100 Personlige Gaver til Ham & Hende

Det er en inkarneret del af vores kultur at forære gaver til hinanden. En ting vi dog ofte glemmer, er at hele idéen med at give gaver, er at de har en betydning for modtageren. Der skal være tanke bag.

For hvis vi ikke lægger kræfter i at finde en personlig gave, ender det i virkeligheden med bare at være en transaktion. Jeg hader, når folk giver mig en ønskeseddel med fem ting, og så kan jeg ellers bare vælge.

Næh du, det er ikke meningen med at give gaver til hinanden. Skrot ønskesedlen og brug i stedet din kreativitet til at finde en personlig gave, som modtageren vil værdsætte langt mere end en eller anden ligegyldig anti-aging creme, som personen lige så godt selv kunne købe.

Følgende samling af personlige gaver er med andre udvalgt med henblik på, at der skal være en meningsfuld kontekst. Dog er jeg ikke i stand til at vurdere om alle gaver er lige personlige. Det er op til dig at vurdere, hvordan en given gaveidé vil være personlig eller ej.

Personlige Gaver til Ham

Hvad end det er lillebroren, din far eller kæreste, så bør følgende samling af gaveidéer give anledning til den perfekte gave. Hvis du er på helt bar bund, kan jeg give nogle pointere. Mænd elsker tøj, elektronik og pudsige ting. Sidstnævnte kan måske være svær at sætte en finger på, men lad os se på det.

Lækker computertaske til den stilede herre

personlige gaver

Sandqvist / 2099 / Hop til Shop

Den personlige gave til ham kan være mange ting, men en af succeskriterierne er efter min mening, at gaven skal følge ham i lang tid, om det så er på den ene eller anden måde. Og lige netop en lækker computertaske i solid kvalitet, vil være en følgesvend i de næste adskillige år.

Og hver gang han griber efter sin laptop i skuldertasken, vil han huske dig for det. Tro mig, mænd elsker disse tasker, men utroligt nok er der foruroligende mange, der endnu ikke ejer en.

Unik kortholder i høj kvalitet

personlige gaver

Kenzo / 699 / Hop til Shop

Nøjagtigt ligesom en computertaske er en eksklusiv kortholder i læder en formidabel gaveidé. Alle mænd har brug for en kortholder, og her er det vigtigt at skelne mellem kortholderen og den almindelige pung, som gerne tyk og fyldt med unødvendige dankortkvitteringer.

En kortholder er alt, hvad en herre har brug for. Her er der plads til et par kreditkort, sygesikring og hvad herren ellers har af kort. I dag bruger man ikke mønter, så fortvivl ej. Der er masser af plads til et par sedler, hvis det skulle være nødvendigt.

Lækre ruskindshandsker til vinterhalvåret

personlige gaver

Hestra / 699 / Hop til Shop

Der er nogle ting mænd er gode til, og så er der ting mænd er dårlige til. At købe et par pæne handsker hører til sidste kategori. Det er chokerende ofte, at jeg ser fyre cykle rundt med klodsede luffer eller stofhandsker, som mere eller mindre er ubrugelige.

Et par lækre handsker som denne model fra Hestra kan du være stensikker på at falde i god jord. Det behøver ikke være mørkeblå ruskindshandsker. Det kan også bare være et par almindelige sorte læderhandsker af høj kvalitet. De koster mellem 500 og 800 kroner, men så holder de også til de meste af vinteren, såfremt det ikke er en af de der isvintre.

Elegant lommeklud til herren der går med blazer

personlige gaver

Etro / 399 / Hop til Shop

Hvis han er til den stilfulde herremode, kan du aldrig gå galt i byen med en ekstravagant lommeklud. Etro, som er et af mine all-time favoritmærker, laver nogle af de lækreste klude på denne planet. Det er altid meget flamboyant, og det er måske ikke alle mænd, der bryder sig om det. Men en spraglet lommeklud til en flot marineblå blazer, ja, det bliver ikke ret meget bedre.

