5 glimrende navne til en kødrestaurant

Jeg har længe gået med en drøm om at starte en restaurant. Tanken om at have sit eget sted og være i kontrol over alle aspekter tiltaler mig på trods af, at restaurationsbranchen er hamrende svær at mestre.

Derfor er det ikke heller ikke foreløbig, at jeg kan invitere til indvielse af min restaurant. Til gengæld har jeg leget navneleg og fundet på forskellige forslag til hvad, man kunne kalde sin restaurant.

I dette tilfælde er forslagene rettet mod restauranter med en menu, der er kraftigt præget af kød med kød. Altså ko, kylling, gris osv. Kort sagt restauranter, hvor frugt og grønt er svært at få øje på. Det leder mig i øvrigt til forslag nummer et.

No Place for Rabbits

Forslaget er selvfølgelig No Place for Rabbits, da kaniner som bekendt lever af bla. plantefoder, kløvergræs, gulerødder og rosenkål. Altså føde som er ualmindeligt kedeligt og som ikke hører til på en kødrestaurant. Netop derfor fungerer No Place for Rabbits rigtigt godt, da det tydeligt signalerer, hvilken del af kostpyramiden, der serveres fra.

Det ville være løgn at sige navnet ikke er inspireret af den gode Ron Swanson, som i denne scene giver det bedste og mest præcise svar på, hvorfor han ikke er interesseret i grønt.

Blood Dripping Proteins

Det ville være lyv at sige kødrestauranter henvender sig lige meget til mænd og kvinder. Mænd er kraftigt overrepræsenteret, når det kommer til at spise bloddryppende proteiner.

Derfor giver det også god mening at kalde sin restaurant Blood Dripping Proteins, da det giver en stærk indikation på, at der serveres rigtig herremad. Samtidig sørger det blodige navn for at veganere og rødhårede piger fra Enhedslisten aldrig sætter deres fødder i din restaurant. Det minder mig i øvrigt om Ari Gold fra Entourage, som ikke pakker sit behov for blodige proteiner ind.

Kødmekka

Kødmekka. Tyg lidt på den. Der er format over det. Det er karismatisk og bare tanken om et kødmekka giver anledning til fråde om munden.

Dog kunne jeg forestille mig, at der ville være en pæn håndfuld religiøse mennesker, som ikke ville bryde sig om kombinationen af det hellige mekka med kød. Det er blot en tanke.

Bacon and Eggs

Det behøver ikke at være en steak restaurant, fordi der er kød på menuen. For eksempel ser man ikke mange caféer, der profilerer sig på et proteintema. Der er altid det samme menukort og den evindelige brunch. Det er forudsigeligt og kedeligt. Og umandigt.

Bestiller man brunch får man som regel ét æg og 10 gram bacon suppleret med ymer i et fadølsglas og en blåbærsmuffin. Hva’ er det for noget?

Jeg vil have fem spejlæg, to pakker bacon og to-tre pølser med chilidyppelse. Du kan garanteret genkende skuffelsen, som er tydelig at se i Ron Swanson’s øjne.

Kødpyramiden

Rigtige mænd spiser kun fra toppen af kostpyramiden. Lever din restaurant derfor op til toppen af kostpyramiden, bør du overveje om Kødpyramiden ikke er det rigtige navn.

Som mand kan jeg i hvert fald garantere, at jeg ville aflægge et visit på dag ét. Der er jeg garanteret ikke ene om.

Hvilket navneforslag er du størst tilhænger af? Og har du selv nogle forslag?

LÆS NU:

Det absurde prisleje på alkohol i restaurationsbranchen