Når sommervejret står på her i Danmark, kan jeg ikke komme på nogen mere sommerlig form for beklædning end en ægte stribet t-shirt. Og hvem laver en ægte stribet t-shirt bedre end nogen anden? Ja, det er naturligvis Ralph Lauren, der har den særlige egenskab.

Normalt plejer man at kunne finde Ralph Laurens klassiske udgave af en stribet t-shirt i mange forskellige farver, men i øjeblikket har jeg ikke været i stand til at støve mere end en blå og grøn op. Dog gør det ikke noget, da blå og grøn repræsenterer sommeren bedre end de fleste andre farver.

Når temperaturen koger og strandturene melder sig ind, orker man ikke at pakke sig ind i en skjorte med oprullede ærmer eller end polo shirt, da begge kan være lige varme nok at tonse rundt i.

I stedet er det naturligvis en stribet t-shirt, der er det ræsonnable valg. Fordelen ved Ralph Lauren’s klassiske t-shirts med striber er, at de er fandens pæne. Det betyder altså, at du både på og udenfor stranden fremstår elegant og oplagt til hvilke som helst former for sommerlige udskejelser.

Hvis du primært vil anvende sådan en stribet t-shirt til stranden, vil  jeg hurtigt minde om, at du kan finde matchende badeshorts og klipklappere lige her. Husk solcremen, men næsten lige så vigtigt; solbrillerne.

Stribet T-Shirt i Blå

stribet t-shirt

Polo Ralph Lauren / 499 / Find den her

En stribet t-shirt i blå er vel nok førstevalget, hvis du ikke har tænkt dig at investere i to gange luksusekvipering til stranden. Selvom t-shirten oser af sol, sommer og iskold Krüg Champagne, kan man langt hen ad vejen bruge t-shirten i hvilken som helst konstellation.

Personligt mener jeg i øvrigt ikke, at man bør kategorisere tøj på den måde, at man udelukker brugen i visse sammenhænge, selvom der naturligvis er lejligheder, hvor det ville være lige morsomt nok at bryde med normen. “Don’t think you can get away with wearing a white dress to brunch”.

Stribet T-Shirt i Grøn

stribet t-shirt

Polo Ralph Lauren / 499 / Find den her

Selvom den stribede t-shirt i blå tager førstepladsen, kan vi bestemt ikke tillade os at afskrive denne grønne herlighed. T-Shirten er nøjagtigt den samme, så det er vel egentligt blot et spørgsmål om smag og behag. Vil du se lækker ud, eller vil du se hot ud? You be the judge.

LÆS NU:

30 t-shirts til en classy herre

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!