En rejsetaske der holder hele livet

personlige gaver

Barbour / 3199 / Hop til Shop

Ligesom computertasken, er rejsetasken endnu en accessory, som alle mænd bør eje. Og som man siger, “dress for the job you want, not the job you have”. Med andre ord, en mand skal have en ordentlig rejsetaske. Ikke en eller anden slidt sportstaske fra folkeskolen, “som stadig tjener sit praktiske formål”.

En rejsetaske af læder som denne er et fint symbol på, hvordan den ambitiøse herre transporterer sine sager, når den står på en forlænget weekend til Lissabon i Portugal. En lækker rejsetaske behøver ikke at koste det vide ud af øjnene. Du kan sagtens finde gode rejsetasker fra 1.400 kroner og op. Tag et kig på hele samlingen her.

Armbånd med indgravering

personlige gaver

Le Gramme / 1699 / Hop til Shop

Godt nok har jeg mange gange sagt, at et flot herreur er det eneste smykke en mand bør eje. Og mens jeg stadig står ved det udsagn, er det ikke ensbetydende med, at herren ikke kan iklæde sig andre.

Eksempelvist er der ikke spor galt med at have et pænt og maskulint armbånd på, og gerne i forlængelse af uret, som i øvrigt er obligatorisk, men det er en anden snak. Et armbånd som dette giver personlighed. Det er en af de gaveidéer, som følger ham i tykt og tyndt og som over tid vil få stigende affektionsværdi.

Denne model fra Le Gramme er ikke forsynet med indgravering, men det er nemt og billigt at få lavet ved din lokale juveler. På den måde kan du give armbåndet et endnu mere personligt touch.

En gave som denne behøver ikke være til kæresten. Det kan også være til din bror, far eller ven. Se, dét er personligt!

Klassisk Seiko ur til stilfulde mænd

personlige gaver

Seiko / 4299 / Hop til Shop

Som jeg netop har fortalt, bør alle mænd have en armbåndsur. Og det er der efterhånden ved at være bred konsensus om, da mænd i dag gerne sparer penge op til et dyrt Rolex ur, nøjagtigt som kvinder sparer op til en dyr Chanel taske.

Dog er det ikke alle, som er i stand til at lægge 80.000 kroner til side, mens de går i gymnasiet eller endda med job og voksenløn. Derfor giver det god mening at se på prisvenlige omend glimrende alternativer i en fornuftig prisklasse.

Japanske Seiko har lavet ure i mange år. De fleste forbinder Seiko med ure i denne prisklasse, men hvad få ved er, at Seiko faktisk også laver nogle af verdens bedste ure, som fejer benene væk på Rolex ure og deslignende. Hvis du ikke tror på mig, kan du tage et kig her, hvor det eftertragtede Grand Seiko sælges for omkring de 50-60.000 kroner.

Nå, men min pointe er, at Seiko er et aldeles velrenommeret urmærke, hvor selv de prisvenlige modeller tjener respekt fra de såkaldte ur-connoisseurs.

Hvid Ralph Lauren morgenkåbe

personlige gaver

Polo Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

Hvem elsker ikke at være på et lækkert 5-stjernet hotel? Jeg ved det ikke, men de er ikke en del af min omgangskreds. Der er nemlig bare et eller andet lækkert over at vågne op i en ægte hotelseng, hvor man altid sover chokerende godt for så at hoppe i den hvide morgenkåbe og få en kop morgenkaffe ved poolen.

Det er måske ikke hverdag for særligt mange, men du kan altid gå efter “the next best thing”. En hvid, luksuriøs morgenkåbe og morgenkaffe i tekøkkenet er nemlig ikke så dum igen. Det kan anses som en vittig analogi på ordsproget, “Fake it til you make it”.

Uanset hvad er en morgenkåbe både en herlig og personlig gaveidé. Den bliver han glad for!

Flot skjorte der skiller sig ud

personlige gaver

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Er han tosset med mode og god stil? Så kan du overveje at forære ham en nydelig skjorte og gerne en, der skiller sig ud. Men hvorfor skal skjorten skille sig ud? Jo, ser du, hvis du bare køber en almindelig hvid eller blå skjorte, som han allerede har en håndfuld af, kommer den ikke til at bære sit personlige præg.

