8 wallstickers og plakater til boligen

Wallstickers og plakater til boligen har fået vind i sejlene de seneste år. I takt med at den minimalistisk boligindretning kombineret med farverige elementer som eksempelvis wallstickers og plakater, har efterspørgslen været stigende. Det er nemlig en billig måde at dekorere boligen på samtidig med, at det ofte ser gennemført ud. Selvom en plakat nogle gange ikke koster mere end 100 kroner, kan den sagtens ligne kunst til flere tusinde kroner. Dog er det selvfølgelig ikke kun til boliger præget af minimalistisk indretning, som kan benytte wallstickers og plakater. Det kan enhver bolig naturligvis. Det var blot min egen præference.

Selv har jeg netop købt intet mindre end 16 plakater fra mit helt store idol Tycho, som jeg dog mangler at få indrammet. Til indramningen vælger jeg naturligvis en pæn sort ramme så smal som mulig.

Sort wallsticker kalender
sort wallsticker kalender

Swiish / 595 / Find wallsticker her

Den store sorte kalender som wallsticker er blevet særdeles populær, da den fungerer som et sjovt og pænt alternativ til de små håndkalendere, digitale kalendere mv. Det giver samtidig et overblik, som er en del mere praktisk for eksempelvis børnefamilier. Det er en brugervenlig måde at holde sig opdateret med månedens begivenheder. Wallstickeren passer bedst ind i køkkenet. Hvis ikke det er stort nok, kan kalenderen dog også sættes op i stuen eller gangen.

Såfremt du skulle være i tvivl, er det skolekridt, der bruges til sådan en kalender. Overfladen er vaskbar, således kalenderen er nem at nulstille.

Sort wallsticker kalender med liste

sort wallsticker kalender med liste

Swiish / 595 / Find wallsticker her

Måske har du behov for det. Måske ikke. Uanset hvad har du muligheden for at vælge wallstickerkalenderen med plads til en liste i venstre side. Den kan bruges til eksempelvis ting, der skal handles ind: fond til sovsen, sparepære til spisebordslampen og så videre.

Surrealistisk plakat med pigen i buret

surrealistisk plakat med pigen i buret

Larissa Kulik / 395 / Find plakat her

Det gode ved plakater er, at man kan få hvilket som helst motiv. Du kan have Picasso-plakater hængende i hele huset, men det ville måske være lige i overkanten. Jeg synes det er bedst, at man vælger unikke plakater, ingen har set før. Eksempelvis sådan et surrealistisk motiv som dette. Så kan man ellers gå i gang med en billedanalyse.

Surrealistisk plakat med pigen og drømmefangeren
surrealistisk platkat med pigen og drømmefangeren

Larissa Kulik / 395 / Find plakat her

Som glimrende makker til pigen i buret, kunne du passende have plakaten med titlen pigen og drømmefangeren hængende ved siden af.

Retro plakat med rumskib der forlader jorden

flot retro plakat med raketskib og jorden

Swiish / 395 / Find plakat her

Jeg er stor tilhænger af animerede plakater i den simple stil. Der er noget beroligende over symmetrien og de bløde farver. Og så kan man jo selv vælge, hvordan motivet skal tolkes. Men mon ikke det er noget i retning af, at ens ambitioner er så store, at jorden ikke er nok? Tja, lidt en kliché, men du kan jo vælge at forsvare at have plakaten hængende derhjemme med en anden analyse.

Plakat med flot vintage verdenskort

plakat med flot vintage verdenskort

Swiish / 495 / Find plakat her

Hvis du ligesom jeg er interesseret i geografi, kan du garanteret også se idéen i at have sådan et vintage verdenskort hængende hjemme i stuen eller på kontoret. Det er altid interessant at se, hvordan geografien så ud for mange tusinde år siden ifølge datidens menneske.

Plakat med flyvende hval

plakat med flyvende hval

Swiish / 395 / Find plakat her

Sådan en flyvende hval er et godt eksempel på de muligheder, der er ift. plakater. Hvis ikke det var for et stykke kvalitetspapir og en printer ville det ikke være muligt at have sådan et unikt billede hængende, medmindre du naturligvis havde købt det originale maleri. Har i øvrigt ingen idé om det et kendt billede.

Farverig og abstrakt plakat

farverig og abstrakt plakat

WDesign / 395 / Find plakat her

Apropos Tycho og de mange plakater jeg havde købt, er det meget i stil med dette farverige og abstrakte billede. Jeg holder meget af denne slags kunst. Både fordi farverne er behagelige at se på, men også fordi du kan analysere det og nå frem til hvilken som helst konklusion. Der findes ikke rigtigt og forkert.

Ift. at købe sorte glasrammer afhænger prisen meget af størrelsen og om det er standard eller tilpassede mål. En standardramme på 50 x 70 cm plejer at koste omkring 400 kroner, men kan også findes billigere, hvis du er villig til at gå på kompromis med rammens design. Men lad lige være med det.