Det er selvfølgelig sagt i sjov. Solen er nemlig et godt stykke fra at være stærk her i januar måned. Faktisk bliver den ikke meget svagere. Dog er lyset alligevel stærkt nok til, at et par solbriller tjener et praktisk formål. I denne omgang er det Komono solbriller, der gør sig gældende i form af ti ganske nye og ikke mindst spændende varianter.

Komono er kendt for sine prisvenlige produkter, hvor der er høj fokus på innovative designs, hvilke du måske også kender fra deres Komono ure. Prismæssigt befinder solbrillerne sig i laget fra 400 til 600 kroner, hvilket er et godt stykke under de sædvanlige kvalitetssolbriller til en tusse, man gerne plejer at købe. Bortset fra brandværdi tror jeg i øvrigt ikke, at der er den store forskel på et par Komono solbriller og et par whatever, som hver anden Københavner går rundt med.

Brune Komono solbriller med sølv stel
komono solbriller

Komono / 549 / Find solbrillerne her

Første par solbriller fra Komono er et glimrende eksempel på deres ihærdige forsøg på at levere unikke designs, lyset umiddelbart ikke før har set. Her har du det klassiske girafmønster forenet med stænger af sølv.

Sorte og transparente Komono solbriller

komono solbriller

Komono / 399 / Find solbrillerne her

Af de mest outrerede Komono solbriller befinder dette par sig oppe i toppen. Det skyldes naturligvis den sorte bjælke øverst og kombinationen af sort og transparent materiale.

Sorte Komono solbriller

komono solbriller

Komono / 449 / Find solbrillerne her

Hvis det ikke skal være alt for eksotisk i forhold til unikke design, kan du garanteret tilfredsstilles med sådan et par sorte stænger, som har det helt klassiske design, man kender fra RayBan. Jeg er i øvrigt ret begejstret for den transparente detalje, der fungerer som en slags skygge. Skide flot!

Sølv Komono solbriller

komono solbriller

Komono / 449 / Find solbrillerne her

Nu er jeg godt nok erklæret farveblind, men hvis jeg skulle sætte en farve på dette par, ville det blive sølv. Men det er vel egentligt ikke så pokkers vigtigt. Det handler jo om, at man kan lide dem. Og det kan vi. Går jeg ud fra.

Som den kløgtige læser måske har bemærket, er tendensen med de transparente materialer til at få øje på. Faktisk gør det sig gældende for næsten alle Komono solbrillerne. Det er dog ikke Komono, der har fundet på denne trend. Det har været populært i et godt stykke tid. Blandt andet har Han Kjøbenhavn lavet transparente solbriller i flere år. Har i øvrigt selv et par derfra. Dem kan jeg anbefale.

Ovale Komono solbriller

komono solbriller

Komono / 449 / Find solbrillerne her

Det transparente materiale behøver ikke være farveløst. Her har vi et par ovale solbriller, hvor det transparente brillestel er gulligt med mørke stænger. Det er der garanteret en masse hipstere, som kunne falde for. Og hvorfor ikke? Selvom du ikke har tophue og bukser limet på, kan de i øvrigt sagtens indgå i et klassisk outfit.

I det hele taget er det en god idé at gå efter et par trodsige solbriller, da den moderne klassiske herremode handler om minimalisme og stilrenhed, men uden det selvfølgelig bliver for meget.

Brune Komono solbriller

komono solbriller

Komono / 399 / Find solbrillerne her

Igen med de klassiske RayBan linjer har vi et par Komono solbriller, der ganske nydeligt er pyntet med et leopardmønster. Hvis ikke leopard, så i hvert fald et eller andet dyr fra kattefamilien. Ikke desto mindre er det pænt. Møg’ pæn’. Til trods for at der kun står 399 på prisskiltet, fremstår solbrillerne ganske eksklusive, hvilket netop er en af Komono’s særlige egenskaber.

Ovale Komono solbriller i sølv

komono solbriller

Komono / 449 / Find solbrillerne her

Jeg har flere gange talt meget varmt om Thom Browne, når emnet er faldet på solbriller. Thom Browne laver nemlig nogle af verdens absolut fedeste solbriller. Men også absolut dyreste, hvilket er et problem, da de færreste er interesserede i at smide +5000 kroner.

Årsagen til at jeg hiver Thom Browne ind i samtalen skyldes, at netop dette par minder meget om noget, de kunne lave. Og når prisen bogstaveligt talt er ti gange lavere, kan vi jo kun lune os i hænderne over sammenlignelighederne.

Mørkebrune Komono solbriller

komono solbriller

Komono / 399 / Find solbrillerne her

Faktisk er jeg ret sikker på denne model, som vi også har set i sort og brun leopard er den samme. Derfor behøver jeg ikke uddybe yderligere med en reference til RayBan og så fremdeles. Det er nemlig at par flotte klassiske solbriller i mørkebrun.

Gennemsigtige Komono solbriller med gule glas

komono solbriller

Komono / 499 / Find solbrillerne her

Skulle jeg håndplukke en favorit af de ti Komono solbriller, er jeg rimelig sikker på, at valget ville falde på denne model. Årsagen hertil er, at jeg er blevet ret tosset med kombinationen af det transparente materiale og farverige glas. Uanset om glassene er gule, røde eller noget helt tredje er der noget frækt over dem.

Er de ikke også noget i stil med dem Johnny Depp har på i Fear and Loathing in Las Vegas? Okay, en Google-søgning afslørede, at jeg var lidt off. Whatever. De er fede.

Gennemsigtige Komono solbriller med metal

komono solbriller

Komono / 549 / Find solbrillerne her

Tager man fronten af denne model, har man et identisk par med de Han-solbriller, som jeg tidligere i artiklen nævnte, at jeg ejede. Og det er jo en god ting.

Til gengæld ser det straks anderledes ud, når solbrillernes stænger afsløres. Faktisk er materialet metal, hvilket giver solbrillerne et kvalitativt touch og ikke mindst tyngde, når man har dem i hænderne. Og det kan vi godt lide. Selvom det ikke er noget i vejen med et par solbriller i ren plastik, så kan de godt virke discountprægede.

Ikke dette par.

LÆS NU:

Eksklusivt sommertøj til mænd der ikke går på kompromis

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!