I stedet er det langt sjovere at finde en unik skjorte, som du nøje har udvalgt. Husk dog på, at du lige skal analysere på, om han er typen, som overhovedet vil gå i den slags skjorter, da gaven ellers kan miste sit formål.

Nye sneakers gør ham altid glad

personlige gaver

Vans / 699 / Hop til Shop

Ligesom kvinder har det med tasker og sko, har mænd det lidt på samme måde. I hvert fald hvad angår skoene – lige med taskerne er jeg ikke så sikker! Jeg tror, at det har noget at gøre med den trend, der er skabt over de seneste 10-15 år, hvor særligt sneakers-industrien har fået et image, hvor mænd går så vidt at samle på dem.

Et eksempel er Kanye West’s i øvrigt latterlige Yeezy-brand, hvor folk går så vidt at betale mere end 20.000 kroner for et par gummisko. Det er kejserens nye klæder, men det er nu heller ikke dét, det skal handle om. Min pointe er nemlig, at et par sneakers er en rigtig fin gaveidé. Også selvom det ikke umiddelbart er den mest personlige gave.

Gamer udstyr til ham der spiller

personlige gaver

SteelSeries / 699 / Hop til Shop

Spiller han computer? Garanteret! Har han altid det gamerudstyr, han har brug for? Muligvis! Ikke desto mindre, bør du overveje at give en personlig gave i form af gamerudstyr. Det kunne eksempelvist være et par ægte gamer-hovedtelefoner som denne model fra SteelSeries.

Men det kunne også være relevant merchandise, et nyt tastatur eller noget helt tredje. Det kan godt være, du ikke rammer plet, men det er tanken, der tæller. Så længe du sørger for, at der er byttemærke på gaven, kan du være helt sikker på at have ekstra point på kontoen i en lang periode, hvad end det er lillebroren, vennen eller kæresten.

Skægkost eller skægpleje i det hele taget?

personlige gaver

Meraki / 230 / Hop til Shop

De fleste mænd er i stand til at gro et skæg. Derfor har de fleste mænd også brug for de rigtige værktøjer til at pleje skægget. Langt de fleste mænd køber Gillette barberblade og tilhørende barberskum til vanvittige overpriser – som regel nede i det lokale supermarked. Men det kan gøres langt billigere, bedre og mere classy.

Derfor anbefaler jeg en personlig gave i form af redskaber til en ægte skægpleje. Ægte skægpleje indebærer, at manden har en skægkost som ovenstående, men også en håndfuld andre redskaber som en såkaldt Safety Razor – gerne fra Mühle. Dertil har er essentielle smørelser som skægolie, skægbalsam og meget mere.

Vægur til ham med lejlighed

personlige gaver

Karlsson / 599 / Hop til Shop

Det kan godt være, at mænd og indretning af boligen ikke altid svinger super godt. Men det betyder ikke, at mænd ikke ønsker et fedt hjem. De fleste har bare ikke nogen idé om, hvor det skal starte. Indretningen er ofte et underholdende miks af en masse forskellige stilarter.

Alligevel bør du overveje at give ham noget til boligen. Og særligt hvis han rent faktisk bor fedt. I så fald kan du nemlig købe eksempelvist et elegant vægur, som passer ind i hans indretningsstil. Måske er det ikke lige et vægur, der tænder dig, men du kan tage et kig her og få inspiration.

T-shirt af bambus

personlige gaver

JBS / 249 / Hop til Shop

Virkelig, en hvid t-shirt? Tænker du sikkert. Men lad mig forklare. Det her er nemlig ikke hvilken som helst t-shirt. Det er en t-shirt af bambus, og netop deri ligger forskellen. I løbet af de seneste par år, er bambustøj blevet mere og mere populært.

Det skyldes to ting. Det er bæredygtigt og sindssygt behageligt at have på. Lige netop denne t-shirt er den jeg går i på næsten daglig plan. Det er den mest behagelige t-shirt, jeg nogensinde har ejet. Alle mine t-shirts af bomuld er nærmest kommet i permanent karantæne.

