Notesbog? Her er 20 Notesbøger i Eksklusive Designs og Høj Kvalitet

Gode idéer er grundlaget for menneskehedens utrættelige avancement. Flyvemaskinen, kameraet, computeren, ja, sågar den dybe tallerken er alle bragt til livs, fordi der sad et menneske med en idé.

Gode idéer er en af de varer, som er i højest kurs i dag. Hvorfor? Vi lever i et højteknologisk landskab, hvor flere og flere processer automatiseres. Inden længe kommer arbejdskraften til, i overvejende grad, at basere sig på menneskets evne til at tænke kreativt. Skal du med på bølgen?

Det at skrive idéer og observationer ned i din notesbog har en række store fordele. Du husker de tanker bedre. Du sætter ord på dine tanker. Du træner din hjerne.

Og særligt sidstnævnte er alfa omega. Ligesom du kan træne dine muskler i et fitnesscenter, kan du træne din hjerne og notesbogen er din hjernes fitnesscenter!

Majoriteten af følgende notesbøger er i den lidt højere ende, så hvis du er på udkig efter en billig notesbog, der blot skal tjene det praktiske formål, er det nok ikke her, du skal lede.

Årsagen til at jeg kun har samlet eksklusive notesbøger er, at jeg mener, det er vigtigt for kreativiteten og inspiration. I hvert fald hvis man er et visuelt menneske, der sætter pris på æstetik og design.

Rød notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 449 / Hop til Shop

Vi lægger ud med et formidabelt eksempel på en notesbog, der sætter inspiration og idéer igang. Det er i hvert fald sådan, jeg har det, for se lige hvor elegant sådan en skrigende rød notesbog er.

Det er engelsk Smythson, som er designeren bag. Og netop Smythson står bag en god portion af de notesbøger, du finder i denne samling. Det hænger sammen med, at Smythson er et ikonisk brand fra den ikoniske shoppinggade i London, nemlig Bond Street.

I over 125 år har Smythson leveret eksklusive lædervarer til mænd og kvinder, der kun vil have det bedste. Du kan læse mere om Smythson’s århundrede lange historie her.

Blå notesbog til inspiration og idéer

Smythson / 449 / Hop til Shop

Er du ikke tosset med den røde notesbog, findes samme model i denne nydelige blå, hvor der selvfølgelig også er plads til masser af inspiration og gode idéer!

Sort “strictly confidential” notesbog

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 449 / Hop til Shop

Smythson’s udvalg af notesbøger er ganske imponerende. Der er noget for enhver smag, så det er blot om at finde den notesbog, der passer til dig. Hvis du eksempelvis har nogle aldeles hemmelige noter, kan du gå efter denne notesbog.

Med ordene “strictly confidential” kan du være helt sikker på, at ingen har interesse i at læse dine noter. Ok, det var en joke, men sørg for at holde notesbogen opbevaret forsvarligt.

Billig notesbog i sort moleskine

notesbøger i flotte og smukke designs

Moleskine / 140 / Hop til Shop

Måske er 140 kroner for en notesbog ikke billigt efter gennemsnitspersonens opfattelse, men hvis du lige har med i ligningen, at du for dette beløb for en notesbog af fornem læder i et fornemt design, jamen, så er det altså billigt.

Moleskine notesbøger er i øvrigt blandt de mest eftertragtede på markedet, fordi man får en perfekt kombination af prisvenlighed, høj kvalitet og design. På denne model har du et elastisk bånd, som sikrer, at bogen altid er lukket og dermed ikke får æselører, når det ligger i tasken.

Billig notesbog i ekstra stor

notesbøger i flotte og smukke designs

Moleskine / 219 / Hop til Shop

Afhængig af hvilken størrelses notesbog du har behov for, kan jeg glæde dig med, at der er flere at vælge mellem. Her har du igen en Moleskine notesbog i samme design som førnævnte, men i en stor udgave.

Personligt, foretrækker jeg den lille notesbog, da den er nemmest at have med sig rundt. Det er jo dét, som er hele idéen med en notes, nemlig at du kan havde den i baglommen eller jakkelommen, således du altid kan skrive idéer, tanker og observationer ned. I sidste ende er det dog et spørgsmål om præferencer.

Sort Montblanc notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

 Montblanc / 500 / Hop til Shop

Montblanc er vel verdens mest eksklusive brand, når det kommer til accessories som eksempelvist notesbøger. Franskmændene kan bare et eller andet, når det kommer til elegance og eftertragtede designs.

Sådan en Montblanc notesbog ville agere fremragende kompagnon med en elegant sort skuldertaske. Det kunne jo passende være en Montblanc taske!

Flot Montblanc notesbog med ulve

notesbøger i flotte og smukke designs

Montblanc / 650 / Hop til Shop

Notesbøger behøver ikke være sorte og “kedelige”. Tag for eksempel denne notesbog fra Montblanc, som er dekoreret med hylende ulve. Ulven er et symbol på gåpåmod og styrke. To ting som er afgørende for succes i livet. Og netop derfor er det også en inspirerende notesbog at have med sig rundt.

