30 sjove babynavne som kun onde forældre kan finde på

Verden ville være et kedeligt sted hvis vi alle lignede hinanden og havde de samme navne. Dog kan jeg afsløre, at det bestemt heller ikke er tilfældet. Siden navneloven i 2006 blev liberaliseret, er antallet af nye og ganske specielle navne nemlig eksploderet.

Hvor det altid er dejligt med forandring, plejer jeg gerne at sige ‘alt i moderation‘. Det viser sig nemlig, at der findes en del forældre som tager den liberaliserede navnelov lidt for bogstavelig. Kigger man på nogle af de navne små babyer rent faktisk bliver døbt, synes det at være tæt på demonstrativt.

Personligt finder jeg det skide morsomt.

Der er selvfølgelig mange flere spøjse navne at finde, men jeg har begrænset mig til 30 sjove babynavne, som sandsynligvis vil give anledning til mobning allerede fra børnehaveklasse.

Thanks mom and dad.

15 sjove babynavne til drenge

 1. Awesome
 2. Brormand
 3. Dreng
 4. Fru
 5. Gandalf
 6. Haj
 7. Jazz
 8. Jesus
 9. Kamel
 10. Knirke
 11. Laban
 12. Muslim
 13. Offer
 14. Sok
 15. Rocky

Det er svært at vælge en favorit. Der er nemlig mange om budet. Umiddelbart ville jeg have det ret svært ved at hedde Dreng. Jeg kunne forestille mig en deprimerende voksentilværelse, hvor man aldrig rigtigt føler, at man bliver en mand.

Det ville også være pænt skod at hedde Offer. Forestil dig hvor meget man kunne blive mobbet med sådan et navn. Mobbe-Offer. Voldtægts-Offer. Offer på stoffer. Jeg er sikker på 3. klassesbørn er langt mere kreative.

Brormand. Undskyld mig, man skal satme være på nogle stærke stoffer, hvis man når frem til, at det er det bedste navn til ens nyfødte. Hvem er de mennesker? Jeg kunne godt tænke mig at møde dem. Eller ved nærmere eftertanke, så næh, det kunne jeg faktisk overhovedet ikke.

15 sjove babynavne til piger

 1. Aloha
 2. Charme
 3. Badr
 4. Kigge
 5. Ninja
 6. Rikkepippih
 7. Tigerlilly
 8. Yrsavickie
 9. Musling
 10. Gin
 11. Befri
 12. Panda
 13. Altan
 14. Gift
 15. Engel

Badr. Umiddelbart drager jeg med det samme en parallel til ‘bvadr’, som bekendt er et udtryk, der bruges, når man har oplevet noget, der ikke er så lækkert. At træde i en hundelort eller spise edderkopper i Kina. Så ville jeg hellere kalde min datter for Mmmmh.

Selvom Panda på mange måder er et ret fedt navn, så bærer det også præg af, at forældrene, eller i hvert fald faren, har spillet for meget Tekken og set animerede børnefilm i en lind strøm. Man må håbe for pigen, at hun ikke får et højt BMI. Så ruller vittighederne nemlig.

Jeg kunne knytte en kommentar til samtlige sjove babynavne, men de taler vel egentligt sit eget tydelige sprog.

Hvilket babynavn er din favorit?

LÆS NU:

50 grunde til ikke at få børn