Den sibiriske kulde er omsider kommet til Danmark. Meterologerne truer i hvert fald med det hver dag, så mon ikke det sker snart? Februar plejer i hvert fald at være årets koldeste måned, så det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr, når det kommer til vintertøj.

Heldigvis behøver du ikke kigge meget længere, da jeg har været så artig at samle lidt inspiration til vintertøj, enhver herre gerne vil have hængende i garderoben. Måske har du allerede ekvipering til vinterhalvåret, men den ekstremt milde vinter kunne godt have den bagdel, at den bliver meget lang. Forrige år kunne vi eksempelvis først pakke vintertøjet væk i begyndelsen af maj.

Varme uldhandsker i mørkebrun
vintertøj til den sibiriske kulde

Eska Luxury / 999 / Find handskerne her

Hvis den sibiriske vinterkulde har tocifrede minusgrader med i baggagen er luffer uden tvivl at foretrække, men de er bare ikke så flotte vel? Derfor må den stilfulde herre bide smerten i sig og stille sig tilfreds med et par varme uldhandsker. Det burde være muligt at holde fingrene varme med dette par mørkebrune fra Eska Luxury, netop fordi materialet er uld.

Bliver det for koldt, er det ikke værre end at smide pølserne ned i jakkelommerne.

Sort russerhue i vanvittig kvalitet

vintertøj til den sibiriske kulde

UGG Australia / 1695 / Find huen her

Jeg går sjældent med hue, men når kulden mener det, så finder jeg altså russerhuen frem. Man kan nemt komme til at ligne en kegle med en russerhue, så den skal altså vælges med omhu. UGG Australia der er et gængs synonym for kvalitet har strikket denne lækre russerhue i sort.

Det bliver ikke meget bedre. Det er huernes svar på en Hästens-seng.

Mintgrøn striktrøje

vintertøj til den sibiriske kulde

Polo Ralph Lauren / 999 / Find striktrøjen her

Som jeg flere gange har sagt, så er den kedelige grå og til tider hvide vintersæson ikke ensbetydende med, at man skal gå i kedelige farver. Mens du holdes varm kan du nemlig lige så godt se frisk ud, hvilket denne mintgrønne striktrøje fra Ralph Lauren klarer på formidabel vis.

Nydelige grå chinos

vintertøj til den sibiriske kulde

Polo Ralph Lauren / 1195 / Find bukserne her

Bukser er vel nok den eneste form for ekvipering, hvor man ikke har de store muligheder for virkeligt at holde varmen. Skibukser og noget i den dur er vel det eneste alternativ? Nå, men hvis vi kigger på bukser, der er til at holde ud at se på og samtidig varme nok, så er chinos et glimrende bud. Chinos fås nemlig ofte i et kraftigt tekstil.

Dette grå par chinos, som også er fra Ralph, kan herren sagtens klare sig med, når minusgraderne er tocifret. Så længe resten af vintermunderingen er varm, er du golden! Den grå farve er i øvrigt særdeles nydelig og passer sammen med de fleste farvekoder.

Elegante støvler til bjerglandskabet

vintertøj til den sibiriske kulde

Polo Ralph Lauren / 1995 / Find støvlerne her

Selvom vinteren har langt flere bagdele end fordele, synes jeg lige vi skal tage fat i en af fordelene. Vinteren tillader os nemlig at gå i støvler. Personligt har jeg en svaghed for lækre brune støvler, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af. Jeg har fundet tre par vinterstøvler her i artiklen og første par er igen, ja, sorry for den begrænsede variation af modehuse, fra Ralph Lauren.

Støvlen er vinterlig at se på, og man kan næsten fornemme, hvor tilfredse ens fusser ville være i sådan et par. Vinterstøvlen er velegnet til som allround-ekvipering til skituren og den lange hike i de hvide bjerglandskab.

Rå cognacfarvede vinterstøvler

vintertøj til den sibiriske kulde

Clarks / 1795 / Find støvlerne her

Vinterstøvle nummer to er denne cognac-brune herlighed fra Clarks. Støvlen er rå med de grove syninger og den slidte cognacfarve giver et positivt helhedsindtryk. Den rå støvle ville passe fremragende med en afbalanceret mundering, der hverken er spraglet eller aggressiv. Og så er vinterstøvlen i øvrigt også dejlig varm at have på.

Rustfarvede læderstøvler

vintertøj til den sibiriske kulde

Wolverine 1000 Mile / 1695 / Find støvlerne her

Tredje og sidste par af vinterstøvler er måske også den flotteste. Vi har at gøre med en rustfarvet læderstøvle fra Wolverine 1000 Mile, som virkeligt forstår at lave kvalitet. Støvlens linjer, farven og den hvide syning harmonerer fantastisk. Forestil dig dette par med et par hvidlige jeans og en flot, robust vinterjakke i sort. Hello Ladies!

Eksklusiv brun vinterjakke i læder

vintertøj til den sibiriske kulde

Oakwood / 6195 / Find vinterjakken her

Vi bevæger os videre i den sibiriske vintergarderobe. Din overkrop er det organ, der udleder mest varme, hvorfor det selvsagt er vigtigt at pakke den ordentligt ind. I stedet for at vælge de traditionelle vinterjakker, er det måske på tide, at herren prøver noget nyt?

Franske Oakwood er en solid leverandør af varme vinterjakker i læder, hvilket naturligvis også smitter af på prisen, men som en evig kliché dikterer det, så koster kvalitet også. Hvis du skulle lægge de 6 kilo for denne herlighed, kan du i øvrigt også være sikker på, at du får glæde af den i de mange kommende sibiriske vintre.

Det der gør jakken fed er kombinationen af den kraftige læder og den hvide pels, der gør sig bemærket ved kraven og ærmerne. Den oser af mandlighed, så hvis du er i underskud af mandlighed, kunne det være en idé at tilføje sådan en sag til garderoben?

Varm læderjakke til Top Gun-tilhængeren

vintertøj til den sibiriske kulde

Alpha Industries / 1695 / Find læderjakken her

Hvis du gerne vil have en fed læderjakke, men ikke helt har råd til at lægge seks jern, kunne du overveje en billigere udgave, der bestemt heller ikke savner mandlighed. Alpha Industries er skrædderen bag denne Top Gun-inspirerede læderjakke med et par lapper, der er syet på læderet. Det er muligvis en hate or love it-jakke, men hvis der nu sidder en lover blandt læserne, er der i hvert fald grønt lys herfra.

Pæn blå vinterjakke

vintertøj til den sibiriske kulde

TWINTIP / 749 / Find vinterjakken her

Søger du blot en helt almindelig pæn vinterjakke, har jeg naturligvis også sådan en på tapetet. Og så er den i øvrigt til at betale. I nakken står der TWINTIP, hvilket er et godt tegn. De laver nemlig formidable produkter, der heldigvis er til at betale. Jakken er forresten designet til livet på pisten, så hvis du er skiløberentusiast kunne du overveje om det ikke var noget.

Jakkens farve bliver næsten ikke bedre. Det er en oplagt kandidat til den flotteste blå nuance, man kan finde i Paint!

Husk at nyde den danske vinter. Den varer kun til april!

🙂

LÆS NU:

5 lækre sager til vintergarderoben

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!