Blå Smythson notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 449 / Hop til Shop

Til dig der vil have en helt klassisk og lækker notesbog uden dikkedarer, har engelske Smythson skræddersyet denne model til dig. Notesbogen er pakket ind i præget læder, som giver et groft udtryk, der kun kan beskrives som hamrende elegant.

Notesbogen er blå, omend en meget mørke udgave heraf. Som farveblind var jeg overbevist om, at den var sort, men det er altså en mørk marineblå. På mange måder er netop denne notes en god kandidat til den perfekte notesbog.

Klassisk sort notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 399 / Hop til Shop

Kandidaten til den perfekte notesbog er også at finde i helt sort. Hvad foretrækker du? Er du sort eller blå?

Håndlavet blå notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 449 / Hop til Shop

Blå er min yndlingsfarve. Derfor har jeg også smidt penge efter netop denne notesbog, da den ganske enkelt bare ræsonnerede med mig. Jeg kunne særligt godt lide det diskrete print “Out of the blue”, som er en god reference til idéer, som jo i virkeligheden kommer ud af det blå.

Ligesom alle de andre Smythson notesbøger, kan jeg forsikre om, at kvaliteten er helt uovertruffen. Den er så lækker at have i hånden og i det hele taget bare sidde og skrive i.

Sort notesbog af krokodillelæder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 599  / Hop til Shop

Bevares, det er naturligvis ikke ægte krokodillelæder, men derimod ægte kalvelæder. Havde det været krokodillelæder kunne du snildt sætte et nul på og gange med to. Faktisk laver Smythson notesbøger af krokodillelæder og prisen er rent faktisk på den anden side af 10.000 kroner.

Derfor er sådan en – stadig – eksklusiv imitation et super alternativ. I en blindtest ville de færreste ane forskel.

Don’t Believe Everything You Read notesbog

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 449 / Hop til Shop

Der er mange mennesker, som burde eje denne notesbog. Den guldfarvede tekst er nemlig mere vigtig end nogensinde i en verden, der er fyldt med så mange informationer, der ikke er rigtige.

Det er bestemt klogt ikke at tro på alt, hvad du læser. I stedet bør du tro på alt, hvad du skriver ned i din notesbog. Det er en langt bedre tommelfingerregel af leve efter.

Lille blå notesbog i præget læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 479 / Hop til Shop

Det er svært at opnå succes. Det er en konstant kamp med sine indre dæmoner, der hele tiden forsøger at holde en tilbage. Der er stemmer, som fra morgen til aften hvisker “stop med at arbejde så hårdt.. det bliver ikke til noget alligevel!”

Jeg tror, de fleste kan relatere. Om ikke andet har jeg det tit sådan, og det undrer mig, hvorfor vores hjerne er indrettet således, at det altid er en mental kamp at være produktiv og løse problemer. Burde hjernen ikke være indrettet til at klare sådanne sager med glæde?

Uanset hvad er denne notesbog en herlig daglig reminder om, at du skal se at få realiseret dine ambitioner. Og det kan kun lade sig gøre med hårdt arbejde og ubønhørlighed.

Lyseblå notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 449 / Hop til Shop

Er du en legende? Nok ikke, men hvorfor ikke stræbe efter det? Os mennesker burde alle have en målsætning i livet om, at vi efterlader et eftermæle, som huskes på den ene eller anden måde.

Du behøver ikke være Steve Jobs for at imødekomme en sådan ambition. Et eftermæle der anerkendes gennem flere generationer findes i mange forskellige størrelser. Og det starter alt sammen i denne lyseblå notesbog. Det er idéerne, du skriver ned her, som fører dig til et liv, du kun tør drømme om.

Montblanc notesbog med satellitbillede

notesbøger i flotte og smukke designs

Montblanc / 600 / Hop til Shop

Jeg er tosset notesbøgerne fra Montblanc, som skiller sig ud på en forfriskende kreativ måde. Denne notesbog med satellitbillede af Moder Jord er en herlig analogi for ambitionen om at ville overtage verdensherredømmet, altså på den gode måde!

The World is your oyster, som man plejer at sige.

Stor blå moleskine notesbog

notesbøger i flotte og smukke designs

Moleskine / 179 / Hop til Shop

Moleskine’s målsætning er at lave notesbøger uden bullsh*t. Og det lykkes de med igen og igen. Her har vi fat i den store udgave af deres klassiske blå Moleskine notesbog.

Notesbog til rejser og oplevelser

notesbøger i flotte og smukke designs

Smythson / 479 / Hop til Shop

En notesbog kan bruges til mange forskellige ting. Det handler ikke altid om kun at skrive idéer ned, der kan skabe et eller andet foretagende, som kan give evig succes og indfri alle livets hede drømme.

