Kedeldragten af vinterfedt er der snart ikke længere brug for. Vi nærmer os nemlig foråret, hvor der er ifølge meteorologerne er glimrende udsigt til godt vejr og milde temperaturer. Man kan aldrig regne med DMI og de andre selvudnævnte vejrguder, men man har vel lov at håbe og skulle det ske, at man endda kan lufte mavsen og overarmene, ville det være fjollet ikke at være på forkant mht. æstetikken.

Derfor drejer artiklen sig naturligvis om træningstøj til mænd, for nu skal vaskebrættet altså have lov at se dagens lys. Hvis du går i gang inden månedens udgang ville du vha. selvdisciplin være i stand til at finde formen og vaskebrættet frem i løbet af 30-40 dage.

Det er hårdt arbejde, men afkastet er det hele værd.

Træningstøjet til mænd byder primært på løbetøj, accessories og enkelt udstyr, der sikrer, at du ikke behøver smutte i fitnesscenteret. Personligt gider jeg ikke gå i fitness, medmindre jeg kan tage elevatoren derhen, men smag og behag som man siger.

Grå tætsiddende dri-fit træningstrøje
træningstøj til mænd

Nike Performance / 249 / Find træningstrøjen her

Selv har jeg netop anskaffet ovenstående træningstrøje og endda i samme grå farve. Den er utroligt behagelig at have på og absorberer sved som Nike-produkter har evne til. Derudover er den ganske tætsiddende, så hvis du stadig har for mange rester fra december måned tilbage på sidebenene, er det muligvis ikke det bedste valg.

Langærmet blå træningstrøje

træningstøj til mænd

Nike Performance / 299 / Find træningstrøjen her

Hvis de milde forårstemperaturer mod forventning ikke dukker op lige med det samme, er en langærmet træningstrøje det rigtige valg. Pasformen er den samme som den kortærmede i grå. I øvrigt holder man varmen udmærket i sådan en fyr. Den blå farve er et dejligt frisk pust, for det er sgu for ofte de mørke farver, der præger træningstøj.

Disse tætsiddende træningstrøjer henvender sig bedst til løbetræning, men kan naturligvis bruges til de fleste former for sportslige aktiviteter.

Behagelig trænings-t-shirt i mørkegrå

træningstøj til mænd

Nike Performance / 299 / Find træningstrøjen her

Hvis du ikke er fan af de tætsiddende træningstrøjer og i øvrigt ikke løber særligt meget, er den lidt mere løse udgave givetvis dit rigtige valg. Den er glimrende til fitnesscenteret eller træningspasset hjemme i stuen. Den mørkegrå farve med subtile sortnuancerede striber er i øvrigt pæn at se på.

Sorte løbeshorts med gul stribe

træningstøj til mænd

Under Armour / 249 / Find dem her

Hvad end du løber, går, river i håndvægte, så skal træningsshorts være korte. Drop de knælange badebukser og sølvfarvede basketshorts. Det ser ikke særligt skarpt ud. I stedet bør du vælge et par simple løbeshorts. Eksempelvis det sorte par med en lynhurtig fartstribe i gul fra Under Armour.

Sorte Nike løbeshorts

træningstøj til mænd

Nike / 399 / Find dem her

Vil du helst slippe for den gule fartstribe, kan du nøjes med et par helt klassiske sorte Nike løbeshorts.

Hvide sportsstrømper

træningstøj til mænd

Gore Running Wear / 359 / Find strømperne her

Til løbeskoen skal der som regel et par sportsstrømper til. Det forbavser mig hver gang, når jeg ser priserne på dem, for det er jo bare sokker, ikke? Åbenbart ikke. Der er nemlig ganske stor forskel på materialerne, de er lavet af. Denne 3-pak af hvide løbestrømper består af 90% polyamid og 10% elasthan – nøjagtigt som det skal være.

Farverige løbesko til terræn

træningstøj til mænd

New Balance / 849 / Find løbeskoene her

Nu er Danmark ikke indehaver af det mest kuperede terræn i verden, men man kan nu alligevel godt give sig selv en udfordring ved Amager Fælled. Er man tilhænger af den slags motion, er dette par farverige løbesko til terræn et fremragende valg. Løbeskoen er både slidfast og åndbar, og så skulle du vistnok være i stand til at tiltrække opmærksomhed med de farver.

Lette grønne løbesko

træningstøj til mænd

Nike Performance / 999 / Find løbeskoene her

Jeg har ad flere omgange haft lige præcis denne løbesko på tapetet, men her er den altså igen. Det er Nike Free Flyknit 4.0 og den findes i rigtigt mange spændende farver, som eksempelvis denne lækre pangfarve, der næsten må være inspireret af den grønne mamba.

Jeg bruger selv denne løbesko og kan derfor røbe, at det er en seriøs letvægtssko. Den klæber sig til foden som en støvsuger og tilføjer minimum 2-3 kilometer til din tophastighed. Minimum!

Røde joggingsko fra Adidas

træningstøj til mænd

Adidas / 599 / Find løbeskoene her

Adidas står bag denne afslappede joggingsko, der fungerer som god allround fodtøj i forhold til sportslige aktiviteter. Designet er jeg egentligt ret tosset med, selvom Adidas ikke er min største kop te, når det handler lige præcis om fodtøj, men det ville nu også være imponerende, hvis de ramte ved siden af hver gang.

Push-up grips træningen derhjemme

træningstøj til mænd

Nike Performance / 199 / Find gripsne her

Med et par YouTube-videoer på skærmen kan du træne det meste af din krop med sådan et par push-up grips. Det er selvfølgelig primært et redskab, der er skabt til at træne den øverste del af overkroppen, men der findes alligevel nogle kreative hoveder online med udførlige træningsprogrammer, der ikke kræver meget mere end dette. Så skulle det da lige være en god elastik.

Pulsur med integreret pulsmåler

træningstøj til mænd

Polar / 1595 / Find pulsuret her

Personligt bruger jeg min iPhone til fitness, men jeg har længe gået og diskuteret med mig selv, om jeg skulle overveje et pulsur, så længe det bare havde integreret pulsmåler. Årsagen er, at en iPhone er tung og irriterende at have om armen. Særligt nu hvor de nærmer sig en størrelse a la iPad Mini. Et pulsur kan det samme som en iPhone, bortset fra man må undvære musikken, men måske har du en iPod Nano? Eller måske kan du bare lytte til naturen?

Polar skulle forresten være et af de bedre brands, hvis man bevægede sig ud af denne tangent.

Orange armbånd til iPhone og Samsung

træningstøj til mænd

Nike Performance / 299 / Find armbåndet her

Beholder du i stedet din smartphone, trænger du måske til et farverigt armbånd i orange? Således kan du altid have Hanson Brothers og Wham med på løbeturen. Armbåndet skulle gerne passe til både iPhone 6 og Samsung S5-modellerne.

Orange sjippetov fra Nike

træningstøj til mænd

Nike Performance / 149 / Find sjippetorvet her

Afslutningsvist bliver jeg nødt til at overtale dig til at smide et sjippetov i din virtuelle indkøbsvogn. Hvorfor? Jo, for et sjippetov er en af de mest effektive metoder til at smide de overflødige kilo, samtidig med at du styrker muskulaturen fra top til tå. Eksempelvis vil du forbrænde godt 1300 kalorier ved en times sjipping. Det er 300-400 mere end en rask løbetur.

Hvis du er intrigeret, kan du læse flere af fordelen på følgende link. Og nej, sjipning er ikke kun for piger. Ever heard of Mike Tyson?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!