10 fede punge og kortholdere til mænd

10 fede punge og kortholdere til mænd

I dag skal det handle om noget så essentielt som fede punge og kortholdere til mænd. That’s right! Det er måske den vigtigste af alle accessories til mænd. Hvorfor? Fordi en pung og kortholder fortæller rigtigt meget om, hvad du er for en person. Har du styr på dit liv eller er du et rodehoved? Tro det eller ej, så er det faktisk til at læse ud fra din kreditkorts-transporter.

Derfor er udvalget af fede punge og kortholdere til mænd selvfølgelig også nøje udvalgt, således de repræsenterer et individ med styr på tilværelsen og et rolig overblik.

Men hvordan kan man ud fra pungen eller kortholderen læse om en person har styr på tilværelsen eller er et gedigent rodehoved?

Det skal jeg fortælle dig.

En pung og kortholder handler nemlig om at leve op til ordsproget less is more. Vi befinder os ikke længere i halvfemserne. Vi er i midten af 2010’erne og derfor er det på tide at se indad. For er det virkeligt nødvendigt at have kuponer, medlemskort til BR, Elgiganten, Magasin, den irske pub, månedgamle kvitteringer, udskrifter og ekstra pasfoto i pungen?

Nej, vel?

Behøver du have 300 kroner i mønter? Overhovedet ikke! Og i et sådan tilfælde hvor meget fylder tegnebogen? Alt for meget!

tyk pung

Det er altså et rungende stort NO-GO at slæbe rundt på sådan en pung!

Med en kortholder og en pung i tilsvarende størrelse kan den moderne herre klare sig fint. Det er nemlig ikke nødvendigt at have meget mere end 4-6 kort med sig.

Spørg dig selv. Hvad er rent faktisk nødvendigt at have med i pungen?

I min egen lille minimalistiske pung har jeg mit kørekort, VISA-kort, Mastercard og et nøglekort til hotelværelset/lejligheden alt efter hvor jeg bor. Mere behøver jeg sådan set ikke, andet end at der af og til også opholder sig et par sedler. Fordelen ved at holde indholdet til et minimum er, at pungen eller kortholderen næsten ingenting fylder. Den fylder altså ikke baglommen som en håndbold eller forlommen som en Big Mac, der er proppet ned med kraft.

Keep it simple stupid, som man siger.

Følgende udvalg af 10 fede punge og kortholdere lever naturligvis op til ovenstående prædiken.  Hvad end du vælger en pung eller kortholder er sådan set ligemeget. Det er mere et spørgsmål om præferencer, for du kommer ikke rigtigt til at opbevare andet end kort deri.

Hav eventuelt en håndfuld forskellige, så har du lidt af skifte ud med? Det er ikke fordi de små punge eller kortholdere vælter budgettet og forandring fryder, ikke sandt?

Lækker kortholder i mørkebrun læder
fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Exentri Pris: 445 Find kortholderen her

Benhårdt lægges der ud med to røveflotte kortholdere i hhv. brun og mørkebrun, hvor vi til at starte med kigger på sidstnævnte. Det er norske Exentri, der er designeren bag kortholderen og dens alternative design, hvor det ved første øjekast kan se en lille smule forvirrende ud, hvordan den egentligt fungerer.

Frygt ej, den lækre kortholder med sit omkransende mørkebrune læder er nemlig designet til at være så funktionel som muligt, hvor du eksempelvis kan have dit foretrukne kort i yderst lomme med let adgang via skubbefunktionen.

Har dit kreditkort PayPass? Even better! Du behøver ikke engang tage det ud af kortholderen.

Brun kortholder af ægte læderfede punge og kortholdere til mændDesigner: Exentri Pris: 399 Find kortholderen her

I alt har kortholderen 6 lommer, hvilket jf. ovenstående samtale skulle være mere end rigeligt. Derudover gemmer den elegante kortholder også på et lille rum, hvor du kan opholde et par tusindkronesedler.

Kortholderen måler 9 x 7 centimeter, hvilket ikke kan blive meget bedre. Faktisk er disse mål helt igennem optimale, hvorfor du bør skrive dem bag øret, hvis ikke denne kortholder lige falder i din smag. Materialet er naturligvis ægte læder, hvorfor du kan forvente at have kortholderen med på din vej de næste mange år, såfremt du selvfølgelig ikke smider den væk i en brandert.

Det eneste spørgsmål du bør stille dig selv, er om det skal være den brune eller mørkebrune kortholder!

Smart kortholder i træ

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Trendhim Pris: 235 Find kortholderen her

Hvis en kortholder i ægte læder er for kedsommeligt, er denne smarte kortholder i træ et perfekt alternativ. Konceptet er ret simpelt, men ikke desto mindre genialt. Kortholderen fungerer nemlig således, at det er to stykker behandlet valnøddetræ, der holder styr på dine kort ved hjælp af en solid og slidstærk elastik, der holder de to stykker træ sammen.

