5 fordele ved at have et MasterCard Guld

Her i den moderne verden anno 2016 findes der efterhånden en hel del muligheder i forhold til kortløsninger. Blandt andet kan du få et kreditkort fra Norwegian, som altså ikke kun er flyselskab.

Men hvilke kort bør du have i kortholderen?

Helt generelt har livsstilsmagasinet, Stayclassy.dk svaret glimrende på dette spørgsmål i en artikel om herrepunge, men hvis det skal handle om kreditkort, og i øvrigt hvilke, er det en anden snak.

Og denne snak er ikke så enkel igen, da menneskers personlige behov, som bekendt, varierer. Der er dog en hel del gode grunde til at vælge et MasterCard Guld ved siden af dit dankort/VISA.

Også selvom du ikke er rig.

Et MasterCard Guld er nemlig ikke som i gamle dage, hvor det kun var velstående advokater, læger og forretningsfolk med store kontorer der kunne svinge det gyldne plastik gennem maskinerne.

I dag er guldkortet for alle, og det er heller ikke nogen dyr fornøjelse med sit halvårlige gebyr på 400 kroner. Et gebyr der faktisk inkluderer en hel del fordele inklusiv følgende fem.

Kassekredit på 50.000 kroner

Og så er det endda rentefrit i op til seks uger. Det er en ret kanon buffer at have, når husholdningsøkonomien er under pres eller du har cashflow-problemer.

Rejseforsikring i hele Europa

Med et MasterCard Guld er du helt automatisk dækket ind af en rejseforsikring i hele Europa. Brækker du eksempelvis begge arme efter at være faldet på rulleskøjter i Rom, slipper du for at hænge på en som regel astronomisk regning.

Bedst når uheldet er ude

I udlandet kan man snildt blive snydt.

Det er ikke usandsynligt, at der hæves penge på kortet, man ikke har brugt. Det kan også være helt almindelig internetshopping hjemmefra. Går det galt, er du dækket ind på den måde, at det trækkede beløb godtgøres.

Eller hvad hvis dit flyselskab går konkurs og du allerede har brugt 6.000 på en returbillet til et eksotisk rejsemål? Med et MasterCard Guld får du pengene tilbage.

Det eneste der kræves er naturligvis, at du brugt dit MasterCard Guld som betalingsmiddel.

Billige tilvalgs- og opgraderingsmuligheder

Som nævnt inkluderer et MasterCard Guld rejseforsikring i Europa, men hvis du også har behov for godtgørelse i tilfælde af forsinket fly, mistet bagage, selvrisikofri billeje og årsrejseforsikring i hele verden, er det billigt at opgradere.

En omfattende rejseforsikring via MasterCard Guld kan gøres for omkring 1.000 kroner om året.

En behagelig bonus ved at være dækket ind af bagage- og flyforsinkelse er, at der medfølger et gratis Priority Pass loungemedlemskab, således du kan opholde dig i behagelige omgivelser i lufthavnen, mens du venter på afgang. Der serveres drinks ad libitum samt mad og snacks og diverse andre bekvemmeligheder.

Det er dog vigtigt at notere, at et besøg koster 150 kroner per gang pr. person. Med et Priority Pass kan du medbringe 1 gæst.

Perfekt backup til VISA-kortet

Forbavsende mange mennesker lader sig af uransagelig årsager begrænse til et enkelt kreditkort, da de måske ikke finder det nødvendigt med et ekstra kort.

Alligevel er der god grund til at overveje et backup kort i form af et MasterCard Guld.

Det er nemlig ikke nogen behagelig situation at stå i udlandet eller bare hjemme i Danmark for den sags skyld uden et kreditkort. Uden kreditkortet bliver livet bare ekstra kompliceret.

Hvad gør du i situationen, hvor du befinder dig på en ferie i USA uden et kreditkort? Du kan ikke få tilsendt et nyt kort, men er i stedet tvunget til at handle med kontanter. Og hvor vil du skaffe kontanterne? Du kan få dine forældre til at sende nogen via Western Union, men det er bestemt ikke nogen problemfri løsning.

Generelt er det en enormt god idé med et backup kort, hvor et MasterCard Guld er en af de bedste løsninger.