10 fede accessories til efteråret

Efteråret er allerede godt i gang og det kan i øvrigt også stille og roligt mærkes på temperaturerne. Navnligt det faktum at det fremadrettet kun bliver køligere, gør også at du skal forberede garderoben på det.

I denne omgang handler det om en række fede accessories til efteråret. Heriblandt finder du et par eksempler på nogle lækre halstørklæder, der netop kan være behjælpelig mod den dalende temperatur. Derudover gemmer der sig også nogle dejlige handsker, et par bælter og lidt mere i hatten.

Gråt halstørklæde
fede accessories til efteråret

JOOP! / 399 / Find halstørklædet her

Som nævnt indledningsvist kan vi ikke lave om på, at efteråret bringer køligere vinde med sig. Det faktum er der faktisk mange, som er begejstret for, da det betyder, at man kan have mere tøj på og dermed lave mange flere forskellige stylinger. Personligt ville jeg helst have det gode vejr, men jeg vil nu heller ikke løbe fra, at ovenstående grå halstørklæde fra JOOP! er ganske nydeligt.

Som jeg vistnok har nævnt et par hundrede gange, er JOOP! kendt for kombinationen af fremragende kvalitet og elegante design. Derfor ville dette halstørklæde til små 400 kroner være et særdeles godt valg.

Eksklusivt sort halstørklæde

fede accessories til efteråret

Lagerfeld / 799 / Find halstørklædet her

Der er endnu et halstørklæde med på listen over fede accessories til efteråret. Dette halstørklæde er så lækkert, at man næsten håber, det bliver et forfærdeligt koldt efterår. De mørke toner gør halstørklædet til en universel partner til hvilket som helst outfit. Derudover tilføjer sådan et halstørklæde samtidig et eksklusivt touch hertil.

Casual bælte fra Ralph Lauren

fede accessories til efteråret

Polo Ralph Lauren / 699 / Find bæltet her

Det kan måske være svært at kategorisere et bælte som værende sæsonbestemt, men der var bare et eller andet efterårsagtigt over dette casual bælte fra gode gamle Ralph Lauren. Det rå design og kombinationen af de forskellige materialer gør bæltet til et interessant emne. Faktisk er bæltet trods sit ikke helt ordinære design godt anvendt til et casual outfit, hvor der måske endda også sniger en lille blazer med.

Klassisk brunt Versace bælte

fede accessories til efteråret

Versace Jeans / 649 / Find bæltet her

Jeg har altid prædiket, at der aldrig bør gås på kompromis med kvalitet. Det mener jeg stadig. Dog er det ekstra vigtigt at efterkomme dette princip, når det kommer til bælter. Min erfaring er nemlig den, at de billige bælter har en uacceptabel kort levetid, fordi de ikke kan holde til at blive åbnet og lukket. En kort levetid skal du dog ikke være bekymret for, hvis du kaster en mønt efter dette Versace bælte. Du ved nemlig godt at Versace kun leverer kvalitet. Tilmed kan du også glæde dig over et klassisk design, der oser af eksklusivitet.

Smalt marineblåt slips

fede accessories til efteråret

Filippa K / 549 / Find slipset her

Her til efteråret skal jakkesættene luftes og dermed kan du også passende opdatere dine kollektion af slips med et nyt og ikke mindst nydeligt at slagsen. Til dette formål kunne du give dit i kast med sådan et marineblåt slips fra svenske Filippa K. Slipset er lidt smallere end normalt, men det gør ikke noget, så længe din fysiske tilstedeværelse er nogenlunde proportionel.

Med andre ord passer et smalt slips ikke særligt godt med en overvægtig mand. Dette marineblå slips ville fungere godt med et klassisk kongeblåt jakkesæt, hvor netop den marineblå farve står som en pæn kontrast.

Hvis du er på udkig efter den ultimative samling af slips, kan du med fordel tage et kig på Stay Classy’s ultimative slipseguide.

Elegant kortholder i grøn og brun

fede accessories til efteråret

J. Lindeberg / 249 / Find kortholderen her

En af de trends jeg opfordrer stærkest til, er at afskaffe den tykke tegnedreng og i stedet anskaffe en enkel kortholder, der ikke fylder noget. Denne opgave løser ovenstående elegante kortholder fra J. Lindeberg ganske fremragende. Kombinationen af de grønne og brune farver samt læderets nydelige patina gør den til en tidløs kortholder, du kan være stolt af at have med dig rundt.

Lækre mørkebrune Ralph Lauren solbriller

fede accessories til efteråret

Polo Ralph Lauren / 1095 / Find solbrillerne her

Vi går med solbriller året rundt. Selv i December hvor solen kun viser sig en håndfuld timer om dagen, er solbrillerne en trofast følgesvend. De fleste af os mænd har derfor også flere forskellige solbriller. Derfor kunne det måske være noget at udvide samlingen med et par mørkebrune solbriller fra Ralph Lauren. Netop den mørkebrune farve passer glimrende til farverne, der repræsenterer det danske efterår. Det er sgu nydeligt!

Mørkebrune uldhandsker

fede accessories til efteråret

Polo Ralph Lauren / 379 / Find handskerne her

Alt andet lige kommer der til at være efterårsdage, hvor et par handsker forekommer nødvendige. Og når det er tilfældet, ville det ikke være noget dumt scenarie, at kunne stikke hænderne ned i et par mørkebrune handsker af uld. Slet ikke når kvaliteten er signeret af vores gode ven, Ralph Lauren. Dog er der en enkelt negativ ting ved et par handsker af uld, nemlig at de ikke er vildt praktiske, når det regner. Og det danske efterår har det med at regne.

Bløde læderhandsker i eksklusiv brun

fede accessories til efteråret

Roeckl / 699 / Find handskerne her

Derfor kunne et par eksklusive læderhandsker fra handskeeksperten, Roeckl, muligvis være et fint alternativ. Godt nok er læderhandsker ikke vandtætte, men de er alt andet lige resistente til en vis rimelighed. Handskernes klassiske design og den fine kvalitet gør dette par til et glimrende køb, som kan sammenlignes med langt dyrere produkter fra de kendte premium brands.

Pæn sort hue

fede accessories til efteråret

Lagerfeld / 399 / Find huen her

Jeg hader at gå med hue. Hvis jeg kan undgå det, så undgår jeg det. Dog er det langt fra alle, som er enige med mig i dette. Derfor prøvede at finde en hue, som jeg kunne overveje at tage på, hvis alternativt var stenning til døde. Jeg fandt frem til en stilren hue i sort fra tyske Lagerfeld. Egentligt bryder jeg mig ganske godt om det enkle design samt huens dimensioner, hvorfor jeg altså ikke vil dømme dig, hvis jeg får øje på dig i gadebilledet med sådan en hat.

LÆS NU:

11 ting en mand med respekt for sig selv bør eje

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!