Blå skuldertaske fra Ralph Lauren

På en jævnt deprimerende onsdag med et vejr efter danske standarder, bør man altid finde sig noget at varme på og mig bekendt er der ikke noget som materialisme, der kan varme humøret bedre op.

Ugens ekvipering er et fornemt forslag til en trofast rejsemakker. Det er denne blå skuldertaske fra Ralph Lauren, der drypper af eksklusivitet og håndlavet kvalitet.

Kombinationen af det blå tekstil og de brune læderstropper svinger sammen som Fred Astaire and Ginger Rogers.

Af alle accessories til mænd er skuldertasken en af de vigtigste, hvorfor man ikke kan være bekendt at være fedtet, når man skal ud og købe sådan en. Årsagen til at skuldertasken er blandt de vigtigste accessories til mænd, er, fordi man efterhånden skal have sine elektroniske apparater med sig rundt hele tiden. Hvad end det er din Macbook eller tablet, så kan du ikke undvære den. Derudover er der jo også en række andre ting og sager af essentialitet. Eksempelvis din Mont Blanc pen, analogt papir til idésex, læsestof (jeg har min Kindle) og så fremdeles.

Skulle det have interesse kan du se samtlige ting og sager, jeg gemmer i min egen skuldertaske. Den artikel finder du her.

blå computertaske med læderstropper ralph lauren

Sådan ser den blå skuldertaske ud forfra.

Som med de fleste produkter Ralph Lauren sætter sit aftryk på, er kvaliteten og elegancen altid let genkendelig. Deres designere formår altid at finde den rigtige balancegang mellem det elegante og det ekstravagante uden det afspejler russisk vulgaritet.
blå computertaske med læderstropper ralph lauren

Og bagsiden.

Skuldertaskens design er stilrent og enkelt, men uden at være kedeligt. Læderstropperne er placeret de helt rigtige steder, således der ikke er nogle svage punkter. Det betyder, at skuldertasken kan holde til mange års dagligt brug, selvom man måske ikke gider bruge den samme skuldertaske i så lang tid. Jeg anbefaler, at man har to eller tre skuldertasker at vælge i mellem. Det er lidt lige som håndsyede sko. Ét par er sgu ikke nok!

blå computertaske med læderstropper ralph lauren

Skuldertasken fra Ralph Lauren tager sig nydeligt ud fra siden.

En skuldertaske må aldrig være overbelastet med store lommer og tunge bøger. Den skal være tynd og veltrænet. Nøjagtigt som her på billedet.

blå computertaske med læderstropper ralph lauren

Plantegningen er gennemtænkt.

Kigger man inden i den blå skuldertaske fra Ralph Lauren, ser plantegningen helt rigtig ud. Du har de to store primære lommer, som holdes adskilt af en knap. Derudover har du de små lommer, som agerer hvilebænk for dit pas, iPhone og diverse remedier.

I det hele taget en fremragende skuldertaske, der ville komplementere enhver mand. Skuldertasker fra Ralph Lauren er ikke billige, men hvis du spørger mig heller ikke urimeligt dyre. Sådan en legekammerat til din Macbook og tablet står i 2995 kroner. Den venter lige her.

LÆS NU:

25 fede lædertasker i bedste kvalitet

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!