Pasformen er perfekt og man føler sig bare så rart tilpas i sådan en t-shirt. Og netop det at give en gave, hvor hensigten er, at modtageren skal føle sig bedre tilpas til hverdag, må da siges at være en gave af personlig karakter?

Manchetknapper for livet

personlige gaver

Skultuna / 499 / Hop til Shop

Efter min mening er manchetknapper et fremragende symbol på den personlige gave. For det første kræver det lidt kreativitet og tankevirksomhed overhovedet at komme på den idé, at han skal have et par manchetknapper. Og for det andet er der noget over manchetknapper, som bærer ekstraordinært præg af personlighed.

Du kan få dem i så mange forskellige designs, hvorfor det er nemt at lege med symbolikken. Kører han meget på cykel? Jamen, så er det da oplagt med et par manchetknapper som disse, som er udstyret med to cykler. Det er altså en god gaveidé!

Transparente solbriller til herren

personlige gaver

CHiMi Eyewear / 849 / Hop til Shop

Den universelle gaveidé til mænd kan bedst beskrives med et par solbriller. Alle har brug for et par. Så hvorfor ikke give ham et par solbriller, som hiver ham op i superligaen?

Det kan selvfølgelig være svært at ramme rigtigt med et par solbriller. Det hele afhænger nemlig meget af, hvordan ansigtsfaconen er. Heldigvis har vi lavet en udførlig guide, der netop adresserer denne problematik. Min kæreste og kollega, Amalie, er ekspert inden for dette område, så tag et kig på den komplette guide til at vælge de rigtige solbriller.

Ift. at vælge det rigtige design af solbriller, er det ikke nogen dum idé at gå efter et par transparente solbriller som ovenstående model. De er evigt tidløse og ser godt ud på de fleste. Jeg har selv gået med mine siden 2016 – never looked back!

Blæret urboks der forlænger urets levetid

personlige gaver

WOLF / 4499 / Hop til Shop

Til manden der har det hele, kunne denne blærede urboks være en både formidabel og personlig gaveidé. Her har vi nemlig at gøre med en urboks, som via batterier holder automatiske ure kørende.

En urboks som denne henvender sig til herren, der har et par dyre ure som eksempelvis Rolex, Breitling og Omega. Jeg har selv et Rolex og et Omega ur, men ikke nogen boks som denne. Og det er en mit livs helt store ulykker, da der nemlig er forbundet en masse bøvl ved ikke at have en urboks, der holder urene i gang.

Hvis jeg for eksempel ikke har nogle af mine ure på i en uges tid, skal jeg manuelt ind og trække dem op og sætte tid og dato. Jo jo, det er helt klart first world problems, vi har at gøre med her, men enhver anden ursamler ville kunne relatere. Det at urene holdes i gang forlænger i øvrigt levetiden på urene, fordi du ikke hele tiden stresser urværket ved at det trække op og justere.

Med andre ord er dette en fremragende gaveidé, som han bliver skide glad for. Det behøver i øvrigt ikke være avanceret urboks som denne. Det kunne også bare være en almindelig urboks, der holder dem skinnende fine.

Mont Blanc kuglepen for livet

personlige gaver

Mont Blanc / 2200 / Hop til Shop

Hvis du synes nogle af gaveidéer er til den spidse side rent prismæssigt, er det vigtigt at huske på, at der blot er tale om inspiration. Tager vi for eksempel en ikonisk pen som denne fra Mont Blanc, jamen, så er 2200 kroner da mange penge.

Det hele afhænger naturligvis om budget, men overvej eventuelt at gå sammen med andre. Det er min klare erfaring, at de lidt dyrere gaver hvor der samtidig er lagt tanke og idé i, giver langt mere glæde og lykke på den lange bane.

Jeg har endnu til gode at eje en Mont Blanc kuglepen, selvom jeg har ønsket mig en i mere end 10 år. Hvorfor ønsker jeg mig sådan en, når jeg nærmest kun sidder på computeren? Fordi det er et samlerobjekt. Det er noget, man har stående fremme på sit kontor som en hyldest til kunsten og værdsættelsen af øje for detalje.

