Enhver mand med respekt for sig selv har en garderobe, hvor der hænger minimum et par Ralph Lauren poloer. En polo er den ultimative form for tidløs herreekvipering. I næsten hvilken som helst sammenhæng kan man lade sig iklæde en Ralph Lauren polo uden at falde igennem, om så resten af selskabet er præget af formelle tekstiler.

I anledning af at efteråret efterhånden rigtigt har sat sit præg på temperaturen, ville jeg blot give en reminder. Bare fordi det ikke er sommer og sol længere, ja så kan man altså snildt gå i sine Ralph Lauren poloer. De henvender sig nemlig til alle årstider, om end sommeren naturligvis er den sæson, hvor poloerne tigger mest om at blive brugt.

Efteråret 2014 er farvernes sæson, hvorfor jeg mener, at netop blå Ralph Lauren poloer er den rigtige farve at smide på tapetet. Ralph Laurens behageligt store udvalg af nuancer gør, at jeg var i stand til at håndplukke fem forskellige blå poloer.

Her til efteråret er min personlige anbefaling at kombinere poloen og blazeren. I en stilguide her på Stay Classy har jeg givet udtryk for, at man ikke bør kombinere en t-shirt med blazer, hvilket jeg i øvrigt står ved, men der er alligevel betragtelig forskel på en t-shirt og en polo. En blazer og t-shirt giver stærke associationer til en aggressiv Randers-type, hvor kombinationen af en polo og blazer blot er en nydelig måde at iklæde sig afslappet, men stilet.

Her er de 5 blå Ralph Lauren poloer:

Marineblå polo med rødt logo

blå ralph lauren polos

Polo Ralph Lauren / 699 / Poloen er fundet her

En klassisk neutral og afslappet Ralph Lauren polo, som fungerer eminent, hvad end det er i kombination med et par badeshorts eller en blazer. Levetiden på sådan en polo er langt over fem år, hvis man behandler sin garderobes tekstil med respekt.

Kornet blå polo med orange logo

blå ralph lauren polos

Polo Ralph Lauren / 699 / Poloen er fundet her

I forbindelse med en række raffinerede blazere, gav jeg forleden udtryk for min begejstring for den stigende tendens, der efterhånden er ved at være ret tydelig, når man kigger på både de analoge og digitale udstillingsvinduer. Tendensen er nemlig, at ekvipering i stigende grad er præget af en kornet tekstur nøjagtigt som denne blå Ralph Lauren polo. Den kornede tekstur giver en dejlig dynamik, hvilket godt kan gøre  de klassiske straight-as-an-arrow farver lidt kedelige.

Blå polo med rødt logo

blå ralph lauren polos

Polo Ralph Lauren / 749 / Poloen er fundet her

Denne klassiske blå polo har eksempelvis ikke denne kornede tekstur, men derfor kan man naturligvis ikke afskrive dens naturlige og tidløse elegance.

Mørkeblå polo med grønt logo

blå ralph lauren polos

Polo Ralph Lauren / 699 / Poloen er fundet her

Selvom logoet på Ralph Laurens poloer er lille, har det alligevel stor betydning for helhedsindtrykket. Kombinationen af denne polos mørkeblå farve og det grønne logo giver et ganske subtilt resultat, der giver anledning til en kildende købelyst.

Lyseblå polo med gult logo

blå ralph lauren polos

Polo Ralph Lauren / 699 / Poloen er fundet her

Indledningsvist nævnte jeg at poloer kan bruges til alle årstider. Det mener jeg stadig, men der er selvfølgeligt nogle farver, som er bedre end andre til eksempelvis efteråret og vinteren. Denne lyseblå Ralph Lauren polo egner sig nok bedst til det sommerlige klima, men i sidste ende er det blot et spørgsmål om at være kreativ i forhold til det samlede outfit. Er du kreativ nok?

LÆS NU:

7 lækre Ralph Lauren t-shirts

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!