække, har jeg valgt nogle modeller som er velegnede allround. Du behøver altså ikke have stramme jeans, striktrøje, tophue og hornbriller på for at være kvalificeret til at have dem på ryggen.

Men ellers synes jeg sådan set bare, vi skal se på det.

Kvadratisk og stilren rygsæk i sort

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Rains / 599 / Find rygsækken her

Kvadratisk. Praktisk. God. Det er vist nok Rittersports slogan, men det gør sig bestemt også gældende her. Dog kan man uden problemer tilføje yderligt med adjektiver så som stilren, sort, pæn, nydelig, flot og ikke mindst rummelig.

Selvom rygsækkens ydre godt kunne ligne læder, er det faktisk en kombination af polyester og polyuretan, som både er slidstærkt og eksklusivt i materialet. Rygsækken er velegnet til både skolebøgerne, men specielt laptoppen og medfølgende udstyr. Det er nemlig ikke kun skuldertasker og traditionelle computertasker, der kan bruges som transportmiddel til din laptop.

Elegant rygsæk i lækre farver

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Rains / 599 / Find rygsækken her

I nøjagtigt samme design, men i en noget mere farverig udgave findes rygsækken fra Rainns såmænd også. Personligt kan jeg bedst lide den farverige udgave, da jeg for det første er tosset med farver, men samtidig er særligt begejstret for kombinationen af orange, beige og blå med den sorte lukkemekanisme som prikken over i’et.

Måske virker rygsækken mere velegnet til sommermånederne, men der er jeg af helt anden opfattelse. For farver er netop en vigtig ingrediens, når det mørke vinterhalvår står på. Bare fordi solen stiger sent op og går tidligt ned, behøver vi vel ikke klæde os i sort?

Marineblå rygsæk med brune læderstroppe

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Your Turn / 199 / Find rygsækken her

Your Turn er mestre i at lave moderigtige produkter til uforskammet lave priser. Her er det en nydelige marineblå rygsæk, som kan komplementere din rygsøjle til den nette pris af hvad der svarer til en frokost på Gråbrødretorv. Trods det lækre design og den lave pris er kvaliteten faktisk ok. Det er klart, du ikke får tung kvalitet til denne pris, men det er overraskende godt.

Eksklusiv rygsæk i sort læder

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Topman / 399 / Find rygsækken her

Topman kvalificerede sig i overbevisende stil med denne eksklusive rygsæk i sort. Godt nok er det imiteret læder, men det havde du vel også regnet med til den pris? Trods faktummet at vi har fat i en billig rygsæk, fremstår den alligevel forbavsende kostbar. Det skyldes kombinationen af det imiterede læder og dets rå patina.

Minimalistisk rygsæk i grøn

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Rains / 499 / Find rygsækken her

Rains som stod for de indledende to rygsække, står også bag denne elegante, men minimalistiske rygsæk i grøn. Bortset fra det gennemførte design, opfordrer jeg til at lægge mærke til den grønne nuance. Jeg mindes ikke at have set en mere eksklusiv og kvalitetspræget grøn nuance, hvorfor jeg i øvrigt også forelskede mig med ét.

Er du også forelsket?

Enkel og pæn rygsæk i sort læder

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Zign / 399 / Find rygsækken her

Det kan ikke være nogen hemmelighed, at rygsække efter min opfattelse bør være præget af et vist niveau af stilrenhed. Det giver udvalget vist også stærkt udtryk for. Og denne enkle og pæne rygsæk fra Zign er blot endnu et eksempel herpå.

Rygsækken har et primært rum med plads til bøger og laptop kombineret med et mindre rum, hvor du praktisk kan opbevare mindre sager som iPhone-oplader, spillekort og hvad du ellers kunne tænke dig.

Billig rygsæk der ligner en million

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Mi-Pac / 449 / Find rygsækken her

Mi-Pac som er specialister i at lave billige rygsække i vanvittigt mange forskellige designs, står også bag denne model, som lige så godt kunne koste 8.000 kroner og være fra Versace.

Årsagen til den lave pris skal selvfølgelig findes i materialet, som naturligvis er imiteret læder, men bortset fra det, virker rygsækken eksklusiv hands-on. Hvis du ikke er interesseret i at kaste hele din børneopsparing efter en rygsæk, men alligevel gerne vil have noget, der ser lækkert ud, then look no further.

Den her rygsæk er til dig.

Eksklusiv rygsæk i beige læder

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Esprit / 599 / Find rygsækken her

Gode gamle Esprit blev jeg også nødt til at tilføje på listen over 10 billige rygsække. Jeg er nemlig vild med dette minimalistiske design, der leger perfekt sammen med den rå beige farve. Igen er det imiteret læder, men alene designet er alle pengene værd. Derudover er den byggede kvalitet ganske overbevisende.

Enkel og klassisk rygsæk i grå

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Napapijri / 499 / Find rygsækken her

Indledningsvist omtalte jeg Eastpak i noget, der mindede om en passiv-aggressiv tone, men jeg har nu alligevel valgt at tage en rygsæk med, selvom den minder en del om netop den klassiske Eastpak rygsæk. Forskellen er dog den, at det er norske Napapijri, som er skrædderen bag, hvilket gør en verden til forskel.

Det handler nemlig om det signal, man sender. Og når man har en Eastpak på ryggen sender man signalet, at man stadig går i 9. klasse. Og selvom du så rent faktisk går i 9. klasse, bør du alligevel skille dig af med den. Eastpak er nemlig blevet lidt af et Randers-mærke.

Klassisk oldschool rygsæk i mørkegrå

billig rygsæk mænd fin kvalitet

Your Turn / 249 / Find rygsækken her

Your Turn som du stiftede bekendtskab med midt i artiklen lukker rygsækkefesten med denne oldschool lækkerbisken i mørkegrå. Det klassiske design samt kombination af grå tekstil og brune stropper gør den retro og tidløs på en og samme tid. Og så kan det vist næsten ikke lade sig gøre at komme i nærheden af en billig rygsæk til en lavere pris.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!