Derudover er jeg i øvrigt begyndt at bruge kuglepenne og notesbøger til at skrive idéer og tanker ned. Det er en sund måde sætte ord på livet fremfor altid at være klistret til skærmen. Prikken over i’et ville være en eksklusiv notesbog i følgeskab med denne pen.

Verdens bedste vinglas

personlige gaver

Zaltify / 290 / Hop til Shop

For et par år siden fik jeg serveret et tilfældigt glas rødvin i et ikke så tilfældigt vinglas. Jeg var chokeret, men på den gode måde. Foran mig stod et vinglas som jeg med ét havde dybt forelsket mig i.

Dette vinglas er nemlig det smukkest i verden. Uden sammenligning i øvrigt. Samtidig er det også verdens bedste vinglas som i bogstaveligt talt. Dette vinglas har vundet alle priser, der er at vinde. Mange af verdens bedste Michelin-restauranter bruger vinglassene fra Zaltify, men ikke kun fordi de er smukke.

De er nemlig designet af materialer som i forening med formerne forbedrer vinsmagen. Og det er ikke hokus pokus, det er videnskabeligt dokumenteret. Med andre ord er der her tale om den perfekte gave til ham, der sætter pris på en god flaske vin.

Det er selvfølgelig oplagt at give denne gave til din far. Jeg kan huske, da jeg gav min far seks af disse vinglas. Lige siden har han nægtet at drikke af andre vinglas, og han er altså typen, der hvert år tager på vintur til Frankrig og Italien.

En fornem flaske rødvin

personlige gaver

Pommard / 350 / Hop til Shop

Nu vi er ved vinafdelingen, kan du jo passende overveje at supplere verdens bedste vinglas med en af verdens bedste flasker rødvin. Efter min mening er der ikke noget som slår fransk Bourgogne-vin. Det er så forrygende elegant og når du får en af de helt rigtige flasker i glasset, forvandles tilværelsen til en tilstand af lykke.

Jeg har to personlige favoritter, hvad angår vingårde i Bourgogne-området. Le Montrachet og Pommard. Det er de to bedste vine, jeg nogensinde har smagt. Følelsen kan bedst beskrives som at drikke flydende kashmir, mens man flyver på en sky af dopamin.

Den store Rolex bog

personlige gaver

Rolex-bogen / 599 / Hop til Shop

Du kender godt de der store bøger, som gerne ligger på sofabordet og pynter? Jep, det er sådan en, vi har at gøre med her. Man kan kalde dem pyntebøger, for de ser jo hamrende flotte ud. Det er en nem måde at fremstå sofistikeret og dannet.

Faktisk tager en gaveidé som denne to fluer med ét smæk. For indholdet er jo sådan set også læseværdigt. Særligt hvis herren interesserer sig for eksempelvis Rolex som i dette tilfælde. Så er der altså læsestof OG en pyntegenstand til stuen. Det er sgu smart!

Du kan tage et kig her på de mange forskellige bøger, således du kan finde en bog, der matcher hans interesser.

En oplevelse han ikke glemmer

personlige gaver

Ginkursus / 399 / Hop til Shop

I løbet af de sidste fem år er gin gået fra at være noget, som ældre kvinder putter i deres Dry Martini til at være de fleste mænds klare favorit inden for spiritus og ingredienser i cocktailen. Det gælder også undertegnede. Jeg elsker gin, som var det min søn.

Jeg har i tidens løb udviklet mig som lidt af en gin connoisseur (og funktionel alkoholiker). Således har jeg smagt over hundrede forskellige flasker gin med den konklusion, at gin virkeligt har meget at byde på. Der er så stor forskel på gin, og det skyldes blandt andet, at gin som regel er baseret på en masse forskellige urter såsom geranium, rosmarin, lavendel og koriander. Oven i hatten bruger man også mange forskellige krydderier, frugter og nødder så som enebær, grapefrugt og muskatnød.