Notesbogen kan bruges som dagbog, og det er faktisk en af de måder, jeg selv bruger notesbogen. Hver morgen skriver jeg tre ting ned, som jeg er taknemmelig for. Ligeledes skriver jeg også dagligt tanker ned, som kan være alt fra følelser i kroppen, negative tanker og hvorfor jeg har dem. Det er en god øvelse, da angst og uro i kroppen ofte er forbundet med en usikkerhed, der ikke umiddelbart kan sættes ord på.

Det var et sidespor, men du fanger min pointe. Ovenstående notesbog er velegnet til rejserne på vores frodige jordklode. At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen. Det har han ret i. Rejser er nemlig den bedste måde at udvikle sig, da man får en masse nye indtryk, som man ellers ikke får. Og de indtryk er vigtige at skrive ned, så din hjerne aktivt kan bearbejde dem.

Blå Montblanc notesbog med Walt Disney-signatur

notesbøger i flotte og smukke designs

Montblanc / 700 / Hop til Shop

Er du fan af Walt Disney? Nåede du aldrig at få hans autograf? Jamen, så er der stadig håb. Denne notesbog fra Montblanc er nemlig en hyldest til herren, som har beriget vores barndom med ture til Disney World, tegnefilm og en forestilling om en verden, der kun har godt i sig.

Jeg er fan designet, som kombinerer blå læder med sin gule strop. To farver der er skabt for hinanden.

Blå Montblanc notesbog i læder

notesbøger i flotte og smukke designs

Montblanc / 800 / Hop til Shop

Hvis du mest af alt bare gerne vil have en klassisk Montblanc notesbog, kan du vælge det sikre, men elegant valg. I forhold til de klassiske notesbøger fra Montblanc foretrækker jeg denne blå udgave, som i øvrigt fås i flere størrelser. Som du kan se på prisen er den dyrere end de andre, men det er altså fordi, det er den store model.

Billig moleskine notesbog med elastisk bånd

notesbøger i flotte og smukke designs

Moleskine / 139 / Hop til Shop

Vi slutter af med den billigste notesbog i denne fantastiske samling af smukke notesbøger, hvis jeg altså selv skal sige det. 139 kroner for denne bandit er billigt sluppet, når man lige husker på, at du i en flot læderindpakning får 192 ulinjerede sider i syrefrit papir at lege med.

Du kan få et samlet overblik over alle Moleskine notesbøger lige her.

Notesbogens vigtigste accessory

notesbog til dine rejser og oplevelser

Nu hvor jeg har forkælet dig med de lækreste notesbøger, du kan komme i nærheden af, er jeg nødt til at supplere med notesbogens afgørende vigtige accessory, nemlig kuglepennen.

En eksklusiv notesbog fungerer ikke sammen med en almindelig grim kuglepen. Tingene skal hænge sammen, kan du nok forstå.

Kigger du close-up billedet ovenfor, kan garanteret også gætte, hvor vi er på vej hen. Yes, Montblanc kuglepennen!

Forestil dig at have en blå Smythson notesbog og en matchende blå Montblanc kuglepen. Så er der altså lagt i ovnen til kreativitet og inspiration, der lynhurtigt giver et attraktivt return on investment.

Sort Montblanc fyldepen med guld

montblanc notesbog

Montblanc / 7300 / Hop til Shop

Er du typen, som altid går all-in, skal du selvfølgelig have den fineste fyldepen, der kan købes for penge. Altså kig lige på den her fyldepen! Det er et stykke kunst, som agerer forlængelse af din hjernes kunstneriske kreativitetskammer.

Dog er det nok ikke alle, der har et kuglepensbudget i denne størrelsesorden, men fortvivl ej. En fyldepen er nemlig ikke den bedste type kuglepen, hvis du dagligt bruger notesbogen.

Min anbefaling er, at du går efter en Montblanc ballpoint, der ligger i samme kategori som almindelige kuglepenne, men selvfølgelig i en klasse for sig. En ballpoint kuglepen efterlader blækket tørt, således det ikke tværes ud, hvis du hurtigt klapper notesbogen sammen.

Sådan en Montblanc kuglepen kunne se ud som følgende model.

montblanc pen til notesbog

Montblanc / 3300 / Hop til Shop

Min personlige favorit at skrive med er den såkaldte rollerball kuglepen. Skriveoplevelsen er meget lig en fyldepen med sin spidse næse. Dog bruger den mere blæk end en almindelige kuglepen og tørrer af samme grund heller ikke så hurtigt. Det føles bare godt at skrive med… What can I say?

Jeg er i øjeblikket ved at spare op til denne Montblanc rollerball, som er født i en skrigende orange. Og orange er kreativitetens farve, plejer jeg at sige.

montblanc pen til notesbog

Montblanc / 2200 / Hop til Shop

Du behøver naturligvis ikke have en dyr Montblanc pen for at kunne skrive idéer ned. Det er bare mig, som aldrig kan få nok af det gode. Held og lykke med skriveriet!

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

 

View this post on Instagram

 

Our first Bali vlog is live! This is the video where we also share some exciting news. Can you guess? It rhymes with shark!

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Følger du min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse kultur!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!