Et rigtigt herrekontor forlanger lækre kontormøbler

Det at have sit eget hjemmekontor er efterhånden ved at være en almindelig nødvendighed for mænd. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi bruger internettet konstant og dermed har en masse gøremål online. Det kræver naturligvis nogle ordentlige omgivelser, men hvad skal der til for at skabe et rigtigt herrekontor?

En masse lækre kontormøbler, naturligvis. For at hjælpe dig i gang med dit eget kontor, hvad end du skal optimere dit nuværende eller bygge fra scratch, har jeg samlet fem af de vigtigste kontormøbler til et rigtigt herrekontor. Det er selvfølgelig ikke nok bare at købe fem møbler. Et herrekontor skal have sjæl og personlighed. Derfor skal du også finde malerier, indrammede plakater, sjove gadgets og så videre. I første omgang holder vi os dog til møblerne.

Din egen CEO-kontorstol

fede kontormøblerOg vi kan lige så godt starte ud med kontorets vigtigste møbel. Det er selvfølgelig kontorstolen. Kontorstolen er aldeles vigtig, da du vil komme til at bruge rigtigt mange timer i den. Du kan sammenligne kontorstolen med vigtigheden af at eje en god seng. I sengen tilbringer du nemlig en tredjedel af dit liv, hvorfor du saftsuseme også skal ligge godt.

For mit eget vedkommende bruger jeg en tredjedel af mit liv i min kontorstol hvis ikke mere, hvorfor jeg ejer verdens muligvis lækreste kontorstol. Det er en Interstuhl S262, som er flittigt brugt i James Bond og diverse superheltefilm. Du kan se hele serien her (min er nummer to fra højre). Den koster godt 30k fra ny, hvilket er langt over de flestes budget. Heldigvis er der alternativer.

Kontorstolen på billedet ovenfor er en HÅG 09 Classic, som er alvorlig god kvalitet i den ergonomiske superliga. Det er heller ikke nogen billig kontorstol med en pris på knap 15k, men da vi allerede har cementeret kontorstolens vigtighed, er der ikke andre udveje end at spæde lidt ekstra til i kassen.

En elegant reol med plads til whisky-samlingen

fede kontormøbler

På et rigtigt herrekontor står der altid en rigtig reol. Sådan en reol må meget gerne kunne rumme noget, da reolens fineste opgave er at reflektere din personlighed og det du står for.

Denne Hay reol kan glimrende løse en sådan opgave. Du kan sågar tematisere hver kolonne. Den første kunne være din samling af whisky, vodka, gin eller hvad du nu går op i. Kolonne nummer to kunne være diverse samlerobjekter, gadgets og så videre. Kun fantasien sætter grænser, som man siger.

Et lækkert kompromisløst skrivebord

Skrivebordet er næsten lige så vigtig som kontorstolen. Dels fordi det er bordpladen, hvor du skal arbejde og sidde ved computeren, men også rent æstetisk er det vigtigt med et lækker kompromisløst skrivebord, da det fylder meget i rummet. Det er ikke særlig fedt at have et grimt skrivebord i billigt IKEA-træ til at være kontorets fikspunkt.

En rigtig mands skrivebordslampe
fede kontormøbler

Et herrekontor skal ose af Mad Men og høj cigarføring. I den forbindelse kunne man passende gå efter en karismatisk skrivebordslampe som denne guldlakerede Desert Eagle lampe. Nogen vil beskrive den som vulgær og smagløs. Andre vil sige “pisse fedt”. Personligt står jeg lidt imellem. Det kræver indretningsarkitektonisk indsigt at få sådan et bæst af en lampe til at hænge sammen med sine omgivelser, men det er bestemt muligt.

En hjernedød lækker chillax-stol

På et herrekontor skal der være mere end ét sted at opholde sig, såfremt der er plads til det. En fin tilføjelse til kontoret kunne være en lækker chillax-stol, du kan smide dig i, når du bliver træt af kontorstolen. Udover at det skaber hygge på kontoret, har det også en del at sige i forhold til ens produktivitetsniveau. Det at sætte sig et andet sted i rummet sætter gang i kreativiteten og blodomløbet i hovedet. Det er i hvert fald min personlige erfaring.

LÆS NU:

65 fremragende bogreoler du ikke har set før