Nå, men uanset hvad kan du være sikker på, at denne oplevelse falder i god, da han får lov at lave sin helt egen gin… og selvfølgelig også drikke den!

Selve oplevelsen behøver ikke være en ginkursus. Tag et kig på dette enorme udvalg af oplevelsesgaver, hvor der er noget for enhver smag.

Verdens sikreste cykelhjelm

personlige gaver

Hövding / 2295 / Hop til Shop

Det bliver ikke meget mere personligt end det her. Når du forærer ham verdens i øvrigt mest sikre cykelhjelm, fortæller du samtidig, at han er vigtig for dig. Det behøver ikke være kæresten. Det kan også være til din mor, far, bror eller ven og veninde.

Jeg bruger selv cykelhjelmen fra Hövding, som simpelthen bare er genial. Ikke nok med at du slipper for at få ødelagt frisuren fra morgenstunden, er det også den sikreste cykelhjelm, der findes. Faktisk er den adskillige gange mere sikker end en konventionel cykelhjelm.

Jeg har faktisk haft et samarbejde med Hövding for nogle år tiden, hvor jeg fik lov at teste deres hjelm in-action. Det var ret underholdende!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Personlige Gaver til Hende

Det er aldrig helt nemt at købe gaver til hende, hvad end det er din mor, veninde eller grankusine. Kvinder kan være svære at tilfredse, når det kommer til at vælge den helt rigtige gave. Derfor er det særligt vigtigt, at der gøres en indsats for, at det endelige resultat er en personlig gave, som hun bliver drønglad for.

Polaroid kamera til af forevige minderne

personlige gaver

Polaroid Originals / 1089 / Hop til Shop

Bare fordi vi alle har en højteknologisk smartphone, der kan tage billeder på et uhørt højt niveau, er det ikke ensbetydende med, at god gammeldags teknolog er komplet yt. Faktisk er polaroidkameraet kommet flot igen den sidste håndfuld år. Og det er der en god grund til.

Folk vil gerne beholde deres bedste minde i fysisk form, og det er ikke tilfældet med de tusindvis af billeder, vi tager med telefonen. Jeg kender det selv. Jeg har over 40.000 billeder på min iPhone. Tror du, jeg gider at sortere i dem? Næh!

Og netop derfor er dette polaroidkamera en fremragende gaveidé, da du foreviger et givent øjeblik her og nu i form af et udprintet fotografi, du kan smide direkte på køleskabet.

Billigt, men lækkert designer ur

personlige gaver

Tommy Hilfiger / 1595 / Hop til Shop

Selvom det primært er mænd, som interesserer sig for ure, er det skam også en smykkebeklædning, som kvinderne bryder sig om. Måske er de ikke lige så tilbøjelige til at smide 50.000 kroner efter et brugt Rolex, men det er altså en vigtig del af deres outfit.

Og netop derfor er de billige designer ure en super personlige gaveidé. Uret vil have affektionsværdi, da det er en gave fra dig. Samtidig vil et ur som dette indgå i hendes samling af accessories i mange år fremad. Kvinder skifter nemlig hele tiden deres smykker ud. Det kender jeg fra min egen kæreste, Amalie, som har en hær af prisvenlige ure, som skiftens til at være populære.

En eksklusiv designer pung

personlige gaver

Gucci / 1650 / Hop til Shop

Alle kvinder har en kortholder i deres taske. Okay, ikke altid, af og til har de en stor tegnedreng, hvor de kan have en masse ting, de sjældent bruger. Og det er netop dét, som er årsagen til, at en kortholder er en fremragende gaveidé.

For nogle år siden skrev jeg en artikel om, hvorfor mænd bør droppe deres store tykke pung, som er fyldt med gamle kvitteringer, ubrugelige kort, gamle stempelkort og alt muligt andet.

Den overordnede pointe var, at der ikke er nogen grund til at slæbe rundt på mere end det absolut nødvendige. For mit vedkommende er det kørekort, to kreditkort og et sygesikring. That’s it!