Elastikken er nem at fjerne, hvis du skal organisere, fjerne eller tilføje kort og ved hjælp af den inverse munding er det nemt at få fat i dine mest brugte kort.

Brun kortholder med elastik

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Trendhim Pris: 235 Find kortholderen her

I helt samme design, men af zebratræ med en matchende elastik får du glæde af nøjagtigt samme funktioner. På trods af den lave pris er kvaliteten ikke til at tage fejl af. Det er solidt træ, der er i stand til at holde til mange års slid og slæb. Elastikken gør det i øvrigt muligt at have alt fra et enkelt kort til ikke mindre end 15-20 af slagsen.

Håndlavet pung af brun bisonlæder

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Bison Pris: 1095 Find kortholderen her

Som man siger ved boligkøb er det altid de 3 B’er, der er vigtigst; beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Samme gør sig gældende her på Stay classy blot med de 3 K’er; kvalitet, kvalitet, kvalitet.

Og kvalitet har vi ved den søde grød at gøre med her. Vi har nemlig fat i amerikanske Bison, der er kendt for at lave produkter i absurd høj kvalitet. Det skyldes selvfølgelig, at de benytter sig af bisonlæder, deraf i øvrigt navnet. Denne håndlavede pung af bisonlæder består udelukkende af læder forstået på den måde, at der hverken er brugt lim, plastik, gummi eller det der ligner. Det betyder, at levetiden er livslang. Bogstaveligt talt! Ved køb af en Bisonpung medfølger livslang garanti, hvorfor du nok kan regne ud, at kvaliteten ikke er til at spøge med.

Udover den exceptionelle kvalitet har du den fordel med en Bisonpung, at den over tid bliver federe og federe. Det gør den, fordi bisonlæderet får en unik patina, der giver den karakter og et personligt præg.

Eksklusiv pung i mørk bisonlæder

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Bison Pris: 795 Find kortholderen her

Du får lige en bisonpung mere. De er nemlig hamrende fede. Denne pung er lidt anderledes fra den anden, da den er en slags hybrid mellem en normal pung og kortholder. Derudover er bisonlæderet mørkebrunt, hvilket man ikke kan klandre for at se dumt ud. Pungen har tre rum, hvor du snildt kan have to kort i hver lomme. Har du et par sedler, er der også plads til dem.

Unik pung af ægte læder

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Trendhim Pris: 349 Find kortholderen her

Vel nok den meste klassiske pung her i artiklen er denne unikke pung af ægte læder. Årsagen til pungen er klassisk skyldes åbne og lukke funktionen, samtidig med der er en transparent lomme til dit kørekort eller hvad du bruger som billedid.

Ikke nok med at pungen er af ægte læder, så er dens forside og bagside pyntet med to solide stykker af ægte træ, der selvfølgelig er behandlet, således du ikke får splinter i fingrene, når guldkortet skal svinges i en hast. På trods af at pungen er klappet sammen, er den stadig lille, smal og handy med en højde på blot 7 cm.

Hvis du kommer fra den store tykke no-go pung, er denne lækkerbisken et glimrende valg at skifte til.

Guld kortholder i stål

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Trendhim Pris: 149 Find kortholderen her

De tre sidste modeller af fede punge og kortholdere til mænd, er alle hvad jeg beskriver som klassiske kortholdere. De er nemlig af stål!

Her er det en kortholder af stål, som har fået sig en guldbeklædning. For nogen er det måske lige i overkanten, men hvis du har et par guldkort, kan man jo argumentere for at de matcher hinanden. Kortholderens design er simpelt, enkel og pænt. Materialet er i øvrigt af rustfrit stål.

Inden du bliver skeptisk over for kvaliteten kontra den lave pris, kan jeg fortælle at det er Trendhim, der både producerer og sælger varen. Derfor kan Trendhim også tillade sig at sætte prisen lavere end andre konkurrenter. Dette gør sig i øvrigt gældende for alle Trendhim-produkter.

Elegant sølv kortholder i stål

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Trendhim Pris: 149 Find kortholderen her

Hvis en kortholder i guld er lige hurtigt nok til din smag, kan du overveje om en klassisk sølv kortholder ikke var det rigtige valg i stedet. Fordelen ved denne kortholder er, at interiøret er præget af et tynd lag sort filt, som sikrer, at indholdet ikke rasler rundt, samtidig med ridser og generel slitage minimeres.

Sølv kreditkortholder med skubbefunktion

fede punge og kortholdere til mænd

Designer: Trendhim Pris: 139 Find kortholderen her

Tiende og sidste model af fede punge og kortholdere til mænd er denne simple model i børstet stål med en praktisk skubbefunktion, der gør det legende let at få fat i det kort, du står og mangler. I alt kan der være fem kort, hvorfor det er vigtigt, at du nøje har regnet på hvor få kort, du kan nøjes med.

Personligt synes jeg, at det er et dejligt minimalistisk alternativ til pungen, som vi kender den.

Hvad siger du?

LÆS NU:

8 punge til mænd – sådan skal de se ud