Vi er efterhånden blevet klar over, at motion og fitness er en vigtig del af vores sundhed. Netop derfor gør de fleste af os også noget ud af at få rørt sig og pumpet musklerne. I hvert fald i et eller andet omfang. Vi kan nemlig ikke komme udenom, at de færreste har en fysik a la Usain Bolt.

Derfor giver det vel også meget god mening at spekulere i nogle fede sportstasker, således man kan fragte motionsdragten frem og tilbage med stil.

Til det formål finder du 9 interessante og ikke mindst fede sportstasker, som i øvrigt er ganske billige. Fælles for dem er, at de repræsenterer et vist niveau af sporty elegance, samtidig med at det er nogle store sportstasker med plads til både sko, håndklæde og hvad du ellers har af sager. Dog er der en enkelt undtagelse i form af en enkelt skuldertaske fra Nike, men mon ikke det går.

Retro sportstaske i blå og hvid

fede sportstasker til billige penge

Mitchell & Ness / 299 / Find sportstasken her

Måske sportstasken i virkeligheden er mere oldschool end retro. Uanset hvad er det dog en lækker sportstaske, som er både casual og smart. Med en pris på blot 299 kroner er det et fremragende transportmiddel til dit træningstøj.

Pæn sort NBA sportstaske

fede sportstasker til billige penge

Mitchell & Ness / 299 / Find sportstasken her

Ligeledes fra Mitchell & Ness kommer denne nydelige model, som har samme dimensioner som den oldschool sportstaske, men som i stedet er sort og i følgeskab med det bekendte NBA logo. Som prikken over i’et er håndtagene hvide, hvilket agerer glimrende kompliment til den sorte grundfarve.

Sort Nike sportstaske til skulderen

fede sportstasker til billige penge

Nike / 199 / Find sportstasken her

Det var selvfølgelig denne sorte skuldertaske fra Nike, jeg nævnte indledningsvist, som ikke har så forfærdelig meget plads, men som i stedet er dejlig praktisk, hvis du ikke har behov for at have særligt meget med dig. Jeg bruger selv en skuldertaske i lignende størrelse, som uden problemer rummer mine løbesko, sokker, løbeshorts, træningstrøje samt et mellemstort håndklæde.

Selvom det i øvrigt ligner læder er det faktisk polyuretan, som er et billigt, men ikke desto mindre slidstærkt alternativ. Sportstaskens stilrene design og det klassiske Nike logo gør skuldertasken til et udmærket alternativ til den store sportstaske.

Stilren blå sportstaske

fede sportstasker til billige penge

Your Turn / 249 / Find sportstasken her

Hvis du leder efter en billig stilren sportstaske, der lige så godt kunne koste fire gange så meget, har Your Turn snedkeret denne blå model, som i øvrigt også finde i en eksklusiv oliven.

Netop kombinationen af den mørkeblå farve og de brune håndtag sikrer dette eksklusive og elegante design. Derudover er det en ganske stor sportstaske, som burde være mere end rigeligt for de fleste vedkommendes behov.

Stilren oliven sportstaske

fede sportstasker til billige penge

Your Turn / 249 / Find sportstasken her

Og sådan her ser den stilrene sportstaske ud i oliven. Jeg holder rigtigt meget af både blå og oliven, men skulle jeg vælge mellem netop disse to modeller, ville jeg vælge sidstnævnte. Det skyldes blandt andet, at oliven ikke ses særligt ofte i gadebilledet. Derudover vil jeg gå så vidt at sige, at oliven er en af de flotteste og mest undervurderede farver.

Dog er begge sportstasker skide pæne. Derfor kan du naturligvis også vælge den blå model med god samvittighed.

Billig grå sportstaske med god plads

fede sportstasker til billige penge

Brooklyn’s own by Rocawear / 249 / Find sportstasken her

Det er måske ikke sportstasken i de mest spændende farver, men det er samtidig svært at knytte en negativ kommentar. Grå og sort går aldrig af mode og samtidig er det et fint alternativ til sportstaskedesigns, som nogle gange godt kan blive lidt for smarte og ikke mindst farverige.

Til 249 kroner kan det vist heller ikke blive meget billigere at transportere sit træningstøj rundt på stilfuld vis.

Klassisk sort sportstaske

fede sportstasker til billige penge

Dickies / 499 / Find sportstasken her

Dickies er vistnok kendt for at lave tøj og sko, som læner sig op ad skaterkategorien og det er jo ikke ligefrem noget, vi normalt er tilhængere af her på Stayclassy.dk.

Dog er det ikke noget problem at stille sig bag denne klassiske sorte sportstaske. Hvorfor skulle det også være det? Prisen er i øvrigt lidt højere end de førnævnte sportstasker, hvilket nok skyldes, at kvaliteten er et enkelt niveau højere.

Elegant sportstaske i mørkegrøn

fede sportstasker til billige penge

Herschel / 549 / Find sportstasken her

Vi slutter af med to fede sportstasker fra taskespecialisten, Herschel. Herschel har efterhånden overtaget verdensmagten, når det kommer til tasker i denne prisklasse, for de ses særdeles ofte i gadebilledet. Det skyldes selvfølgelig deres evne til at producere lækre produkter i endnu lækrere designs.

Det må man i øvrigt sige denne elegante sportstaske i mørkegrøn er en fin demonstration af. Ligesom sportstasken fra Dickies, er kvaliteten også en tand højere end modellerne fra Your Turn og Mitchell & Ness.

Fed orange sportstaske med hank

fede sportstasker til billige penge

Herschel / 649 / Find sportstasken her

Vi slutter af med min personlige favorit, som også er den dyreste af de 9 fede sportstasker til billige penge. For se lige engang hvor flot en sportstaske ser ud badet i orange. Måske er jeg særligt begejstret for sportstasken, idet orange er blandt mine yndlingsfarver. Dog synes jeg, at det er rimeligt svært at argumentere imod designets fortrinligheder.

Og til 649 kroner slår du garanteret heller ikke hul på økonomien. Spørgsmålet er blot, om du kan lide pangfarver?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!