Ansigtsbehandling på professionel klinik

personlige gaver

DGDA.dk / fra 695,- / Hop til Shop

Særligt mænd har svært ved at sætte sig ind i kvinders behov for hele tiden at få lavet negle, øjenvipper, botox og den slags. Men mænd er mænd, og kvinder er kvinder. Og netop derfor handler en personlig gave også om at forstå det andet køn.

Er hun glad for kropsbehandlinger af forskellige arter? Jamen, så sidder en ansigtsbehandling jo lige i skabet.

Dejlig blød badekåbe i hvid

personlige gaver

Calvin Klein / 849  / Hop til Shop

Ligesom en herre bør eje en dejlig blød badekåbe, bør en kvinde også. Kvinder elsker den slags. Det giver nemlig sådan en følelse af extravagance, spa-vibes og det gode liv i det hele taget.

Må jeg foreslå en kridhvid badekåbe som denne nydelige model fra Calvin Klein? Der er hverken logo, prints eller unødvendige detaljer. Derfor kan du også være stensikker på, at den falder i god jord.

En hovedpude der forbedrer nætterne

personlige gaver

Cocoon / 899  / Hop til Shop

Det er egentligt ret imponerende, at der ikke er flere mennesker, som har en dyb interesse i at optimere alt, hvad der har med deres søvn at gøre. Vi bruger en tredjedel af vores liv på at have lukkede øjne. Og derfor burde det også være førsteprioritet, at det hele spiller lige fra madras og lameller til sengetøj og dyne.

Ej heller at forglemme hovedpuden selvfølgelig. Ud over madrassen er hovedpuden det vigtigste for mig. Jeg skal have en kvalitetshovedpude, hvis jeg skal have kvalitetssøvn.

Det kan selvfølgelig godt være svært at ramme plet med en hovedpude, da alle har forskellige præferencer, men hvis du nu vælger en pude som denne, er der gode chancer for ramme skiven i midten.

Vi har at gøre med 100% økologisk merino uld med en fyldvægt på 800 gram, som betyder, at den har en middel hårdhed. Hvis den skal være blødere eller hårdere, kan du henholdsvist vælge 600 eller 1000 gram.

Det er en personlig gave, som indikerer, at du hendes velvære er en prioritet for dig. Og det giver point på kontoen.

Sengetøj som var det på et 5-stjernet hotel

personlige gaver

Borås Cotton Linus / 299 / Hop til Shop

Nu hvor vi er ved søvnen og optimering heraf, er luksuriøst sengetøj også en fornem og personlig gave at give hende. Og selvfølgelig skal det være hvidt sengetøj.

Hjemme hos os arbejder vi hele tiden på, hvordan vi kan komme så tæt som muligt på den 5-stjernede hotelseng. Man sover nemlig altid så vanvittigt godt på disse hoteller. For et par måneder siden var vi på Madeira, hvor vi boede på det 5-stjernede Savoy Palace. Her havde vi en superior deluxe suite med en seng, der var stor nok til at Shaquille O’Neal kunne sove der.

Se eventuelt videoen her, hvis du vil se sengen og drømme dig til væk til det gode liv.

Beats by Dre hovedtelefoner i feminint design

personlige gaver

Beats by Dre / 499 / Hop til Shop

Det er en skrøne, at piger ikke bryder sig om elektronik. Det gør de! Det kommer bare an på, hvilken elektronik vi har at gøre med. Eksempelvist er piger ret ligeglad med hurtige computere og hvor mange ram, de har.

Det er til gengæld en anden historie, når det kommer til den daglige essentielle elektronik så som et par hovedtelefoner. Her er det alfa omega, at der er styr på sagerne. Og netop derfor har du også en fremragende gaveidé i disse hovedtelefoner fra Beats by Dre.

Det vigtigste element i et par hovedtelefoner, ud over lyden, er at de er flotte at se på. Piger gider ikke rende rundt med et par sorte hørebøffer fra Sennheiser. Det hænger ikke sammen med deres outfit. Næh, det skal mere være i stil med ovenstående model, hvor særligt den hvide er i høj kurs.

Godt nok er denne model med ledning og skulle det være et problem, kan højne gavebudgettet og købe den trådløse bluetooth model.

Strandtaske til en lang varm sommer

personlige gaver

Michael Kors / 2399 / Hop til Shop

Hvis budgettet ikke er til at forære hende en Saint Laurent taske til 13000, kan du vælge den ‘billige’ udvej i form af en Michael Kors strandtaske. Grunden til at sådan en gave skulle falde i god jord er, at disse taske, også kendt som tote bags, er blevet voldsomt populære blandt kvinder.

Bortset fra det elegante design, skyldes det de praktiske fordele ved sådan en taske. Den er glimrende til en tur på stranden, men den fungerer også til shoppeturen, hvor den ikke får for lidt.

Hvis dette design ikke tiltaler dig, kan du tage et kig på dette udvalg.

Pasholder til den stilede kvinde

personlige gaver

Printworks / 179 / Hop til Shop

Den stilede kvinde kan under ingen omstændigheder gå igennem paskontrollen uden at have en stilfuld pasholder, som elegant pakker hendes rødbedefarvede pas ind som, for eksempel, denne lyserøde pasholder.

På en måde er det en lidt overflødig ting overhovedet at have sådan en pasholder, men det tjener faktisk et reelt formål. Min kæreste har en Louis Vuitton pasholder, som jeg i øvrigt har mobbet hende med flere gange, men den passer altså godt på passets fysiske stand. Og det er vigtigt, da passet skal følge dig de næste 10 år.

Vi var eksempelvist på Bali sidste år, hvor det blev meldt ud, at man kunne risikere at blive afvist ved paskontrollen, hvis ens pas ikke var tiptop perfekt. Det gruede jeg en del over på vej derned i flyveren, da mit eget pas ikke var 100% in takt, og selvom det lykkedes at komme ind i landet, har jeg sidenhen forelsket mig i idéen om at have en pasholder.

En smuk vase til hjemmet

personlige gaver

Esma / 100 / Hop til Shop

Hvis hun interesserer sig for den gode indretning, kan du overveje at forære hende en pyntegenstand til hjemmet. Det er en personlig gave, som kræver lidt idé. Det er nemlig vigtigt, at du køber denne pyntegenstand med et konkret formål eller om ikke andet en idé til, hvor den kunne passe ind i hendes hjem.

Alternativt kan du også satse og købe eksempelvis ovenstående røde vase, som du måske synes passer til hendes generelle indretningsstil. Det behøver ikke være en vase. Det kan være mange ting. Hvad med et par pyntepuder til hendes sofa eller seng?

Røremaskine til den køkkenglade pige

personlige gaver

KitchenAid / 3812 / Hop til Shop

Måske er det ikke ligefrem det meste romantiske at give en røremaskine i gave, men hvis nu hun er glad for at lave mad, kan du stole på, at denne maskine vil røre hende. Min kæreste, Amalie, ville blive mega glad, hvis hun fik en røremaskine, men hun er også selvlært kok – eller som jeg plejer at sige “madninja“.

Det behøver ikke være en røremaskine. Der er mange forskellige køkkenmaskiner, så prøv at eventuelt at få en idé om hvad hun kunne ønske sig til køkkenet. Ligger dit gavebudget i den lavere ende, kan du også overveje et unikt køkkenredskab, som de færreste har. Hvem har eksempelvis et mandolinjern?

Solbriller der gør hende endnu flottere

personlige gaver

Quay Australia / 379 / Hop til Shop

Det er ikke nogen hemmelighed, at kvinder elsker solbriller. Og på baggrund af det, kan du overveje at finde et par flotte solbriller, der gør hende endnu flottere. Ligesom kvinder elsker at samle på de prisvenlige designer-ure, elsker de at samle på solbriller (ikke nødvendigvis prisvenlige).

Fordelen ved denne gaveidé er, at du sådan set selv vælger prisen. Du kan få glimrende solbriller til 200 kroner og meget glimrende solbriller til 2000 kroner. Tricket er at finde et par solbriller, der passer til hende. Hvad med et par klassiske brune solbriller som ovenstående model? Det bliver hun glad for!

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Følger du min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse kultur!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!